Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 25. hétfő

Autó

Mitől lesz kutyajó az utazás?

Gazdiként felelősséggel tartozunk házikedvencükért, akár otthon, akár a szabadban vagy éppen utazás közben, mindenhol meg kell teremtenünk számára a biztonságos környezetet. Manapság egyre többen viszik magukkal kutyusukat, ehhez viszont megfelelő felszerelésre van szükség a biztonságos utazás érdekében. Egyre inkább elterjedtek a kutyabarát munkahelyek, ezáltal egyre több kutyatulajdonosnak a rutinfeladatává vált a felelősségteljes szállítás mindennapos megoldása.

részletek

Fékezés nélkül csapódott a feltorlódó autókba

Az egyik forgalomfigyelő kamera rögzítette, ahogy szombat délután az M1-es autópályán a megtorpanó járművekbe gyakorlatilag fékezés nélkül becsapódik egy személyautó.

részletek

Durva büntetőfékezés az M3-ason - videó

Érthetetlen módon okozott kis híján tömegbalesetet az autós - némi viaskodás után egyszerűen megállt a belső sávban, a sor elején. A Bp-i Autósok Közösségének videója.

részletek

Óriási borulás a bevezetőn

Csütörtökön kora reggel az M1-M7 bevezető szakaszán rögzített elképesztő képsorokat az egyik forgalomfigyelő kamera. Egy személyautó nagy erővel csapódott a szalagkorlátnak, majd felborult.

részletek

Versenyhangulat: Audi R8 V10 performance RWD

Még nagyobb teljesítmény, még élvezetesebb vezetés: ezt jelzi a „performance” kiegészítés az Audi Sportnál. Az új R8 V10 performance RWD (üzemanyag-fogyasztás, kombinált (l/100 km)*: 13,0 - 12,9; szén-dioxid-kibocsátás, kombinált (g/km): 298-294) 30 lóerővel erősebben teszi teljessé Coupé és Spyder változatában az R8 V10 performance quattro kínálatát. A középmotoros, hátsókerékhajtású sportkocsi bőséges, 419 kW (570 LE) teljesítménnyel nyújtja a vezetés élvezetes élményét, miközben olyan műszaki különlegességeket sorakoztat fel, mint a kagylóülések, a dinamikus kormányzás, a szénszálerősítésű műanyag (CFRP) stabilizátor és a kerámiafékek.

részletek

Már rendelhető az új Skoda Fabia

Október 14-től elérhetővé vált a Skoda konfigurátorában a negyedik generációs siker modell, az új Skoda Fabia. Az előértékesítésben rendelt modellek várhatóan 2022 első felében érkezhetnek majd meg a vásárlókhoz. Az új Skoda Fabia GO modell Porsche Bónusz finanszírozással és Porsche Casco Bónusszal már akár 4.555.000 Ft-tól elérhető.

részletek

Jeremy Clarkson írásba adta

Eddigi legszubjektívebb, ám éppen ezért talán legértékesebb elismerésében részesült a Toyota GR Yaris, amikor az autós újságírás első számú celebje, Jeremy Clarkson írásba adta: idén egyetlen más autónak sem örült annyira, mint a versenyautó-génekkel megbolondított közúti méregzsáknak.

részletek

Felvillanyozó hajtásláncokkal és látványos stílussal újul meg a Ford Focus

A Ford ma mutatja be először az új Focust, amely kifejező formavilággal, üzemanyag-takarékos elektromos hajtásláncokkal, fejlett konnektivitással és modern vezetéssegítő rendszerekkel varázsolja még kellemesebbé az autó mindennapi használatát.

részletek

Bemutatták a legnagyobb Lexus legújabb generációját

Európában egyelőre továbbra sem lesz elérhető, de a Lexus leleplezte óriás crossovere, LX legújabb generációját, amely továbbra is a megbízhatóság és a tartósság tökéletes kombinációját nyújtja, kézen fogva a hosszú évek óta tökéletesített terepképességekkel, valamint a közúton is kiváló menetkomforttal. A modellben két új, erőteljes és hatékony erőforrás mutatkozik be – egy benzines és egy dízel. Az autó megkapja a Lexus következő generációs formanyelvét, amely összhangba hozza a funkcionalitást és az eleganciát. Az új VIP modellváltozat négy különálló ülést és kiemelkedő kényelmet kínál, míg a fokozott biztonságról a Lexus első ujjlenyomat-érzékelős indítógombja gondoskodik.

részletek

A Ford bemutatja a vadonatúj Tourneo Connect modellt

A Ford bemutatja a vadonatúj Tourneo Connect többcélú járművet, ami új szintre emeli a modellcsalád stílusát, helykínálatát és sokoldalúságát.

részletek

A Peugeot és Le Mans különlegessége 3. rész

Fél évszázados szokásjogot kérdőjelezett meg a Peugeot, amikor megépítette vadonatúj Le Mans-i versenyautóját. Hosszasan lehetne sorolni, mi mindent kapott a Peugeot 9X8, ennél szembeötlőbb és részben lényegesebb azonban az, amit nem: légterelő szárnyakat.

részletek

Megdöntötte saját világcsúcsát a Toyota Mirai

Miután idén májusban minden korábbinál nagyobb távolságot tett meg egyetlen feltöltéssel, most teli tartályával még messzebbre jutott, és ezzel beautózta magát a Guinness Világrekordok Könyvébe a Toyota Mirai.

részletek
Olvastad már?