Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. március 30. hétfő

Autó

Műszaki mérföldkő a közúti biztonság területén: a szakértők dicsérik a Volkswagen Car2X technológiáját

Az új Golf az első autó Európában, amely szériafelszereltségként tartalmazza a Wi-Fi p-t, lehetővé téve más járművekhez történő csatlakozását, és ezáltal segít megelőzni a baleseteket.

részletek

Az Európai Parlament is tesztelte a jövő abszolút zöld hajtását

Március 2-16. között egy Toyota Mirai üzemanyagcellás autóval egészült ki az Európai Parlament flottája, a tesztek Brüsszel körzetében, illetve a Brüsszel és Strasbourg közti útvonalon folytak.

részletek

Érthetetlen, amit ez a sofőr művelt

Nézzük, látjuk, de nem értjük, mi történik a videón: a felvételt beküldő autós szerint már a jelenet előtt is mindenkivel kakaskodott az illető, de ez a mozdulatsor teljesen értelmezhetetlen…

részletek

A rendőrség válaszolt: A kijárási korlátozások alatt is autózhatunk

A rendőrség reagált a tegnap általunk is taglalt kérdésre, vagyis hogyan autózhatunk mi, magyarok a kijárási korlátozások ideje alatt. Nem olyan szigorúak, mint gondoltuk.

részletek

Túl későn született, pedig csodafegyver lehetett volna

Mindössze két példányban létezik a bolygón, és minden túlzás nélkül csak a márka sporttörténelmének legelhivatottabb ismerői tudnak létezéséről: a Toyota S-csoportos raliautója, az MR2 222D legnagyobb sajnálatunkra soha nem mutathatta meg, mire lett volna képes.

részletek

Formát öltött a Skoda diákjainak tanulmányautója

A visszaszámlálás elindult a Skoda diákjainak hetedik tanulmányautója számára: az idei évben a Skoda Akadémia 20 diákja vesz részt az ambiciózus projektben. Ők huszan úgy döntöttek, hogy megtervezik és megépítik az új kompakt modell Skoda Scala nyitott tetősspider kivitelét.

részletek

Videó: Szélvédőbe csapódott a leszakadó alkatrész

A semmiből érkezik meg a leszakadó alkatrész és telibe csapja a szélvédőt - még nézni is szörnyű, de szerencsére nem lett komoly baj az esetből.

részletek

Kiosztották az Év Magyar Autója díjat

Az Autós Nagykoalíció és a Járműipar.hu idén először, hagyományteremtő jelleggel hirdette meg az Év Magyar Autója díjat, amely öt fős szakmai zsűri szavazatai alapján kerül odaítélésre a különböző kategóriákban. Az autós szakújságírók szavazatainak eredményeképp a Magyarország Autója 2020 díjat a családi autók kategóriájában a tavalyi évben 15 év után Európába visszatérő felső középkategóriás limuzin, a Toyota Camry vihette el.

részletek

A Leon elindult első útjára

Reggel hat óra van és a nap még nem kelt fel. A SEAT martorelli telephelyén egy semmi mással nem összetéveszthető fényszóró kanyarodik ki a gépjárműpark területéről. Az új Leon közeledik. Most első alkalommal találkozhatunk vele az utakon.

részletek

Csatlakozz: #teddleakulcsot

Összefogásra buzdító kezdeményezéssel járul hozzá a koronavírus járvány elleni védekezéshez a Fiat-Chrysler. A #teddleakulcsot címmel életre hívott akciójában az autógyártó óriás magyarországi képviselete arra kéri a Fiat, az Alfa Romeo, és a Jeep tulajdonosokat, illetve a felelősen gondolkodókat, hogy lehetőség szerint se gyalog, se autóval ne menjenek el otthonról.

részletek

Centiken múlt, hogy elkerülték a karambolt

Békásmegyeren történt az alábbi videón látható eseménysor, amely során csak csodával határos módon nem ütközött össze a taxis és a szabálytalanul megforduló autó…

részletek

A szemközti sávban hajtott át a piroson az audis

Valószínűleg roppant halaszthatatlan dolga lehetett a videóban látható sofőrnek, amely a piros lámpánál várakozó sort az ellentétes irányú sávban kielőzve hajtott át a kereszteződésen Budapesten.

részletek
Olvastad már?