DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. február 28. szerda

Autó

Halálos baleset történt a miami F1-es pályán

Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt csütörtökön délután a Hard Rock Stadion közelében. Egy autó fejtetőre érkezve zuhant le a hídról.

részletek

Bőgő motorok helyett fenntartható futamok – Villanyautók a motorsportban

Az elektromos autók egyre nagyobb teret hódítanak a közúti közlekedésben, de vajon hogyan alakul a helyzetük a motorsportban? A versenyzés hagyományosan a benzines és dízel motorok birodalma volt, amelyek üvöltő hangja, füstje és szaga elválaszthatatlan része volt az autósportoknak.

részletek

Ápold a verdát speciális termékekkel

Nem biztos, hogy szabad olyat mondani, hogy egy autónak lelke van, de az biztos, hogy igenis mindegyik meghálálja a törődést.

részletek

Milyen autós telefontartót vegyek?

Az autós telefontartó kényelmes navigációt vagy biztonságos beszélgetéseket tesz lehetővé. Mire kell figyelni az ilyen típusú kiegészítők kiválasztásakor, és milyen típusú okostelefon-tartók vannak?

részletek

Megújul a carVertical Magyarországon

Részletesebb információkkal bővítette járműtörténeti adatszolgáltatását a hazánkban is működő litván cég.

részletek

AMTS 2023: a szezon méltó nyitánya

Rengeteg élmény, egy belépővel – és még egy autót is nyerhetsz! Jön a 2023-as AMTS a Hungexpón: színes felhozatal, rengeteg program és 100.000 négyzetméternyi élmény várja a látogatókat!

részletek

Az autód is megérdemli a kényeztetést

Engedd, hogy a gépjárműved a paradicsomban érezze magát, mert megérdemli. Biztosan elgondolkodtál már azon, hogy a távoli utazásaid során hogyan lehetne biztonságosabb kezekben az autód, mint a garázsban. Szemeket a monitorra, mert bizony most elolvashatod, hogy hogyan kerülhet a legjobb kezekbe a kocsid, míg te távol vagy. A következő pontokban felsoroljuk, hogy miért a legjobb választás a Reptéri Parkoló Centrum.

részletek

3 érv, ami miatt a férfiak jó sorőrök, és 3 érv a hölgyek mellett is

A férfiak jobb sofőrök vagy a nők? Lássuk, hol az igazság.

részletek

Különleges kiadás: F1-es fényezés az AMG SL 63-hoz

A 2022-es Formula 1-es szezon lezárultával a Mercedes-AMG bemutatja az SL 63 4MATIC+ különleges változatát, amely a Mercedes-AMG F1 W12 E PERFORMANCE versenyautó megjelenését tükrözi vissza. A high-tech ezüstmetál és az obszidián fekete fényezés összefonódását a motorsportok csúcskategóriája inspirálta. Ugyanez igaz az autón megjelenő csillagmintázatra és a PETRONAS színekben tündöklő kontrasztokra, amelyek az első légterelőn, az oldalsó betéteken és a hátsó diffúzoron is visszaköszönnek. A látványt a matt fekete, 21 colos, AMG, 10-ikerküllős, kovácsolt alumínium keréktárcsák teszik teljessé, PETRONAS színekkel ellátott szegélyekkel. Az elektromos működtetésű vászontető fekete.

részletek

Először jelenik meg a nagyközönség előtt a digitális álcamintás új ID.7

Függöny fel: 2023. január 5. és 8. között a Volkswagen Group of America a Las Vegas-i CES (Consumer Electronics Show) szakkiállítás alkalmával – intelligens álcázással – bemutatja a márka első olyan tisztán elektromos hajtásrendszerű limuzinját, amely már a Moduláris elektromos platform (MEB) műszaki alapjaira épül, az ID.7 modellt. A többrétegű fényezéssel alkalmazott, egyedülálló álcatechnológia révén az autó egyes felületei fényt bocsáthatnak ki, ami interaktív módon szimbolizálja az ID.-család jövőbeni csúcsmodellje digitalizációjának újabb lépését. Az elsőként Kínában bemutatott ID. AERO tanulmány korábban már betekintést kínált az új modellre, amelyet különösen aerodinamikus formai nyelvezet jellemez és akár 700 kilométer (WLTP) hatótávot is lehetővé tesz. A Volkswagen Group of America így hat év után egészen különleges termékkel térhet vissza a CES rendezvényére, a világ legnagyobb elektronikai szakkiállítására.

részletek

Lamborghini Huracant állítottak meg a rendőrök Budapesten – videó

Balogh Dániel videózta le a jelenetet, amikor a rendőrök kivették a budapesti forgalomból a Lamborghini Huracant.

részletek

Ausztriai utazás autóval: Teljes útikönyv 2023

Európa egyik legszebb országát szeretné izgalmas módon felfedezni? Akkor az ausztriai autós utazásnak rajta kell lennie a listáján! Látványos tájaival, élettel teli városaival és kulturális sokszínűségével ez az ország rengeteg lehetőséget kínál a felfedezésre a járműve kényelmében és biztonságában.

részletek