Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. október 22. kedd

Fejlődés

Russell a szülei házát tenné a Williamsre

A pilóta nagyobb tétben merne arra fogadni, hogy a csapat jövőre versenyképesebbé válik. Azt is megtudtuk, milyen előnye vannak annak, hogy idén a mezőny leglassabb autóját vezeti.

részletek

Verstappen: Hamiltonnál és Leclerc-nél is gyorsabb vagyok

Max Verstappen szerint már akár idén is világbajnok lehetne, ha megfelelő autó lenne alatta. Úgy véli, tizedeket verne azonos versenyautóval Lewis Hamiltonra és Charles Leclerc-re is.

részletek

Verstappen: A Red Bull semmit nem fejlődött július óta

A hétszeres futamgyőztes holland pilóta édesapja elég élesen odaszólt a Red Bull istállónak, megkérdőjelezve annak fejlődési ütemét. Minden téren látható lemaradás, nem veszhet el még egy év.

részletek

Renault: Jobbak vagyunk, mint a McLaren

A 2019-es évad zömében a McLarenek sokkal előrébb jártak, mint az azonos motorral futó gyári Renault-k. A franciák főnöke azonban egyértelműen kijelentette, hogy jobbak, mint a rivális csapat.

részletek

A Honda már nem fél az ilyen pályáktól sem

Éveken át tudta a Red Bull, hogy az igazi, sok lóerőt igénylő pályákon semmi reményük nem lehet. Max Verstappen úgy véli, most már a Hondával Spa és Monza sem fog fájni nekik.

részletek

A megbukott Ferrari-fejlesztések is hasznosak voltak

A biztató téli tesztek után hatalmas csalódást okozott a Scuderia eddigi szereplése. Többször is zsákutcába futottak a fejlesztésekkel, de Mattia Binotto csapatfőnök szerint ez is segítségükre volt.

részletek

Alfa: Ha így folytatjuk, hamarosan elkaphatjuk a McLarent is

Az Alfa Romeo csapatfőnöke az eddigi fejlődést látva bízik abban, hogy a második félévben Kimi Raikkönen és Antonio Giovinazzi már a McLarenekkel is csatázhat. Komoly hátrányt dolgoztak le.

részletek

Sainz: A McLaren nem tud kitörni a középmezőnyből

Kitűnő fejlődést mutat be a McLaren istálló a tavalyi évhez képest. Sajnos azonban az élcsapatokhoz még semmi köze sincs és Carlos Sainz szerint ez egy ideig még biztosan így is marad.

részletek

Palmer: 2019 nagy hőse a Honda

Az egykori Formula-1-es pilóta szerint az idei szezon egyik kevés figyelmet kapó, de remekül teljesítő szereplője a Honda, a japán gyártó ugyanis rövid idő alatt félelmetes mértékben felzárkózott.

részletek

A McLaren folyamatosan bizonyítja fejlődését

Bő egy hét alatt huszonkét pontot szerzett a McLaren-Renault, ezzel tovább építi előnyét a bajnokság negyedik helyéért folyó küzdelemben. A pilóták és a vezetés is felettébb elégedett.

részletek

A Mercedesnél most már fenyegetésként tekintenek Verstappenre

A címvédő istálló főnöke elismerte, a Red Bull és Max Verstappen utóbbi időben mutatott formája miatt úgy vélik, a hollandot komolyan kell venniük, mert igenis esélyes a bajnoki címre.

részletek

Marko: Verstappen a valaha volt leggyorsabb pilótánk

A Red Bull főtanácsadója szerint sosem volt korábban gyorsabb versenyzőjük Max Verstappennél, aki a legjobban teszi, ha náluk marad, látva az erős fejlődési ütemet. A legjobb úton járnak.

részletek
Olvastad már?