Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 19. szerda

Fejlődés

Leclerc: Látható, mennyit fejlődtünk

Mindenképpen örömteli a Ferrari és a Formula-1 rajongói számára, hogy a vörös istálló a tavalyi bukdácsolása után határozottan erőre kapni látszik. Leclerc azt is tudja, mitől javult ennyit.

részletek

Vettel a Spanyol Nagydíjon ismét előreléphet?

A rendkívül gyenge kezdés után lassan kezd magára találni Sebastian Vettel, Portugáliában már az időmérőn és a versenyen is jobbnak bizonyult csapattársánál. Jöhet az újabb lépcsőfok?

részletek

Ricciardo elismeri, Norris jobb nála

Meglepően nagy különbség alakult ki a két McLaren-pilóta között az eddigi két versenyhétvégén, a jóval tapasztaltabb ausztrál pedig elismeri, jelenleg Lando Norris jobb nála.

részletek

Binotto kimondta: Minden téren lassú a Ferrari

A Scuderia csapatfőnöke nem kertelt, hanem nyíltan kimondta, hogy bár fejlődött a versenyautójuk tavalyhoz képest, az SF21-es csomagja minden szegmensben lassabb a riválisoknál.

részletek

Leclerc: Fejlődtünk, de nem vagyunk ott, ahol szeretnénk

A Ferrarinak valamivel jobban áll a szénája, mint tavaly, de egyelőre sem az első helyhez, sem a dobogós helyekért való csatákhoz nincs semmi köze. Charles Leclerc is csak részben elégedett.

részletek

Honda-főnök a Ferrariról: A csapat, amelyik csalt?

Borzalmas kezdés után egyre jobban alakult a Honda visszatérése a Formula-1-ben, már zsebben több futamgyőzelem is. Azt azért nem feledi a japán szakember, mit tett a Ferrari két évvel ezelőtt.

részletek

Az AlphaTaurival is komolyan kell számolnunk?

Nemcsak a Red Bull, de testvércsapata is remekelt a bahreini teszten, az autó megbízhatónak és igen gyorsnak mutatkozott. Pierre Gasly szerint sokkal előrébb járnak, mint tavaly. Itt a nagy meglepetés?

részletek

Valóban jelentősen erősödhetett a Ferrari-motor

A vörös autó állandó pilótái is észlelték az erőforrás fejlődését a tesztelés során és a partnercsapatok is. Antonio Giovinazzi az Alfát vezetve elégedett az új motorral és az új autóval is.

részletek

Russell számára úgy tűnik, újabb év szenvedés jön

A tavaly a Mercedesnél történt beugrásánál bizonyított fiatal brit egyelőre nem látja jelét annak, hogy a Williams felzárkózott volna. A tehetséges ifjú titánra az eddig látottak alapján újabb év szenvedés vár.

részletek

Élesben is jól teljesít eddig a Honda-erőforrás

Amiről a hírek szóltak, úgy tűnik, valósággá vált. A japán gyártó és Pierre Gasly is nagyon elégedett a Honda-motorral, amely teljesítményre és megbízhatóságra is egyelőre kiválónak tűnik. Most meglesz?

részletek

A Ferrarinál tilos a csapaton belüli harc

Mattia Binotto csapatfőnök nagyon gyorsan világossá tette, hogy az egyéni érdekek most háttérbe kerülnek, az istálló fejlődése a legfontosabb, nem csapaton belül egymás legyőzése. Menni fog?

részletek

Williams: Russell-lel nem egyszerű együtt dolgozni

Az egykor szebb napokat látott, időközben tulajdonosváltáson átesett istálló számára csak felfelé vezethet az út. A gárda vezére elismerte, nem könnyű együtt dolgozni a bajnoktípus Russell-lel.

részletek
Olvastad már?