Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 22. péntek

Fejlődés

Élesben is jól teljesít eddig a Honda-erőforrás

Amiről a hírek szóltak, úgy tűnik, valósággá vált. A japán gyártó és Pierre Gasly is nagyon elégedett a Honda-motorral, amely teljesítményre és megbízhatóságra is egyelőre kiválónak tűnik. Most meglesz?

részletek

A Ferrarinál tilos a csapaton belüli harc

Mattia Binotto csapatfőnök nagyon gyorsan világossá tette, hogy az egyéni érdekek most háttérbe kerülnek, az istálló fejlődése a legfontosabb, nem csapaton belül egymás legyőzése. Menni fog?

részletek

Williams: Russell-lel nem egyszerű együtt dolgozni

Az egykor szebb napokat látott, időközben tulajdonosváltáson átesett istálló számára csak felfelé vezethet az út. A gárda vezére elismerte, nem könnyű együtt dolgozni a bajnoktípus Russell-lel.

részletek

Red Bull: Felértünk a Mercedes szintjére

Jó hír lehet az izgalmakat váróknak, hogy bár az utóbbi években többször is hallhattunk a Red Bull részéről optimista nyilatkozatokat, de ennyire derűlátó talán még sosem volt a Mercedes fő riválisa.

részletek

A Renault erős fejlődése Ricciardónak köszönhető?

Fernando Alonso örülhet annak, amit idén láthatott a francia gyári istállótól, mivel az évek óta tartó vergődést végre egy fejlődési ív váltotta fel. A gárda Daniel Ricciardónak köszön mindent.

részletek

Javult az 1,3 másodpercet lassuló Ferrari

A teljes mezőny javított Spában a tavalyi időmérős eredményéhez képest, kivéve a brutálisat lassuló Ferrarik. A gyenge középmezőnybeli eredmény ellenére javulást mutattak be.

részletek

A felvásárolt Williams ismét előretörhet

Néhány évtizeddel ezelőtt a Williams hosszú időn át meghatározó, időnként domináló csapata volt a Formula-1-nek. George Russell úgy véli, a mostani felvásárlás ismét hatalmas lökést ad az istállónak.

részletek

Marko: Különös, hogy ekkorát fejlődött a Mercedes

Tavaly még a Ferrari erőforrását tartották a Red Bull háza táján meglepőnek, hogy egy év alatt mennyit fejlődött. Helmut Marko most a Mercedes istálló előrelépésén csodálkozott el.

részletek

A Renault is konstansan veri a Ferrarit

Egykörös tempóban már a Red Bull-lal vetekszik, a Ferrarit pedig legyőzi a Renault Daniel Ricciardóval a volánnál. Megint bejöttek a nagy változtatások, az ausztrál optimista.

részletek

Kubicát menesztették, mégis örül, hogy kezd magára találni a Williams

Bár a tavalyi év során nem alakult teljesen felhőtlenül a patinás istálló és a nyolc év után visszatérő lengyel kapcsolata, mégis el lehet válni jó viszonyban is. Kubica örül, hogy a Williams újra felzárkózik.

részletek

Valóban ekkorát ugrott ismét előre a Honda?

A Red Bull mellett a testvércsapat vezetősége is kimondottan boldog a téli teszteken tapasztaltakkal. Különösen dicsérik a japán erőforrás fejlődését, és a Hondánál is elégedettek a motorral.

részletek

Sainz: Hatalmasat fejlődött a McLaren a télen

Carlos Sainz őszintén boldog azóta, hogy megismerte idei versenygépét. A spanyol szerint az egész csapatot pozitív értelemben sokkolta, milyen gyors is lett az új McLaren. Meddig juthatnak?

részletek
Olvastad már?