Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. november 17. vasárnap

Autó

Menetpróba - BMW 840d Xdrive Cabriolet

Annak a nyolcas szériának a legkívánatosabb darabját próbáltuk ki ősz elején, amelyik a kék-fehér márkánál a csúcsot jelenti.

részletek

Chuck Norris most megmutatja, hogy a legdurvább harci járművektől sem fél

Mindenki ismeri a Chuck Norrist emberfeletti képeségekkel felruházó vicces állításokat. Kevesebben tudják, hogy a 79 éves színész valódi élete is bővelkedik meghökkentő epizódokban. Az internetezők kedvence most új oldaláról mutatkozik be: harci járműveket mutat be a HISTORY autós hónapjában. A film előtt összeszedtünk 9 talán kevésbé ismert tényt Chuck Norrisról, amelyek durvább, mint a mémek.

részletek

CUPRA Ateca Limited Edition: Szemet gyönyörködtető kialakítás és rezonáló hang

A CUPRA folytatja küldetését a teljesítmény, a kifinomultság és az egyediség tökéletes kifejezésének megteremtése érdekében, a CUPRA Ateca Limited Edition bevezetésével. A nagy teljesítményű SUV folytatja a márka elkötelezettségét a nagy teljesítményű járművek új korszakának kialakítása mellett, de a sportosság kortárs értelmezésével.

részletek

Az ABB energiatároló rendszereket gyártó, modern üzemet avatott fel Badenben

Az ABB ügyfelek, politikusok és médiaképviselők részvételével megtartott avatóünnepségen, a svájci Badenben hivatalosan is megnyitotta új üzemét, amely mobilitási alkalmazásokhoz gyárt majd energiatároló rendszereket.

részletek

Az M1-es autópályán fordult meg az opeles

Elképesztő jelenetet rögzítettek nemrég a zsámbéki lehajtónál: a videóban szereplő Opel Corsa sofőrje egyszerűen fogta magát, és megfordult az M1-es autópályán.

részletek

Kereszteződéshez ért, leparkolt a bácsi

Ez az autós felbátorítva érezte magát arra, hogy Hódmezővásárhely egyik kereszteződésében parkoljon. Egyszerűen kiszállt az autóból és elsétált onnan, hiába szólt neki a mögötte érkező. Egy Bp-i Autósok által feltöltött videó.

részletek

Mustang ’Lithium’ - A holnap izomautója

A Ford és a Webasto ma mutatta be a Mustang Lithium modellt, egy ultranagy teljesítményű, akkumulátoros, elektromos hajtású Mustang prototípust. Az autó több mint 1300 Nm azonnali forgatónyomatéka és 900 lóerőnél is nagyobb teljesítménye az erő új dimenzióját testesíti meg, és várhatóan felkelti majd az izomautó-vásárlók új generációjának figyelmét, akiket egyre inkább érdekel az a villámgyors teljesítmény-leadás, ami kizárólag az elektromos hajtásláncok sajátja.

részletek

Ilyen az új BMW M2 CS

A BMW M2 Competition fölé érkezik meg a modellpalettán, meglovagolva a BMW M3 CS és a BMW M4 CS sikertörténetét. Kiváló műszaki alapot szolgáltat a BMW M2 CS Racing versenyautóhoz.

részletek

Menetpróba - Kia e-Niro

Az egyik legfrissebb és nehezen elérhető villanyautó a húszmillióba kerülő, nagy hatótávolságú modellek ellen száll ringbe a maga 11 milliós árával – mégsem esélytelen, hiszen szinte „kimegy a világból”…

részletek

Hibrid hajtáslánc a világ egyik legsikeresebb terepjárójában

A legkorszerűbb akkumulátorcella-technológia egyetlen feltöltéssel akár 55 kilométeren* keresztül kínál károsanyag-kibocsátástól mentes vezetési élményt.

részletek

Megkezdődött az ID.3 gyártása

A Volkswagen elektromos offenzívája sebességet váltott: ma hivatalosan megkezdődött az ID.3 sorozatgyártása. Az elektromos járművek (EV) új generációjának első autója - egy fehér ID.3 – Dr. Angela Merkel szövetségi kancellár és Dr. Herbert Diess a Csoport vezérigazgatójának jelenlétében gurult le a szerelőszalagról. A Volkswagen-csoport 2028-ra körülbelül 22 millió elektromos járművet tervez eladni világszerte, ezáltal segítve ezek áttörését. Zwickau kulcsszerepet játszik ebben a törekvésben: első alkalommal alakítottak át egy nagy autógyártó üzemet teljes mértékben az e-mobilitásra, mintegy 1,2 milliárd eurós beruházással. A tervek szerint Zwickau jövőre már mintegy 100.000 elektromos autót fog gyártani. 2021-től évente akár 330,000 elektromos hajtású jármű is elhagyhatja az összeszerelő sort, ezáltal a telephely Európa legnagyobb és leghatékonyabb elektromos járműgyára, és a Volkswagen globális gyártóhálózatának átalakulásának vezetője lesz.

részletek

Újraéleszti legendás tuningmodelljét a Toyota

A kiszivárgott képek alapján különleges tanulmánnyal készül a jövő héten nyíló SEMA kiállításra a Toyota. A GR Supra 3000GT Concept a 25 éve bemutatott, hasonló nevű alkotás előtt tiszteleg.

részletek
Olvastad már?