Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. január 28. kedd

Fejlődés

Mennyi esélye lesz Albonnak Verstappen ellen?

Tavaly ilyenkor még debütálására készülődött, most pedig bő fél éve a Red Bull pilótája Alexander Albon. Csapatfőnöke már korábban megmondta, hogy komoly meglepetést okozhat az újonc.

részletek

Mercedes: Ha nem javulunk nagyot, a Red Bull és a Ferrari agyonver jövőre

Zsinórban hat világbajnoki címet söpört be a Mercedes az elmúlt években, mégis attól tartanak a német gyártónál, hogy a Ferrari és a Red Bull 2020-ban túl erős lehet számukra. Valóban így van?

részletek

Ezért volt képes áttörésre a Honda és még nincs vége a fejlődésnek

Sokan ugratták a Red Bull vezetőségét egy évvel ezelőtt, hogy jobb, ha hozzászoknak a sorozatos technikai hibákhoz a Honda oldalán. A japánok azonban erre is rácáfoltak és tempóban is nagyot javultak.

részletek

Perez: Jövőre a Racing Point kitűnő éve jön

A Force Indiából tavaly év közben átvedlett új istálló megfizette az átalakulás árát, de az átmeneti visszaesést jövőre egy igazán nagy előrelépés követheti, legalábbis Sergio Perez szerint.

részletek

Russell: Jövőre nagyot lép előre a Williams

Két évnyi szenvedés és az idei látványos mélyrepülés után jövőre sokkal többet vár a Williamstől George Russell. Igaz, ha egy csapat másodpercekkel marad el mindenkitől, van is hova javulnia.

részletek

Ha a gyengébbik hondás csapat is a Renault előtt végez, az kivégzés lehet

Az már a szezon elején látszott, hogy a francia gyári istállónak köze sem lesz a Red Bull-Honda tempójához. Most azonban esély kínálkozik arra, hogy még a fiókcsapat is legyőzze a Renault-t.

részletek

Verstappen: Remekül fejlődünk a Hondával, jövőre a bajnoki cím a cél

Bár az évad első harmadában arról szólt a pletyka, hogy Verstappen igyekszik kihátrálni jövő évi szerződéséből, már teljesen más hangulatban van a holland. Jövőre már a végső elsőségért menne.

részletek

Schumacher álnév mögé bújt, bejött neki

Nem könnyű kitűnni az autóversenyzés világában, ha valaki egy hétszeres világbajnok fia. Karrierje kezdetén inkább álnéven indult Mick Schumacher, így nem helyeztek rá akkora nyomást.

részletek

Russell a szülei házát tenné a Williamsre

A pilóta nagyobb tétben merne arra fogadni, hogy a csapat jövőre versenyképesebbé válik. Azt is megtudtuk, milyen előnye vannak annak, hogy idén a mezőny leglassabb autóját vezeti.

részletek

Verstappen: Hamiltonnál és Leclerc-nél is gyorsabb vagyok

Max Verstappen szerint már akár idén is világbajnok lehetne, ha megfelelő autó lenne alatta. Úgy véli, tizedeket verne azonos versenyautóval Lewis Hamiltonra és Charles Leclerc-re is.

részletek

Verstappen: A Red Bull semmit nem fejlődött július óta

A hétszeres futamgyőztes holland pilóta édesapja elég élesen odaszólt a Red Bull istállónak, megkérdőjelezve annak fejlődési ütemét. Minden téren látható lemaradás, nem veszhet el még egy év.

részletek

Renault: Jobbak vagyunk, mint a McLaren

A 2019-es évad zömében a McLarenek sokkal előrébb jártak, mint az azonos motorral futó gyári Renault-k. A franciák főnöke azonban egyértelműen kijelentette, hogy jobbak, mint a rivális csapat.

részletek
Olvastad már?