Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 8. szombat

Hajdúnánás

Eldőlt, ki tervezi a hajdúnánási MotoGP-pályát

Pénteken kihirdették a MotoGP-nagydíjaknak 2023-tól otthont adó kelet-magyarországi helyszín tervpályázatának eredményét: ez alapján Bordás Péter okleveles építész készítheti el a terveket.

részletek

Aláírva: 2023-tól hazánkba látogat a MotoGP

Komoly lépést tettek a felek afelé, hogy néhány év múlva Magyarországra látogasson a gyorsaságimotoros-vb: a hajdúnánási pálya kivitelezője és a Dorna elnöke aláírta az erről szóló szerződést.

részletek

Superbike-vb-t is rendeznének Hajdúnánáson

Ez derül ki a legfrissebb Magyar Közlönyből: akárcsak a MotoGP-t, a Superbike-világbajnok mezőnyét is tíz évre látná vendégül a felépítendő kelet-magyarországi pálya.

részletek

Így alakulnak a hazai F1-es és MotoGP-s jogdíjak

A Magyar Közlönyben nemrég megjelent határozatok alapján képet kaphatunk arról, milyen költségekkel is jár, hogy a tervek szerint 2023-tól egy vadonatúj pályán látogat hozzánk a MotoGP mezőnye.

részletek

Ilyen lehet a hajdúnánási MotoGP-pálya nyomvonala

A szombati sajtótájékoztatón nemcsak az hangzott el, hogy 2023-tól nyolc éven át hazánkba látogat a gyorsaságimotoros-vb, hanem az újonnan épülő helyszín nem végleges vonalvezetését is bemutatták.

részletek

2023-tól nyolc éven át MotoGP-futamot rendez Magyarország

A megszokottnál hosszabb időtartamra kötöttek szerződést a szervezők a Dornával, amelynek értelmében 2023-tól kezdve nyolc éven át MotoGP-versenyt rendeznek a Hajdúnánás mellett épülő új pályán.

részletek

2023-tól lehet MotoGP-futam Hajdúnánás mellett

Palkovics László nyilatkozata után Kósa Lajos árult el újabb részleteket a tervezés alatt álló magyar MotoGP-pályáról: a pontosabb helyszínről, a beruházásokról és a kihasználtságról is szó esett.

részletek
Olvastad már?