Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 17. hétfő

Fejlődés

Binotto: Vettel jobban vezet, mint tavaly

A Ferrari csapatfőnöke a dicséret hangján beszélt négyszeres világbajnok pilótájáról. Szerinte 2018-hoz képest Vettel sokkal jobban vezet, tudomásul kell venni, hogy ennyit enged jelenleg az autó.

részletek

Nem a levegőbe beszélt a Renault

Egyre szebbnek tűnik az eddig csak szenvedő Renault jövője. A motor erősnek mutatkozik, mindkét csapat jóval előrébb jár, mint korábban, ráadásul hamarosan jön a hatalmas fejlesztési csomag.

részletek

McLaren: A Renault-motor hatalmasat fejlődött

A francia motorgyártó idén a gyári istálló mellett már csak egy partnerrel dolgozik, de a jelek szerint sikerült az áttörés. A McLaren szerint soha nem látott mértékű, nagy előrelépést mutattak fel.

részletek

Stroll: Rossz nézni, ahogy a Williams szenved

A fiatal kanadai a grove-i istállónak köszönheti bemutatkozását, ám a stabil középcsapatból két év alatt küszködő sereghajtó lett. Bár nem a legjobb viszonyban váltak el, Lance Stroll egyáltalán nem örül ennek.

részletek

Kubica: Lehet, hogy pontot sem szerzünk

Robert Kubica nagyjából arra készül, hogy az egész évad egy tömény szenvedés lesz. Úgy gondolja, fejlődni fog az istálló, de a lemaradás olyan hatalmas, hogy lehetséges, hogy 0 ponttal zárnak.

részletek

Egy éve cserélték ki Verstappent

Immár 12 hónapja, hogy Max Verstappen átélte sorsfordító versenyét, a Monacói Nagydíjat, amelyet kivetően mentálisan egy új szintre emelkedett. Csapatfőnöke fenomenálisnak nevezte a teljesítményt.

részletek

Ricciardo számított arra, hogy szenvedni fog

Daniel Ricciardo pontosan tudta, amikor tavaly aláírta Renault-s szerződését, hogy eleinte jócskán vissza fog esni és a dobogó is csak távoli álom lesz. Ugyanakkor látja a fejlődési irányt.

részletek

Renault: Később kifizetődik a mostani szenvedés

A francia gyártó nem aggódja túl az év elején tapasztalt rengeteg motorhibát. A csapatvezető biztos abban, rövid távon ugyan hátrány, de hosszabb távon nagy javulást jelent az új erőforrás.

részletek

Kubica: Kezdek jó teljesítményt nyújtani

A Williams visszatérő lengyel pilótája szerint a gyenge autó miatt nehéz észrevenni, de sokat fejlődött az utóbbi hetekben. A csapat viszont egyelőre teljesen el van veszve a problémákban.

részletek

Schumacher egyre inkább ráérez az F2-re

A Formula-2 második bakui futamán Mick Schumacher nagyot villantott. Tizennégy helyet jött előre, de úgy érzi, még ennél is jobb lehetett volna. Egészen kevés hiányzott a leggyorsabb körhöz is.

részletek

Red Bull: Egyértelműen felzárkóztunk

Elégedett légkör uralkodik az energiaitalos istállónál, Pierre Gasly végre kezd ráérezni a Red Bullra, a csapatvezetés számára pedig világos, hogy zárkóznak a Ferrarira és a Mercedesre.

részletek

Kubica: A Williamsnél most mindenki áldozat

Rendkívül nehéz időszakot él meg a Williams istálló, az elmúlt évek zuhanása ugyanis tovább folytatódott, a mélyrepülés eredménye pedig, hogy a pilóták legjobb tudásukkal is abszolút utolsók.

részletek
Olvastad már?