Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 20. csütörtök

Felkészülés

Schumachernek megy együtt az F1 és az F2

Mivel a száguldó cirkuszban egyelőre csak a tapasztalatszerzéssel kell törődnie, Mick Schumacher könnyedén képes összehangolni a ferraris és a Formula-2-es kötelezettségeit.

részletek

A Ferrari Kínában is erős lehet

A tavalyi évben az első rajtsort szerezte meg a Ferrari Sanghajban, idén pedig Bahreinben csak kevés hiányzott a futamgyőzelemhez. A tesztek után úgy érzik, remekül felkészültek a Kínai Nagydíjra.

részletek

5 tipp autója megfelelő tavaszi felkészítéséhez

Van, aki már az első melegebb napokban lecserélte a téli abroncsokat, más azonban még tolja ezt a feladatot maga előtt. De vajon meddig érdemes várni ezzel? Egy biztos: a jövőre nézve nem árt előre gondolkodni és időpontot foglalni gumicserére, valamint autónk tavaszi felkészítésére. Az idén 30 éves, az ország legszélesebb márkakínálatát egy helyen értékesítő autókereskedés szakemberei pár hasznos tippet is megfogalmaztak ezzel kapcsolatban.

részletek

Ricciardo: Bahrein szinte nyaralás lesz

A hétszeres futamgyőztes ausztrál számára rémálomszerűen alakult első, Renault-nál töltött versenyhétvégéje. Új autójában azonban bízik, valamint abban is, hogy idén folyamatosan feljebb lépnek.

részletek

Alonso már áprilisban IndyCar-autóban

Fernando Alonso a lehető legjobban fel akar készülni a májusi Indy 500-ra, ennek érdekében Texasban már a jövő hónapban kipróbálja a számára új Dallarát. A McLaren jól áll egyelőre.

részletek

Norrisnak több idő kellett volna

Bár a McLaren sportigazgatója szerint is kitűnő tehetségről van szó, ha több időt tölthetett volna pályán, jóval felkészültebben várhatná debütáló futamát Lando Norris. Hogy hol áll a csapat, kérdéses.

részletek

Red Bull: Legalább öt győzelem és a világbajnoki cím

A barcelonai tesztek ismeretében még jobban megnőtt a bizalma a Red Bull főtanácsadójának. A Honda-motor teljesítményét látva legalább öt futamgyőzelmet céloz meg idén és a végső elsőséget.

részletek

A Red Bull-Hondával is adódtak gondok

Kivételesen jó megbízhatóságot és remek tempót mutatott a Red Bull-Honda a nyolcnapos tesztelés során, bár a végén már akadt egy-két apró probléma. Így is rendkívül bizakodóak a bikák.

részletek

Kubica: Nagyon nem készültünk még fel

Robert Kubica számára kicsit sem alakul jól eddig a visszatérés. A 2010 után visszatérő lengyel szerint a Williams két és fél napos késlekedése egyelőre óriási hátrány, egyáltalán nem készültek fel.

részletek

Schumacher szándékosan nem siet el semmit

Mick Schumacher előrébb helyezi a tanulást és a megfelelő felkészülést, minthogy túl hirtelen ugorjon a Formula-1-be. 2019-et ezért annak szenteli, hogy a legtöbb tapasztalatot gyűjtse.

részletek

Alonso: Micknek előbb meg kell tanulnia járni

Bár néhány tavalyi hírforrás már a Formula-1-ben látta Mick Schumachert az F3-as Európa-bajnoki címét követően, Alonso szerint előbb inkább meg kell tanulnia járni, hogy aztán futni is tudjon majd.

részletek

Paul Tracy visszatér

Az IndyCar egyik legeredményesebb pilótája visszatér a versenyzés világába. Bár testsúlya alaposan megnövekedett, keményen dolgozik azon, hogy remek formában legyen, mire autóba ül.

részletek
Olvastad már?