DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. június 1. csütörtök

FinnRali

WRC: Evans a csúcson, Tanak követi

Kalle Rovanpera hibázott, Thierry Neuville is kiesett, Sebastien Ogier kivárásra játszik, a pénteki első Craig Breen pedig már csak harmadik - így alakult a Finn Rali szombati napja.

részletek

Finn Rali: Breen az élen, Hyundai 1-2

Craig Breen áll az élen a legendás Finn Rali első napját követően csapattársa, Ott Tanak előtt, de elképesztően szoros az állás az első öt helyen - Sebastien Ogier nem fér be ide.

részletek

Döbbenetes csata a Finn Rali első napján

Nemcsak az iszonyatos tempó, de a hihetetlen szoros eredmény miatt is öldöklő küzdelem zajlott a finn WRC-futam pénteki napján - négyen is néhány másodpercen belül vannak jelenleg az élen.

részletek

Tanak nyert, Ogier-t segítették Finnországban

A Toyota észt pilótájának nem volt ellenfele ezen a hétvégén, a világbajnoknak a csapattársaira is szüksége volt az ötödik helyhez, de hátránya így is 21 pont Thierry Neuville-hez képest.

részletek

Tanak-Ostberg csata a Finn Ralin, messze lemaradt a két szupersztár

Nem a világbajnoki címért harcoló Thierry Neuville és Sebastien Ogier csatáját hozta a legendás WRC-futam első napja - a Toyota észt pilótája, Ott Tanak áll az élen, Mads Ostberggel küzd, míg a két nagyágyú már komoly hátrányban van.

részletek

Finn Rali: Történelmi győzelmet aratott a Toyota

A TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team ragyogó győzelmet aratott a hazai pályának számító Finn Ralin: a csapat hármas számú pilótája, Esapekka Lappi szerezte meg a futam első helyezését, a második számú pilóta, Juho Hänninen pedig harmadikként ért célba, így most először két autó legénysége is felállhatott a dobogóra. A Yaris WRC fölényéről legyen elég annyi, hogy a 25 szakaszból 22-ben a Yaris vezette a mezőnyt, összesen 18 szakaszgyőzelmet, 13 kettős és egy hármas befutót könyvelve el.

részletek

WRC: Új futamgyőztes Finnországban!

Esapekka Lappi pályafutása első abszolút sikerét jegyezte, a második helyről pedig összesen három tizedmásodperc döntött - remek futamot zárt a WRC mezőnye a finn pályákon.

részletek

WRC: Elképesztő futam zajlik Finnországban

Az első öt helyen olyan pilóta áll, aki még soha nem nyert versenyt, gyakorlatilag biztos, hogy újoncgyőztest avatunk vasárnap - Neuville nagyon értékes pontokat szerezhet.

részletek

WRC: Belenyúlhatnak a legendás versenybe

Már megint a túl magas átlagtempó okozhat kellemetlen gondokat - a bajnokság egyik legjobb szakaszát kell módosítani, hogy az FIA követelményeinek megfeleljen.

részletek

WRC: Meeke az élen, Ogier az árokban

Árokba csúszott, ezzel pontszerzési reményeit elvesztette a címvédő Sebastien Ogier a Finn Rali első napján - Kris Meeke az élen, egy R5-ös a legjobb tíz között.

részletek

WRC: A versenymentő villáskulcs története

A Finn Rali egyik legjobb sztorija: Elfyn Evans egy 19-es csillag-villáskulcs segítségével menekült meg attól, hogy ki kelljen állnia a pénteki napon, miután Fiestájának hátsó felfüggesztése eltörött.

részletek

WRC: Finn győzelem a Finn Ralin

Jari-Matti Latvala hozta a kötelezőt a vasárnapi szakaszokon, és megnyerte a Finn Ralit csapattársa, Sebastien Ogier előtt. Számos bukás tarkította a négynapos versenyt.

részletek