DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 19. vasárnap

Fry

Négy-öt tized gyorsulással akar befogni három élcsapatot az Alpine

Nem a Red Bullt akarja utolérni, de a többi topcsapatot megelőzné az Alpine: ambiciózus cél és ambiciózus fejlesztési program a franciáknál.

részletek

Alonso izgatottan várja az új padlólemezt

Az Alpine megerősítette, hogy autóik új padlólemezzel fognak körözni a szingapúri utcákon. A csapat kétszeres világbajnoka bizakodóan nyilatkozott a módosításról és a kisebb szünet utáni folytatásról.

részletek

Működnek a fejlesztések Alonsóék autóján

Néhány frissített alkatrésszel érkezett az Alpine Belgiumba, amik egyelőre hozzák is a teljesítményjavulást. Fernando Alonso a biztató hetedik pozícióban zárt pénteken, de ez még csak a szabadedzés.

részletek

Új technikai vezetők az Alpine-nál

Ezúttal nem elküldéseket, hanem előléptetéseket jelentettek be az F1-es csapatnál: Pat Fry tölti be mostantól a vezető technikai igazgató, Matt Harman pedig a technikai igazgató posztját.

részletek

Button megkapta a magáét, amikor a McLarenhez szerződött

A Brawn GP-ből gyári Mercedesszé átalakuló istálló vezetői nagyon nem örültek, hogy a világbajnok a wokingiakhoz szerződik, ráadásul őrültnek is tartották Hamilton miatt.

részletek

Fry: A Ferrari a 2022-es szezon sötét lova

Az Alpine technikai igazgatója, Pat Fry szerint a jövő évi szabályváltozások hasonló kavarodást okoznak majd a mezőny erőviszonyát illetően, mint a 2009-es módosítások. A Ferrarit tartja sötét lónak.

részletek

Ricciardót egy rejtett képesség teszi brilliánssá

Daniel Ricciardo köztudottan gyors F1-es pilóta, ám egyik korábbi munkatársa szerint emellett rendelkezik egy olyan kvalitással is, ami igazán összetart egy istállót.

részletek

Sörözés közben jött a Schumacher-ötlet a Mercedesnél

Nick Fry mondott el egy történetet arról, hogy hogyan is merült fel annak idején a csapatnál Michael Schumacher szerződtetésének ötlete. Amikor azt hinnénk, hogy az F1-ben minden alaposan eltervezett...

részletek

Fry: Schumacher egyáltalán nem szívatta Rosberget

Nico Rosberg nemrég arról beszélt, hogy Michael Schumacher még vele szemben is pszichológiai trükköket vetett be. Egykori főnökük szerint azonban ez szinte kizárható, hogy valóban így volt.

részletek

A Mercedes Heidfeldet akarta Hamilton helyett

Michael Schumacher második visszavonulását követően a Mercedes vezetősége egy tapasztalt pilótára vágyott, először szóba sem jött az, hogy Lewis Hamilton ül a német helyére. Aztán jött Niki Lauda.

részletek

Most őt várják Robert Kubica helyére

Egy éve a lengyel visszatérése volt az egyik fő beszédtéma, most már az, ki veheti át a helyét jövőre vagy akár idén. A brazilok 21 éves pilótájukat látják a Williams-ülésben, aki hatalmas szponzorral érkezne.

részletek

A Ferrari évekig a saját maga ellensége volt

A Ferrari egyik korábbi első embere, Pat Fry szerint néhány éve a Ferrari szűklátókörű volt, csak rövid távra tervezett és rendkívül elavult technológiát használt. Ezért nincs 10 éve világbajnoki cím?

részletek