Steward
Vaszilykó Péter
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 26. kedd

Fejlődés

Javult az 1,3 másodpercet lassuló Ferrari

A teljes mezőny javított Spában a tavalyi időmérős eredményéhez képest, kivéve a brutálisat lassuló Ferrarik. A gyenge középmezőnybeli eredmény ellenére javulást mutattak be.

részletek

A felvásárolt Williams ismét előretörhet

Néhány évtizeddel ezelőtt a Williams hosszú időn át meghatározó, időnként domináló csapata volt a Formula-1-nek. George Russell úgy véli, a mostani felvásárlás ismét hatalmas lökést ad az istállónak.

részletek

Marko: Különös, hogy ekkorát fejlődött a Mercedes

Tavaly még a Ferrari erőforrását tartották a Red Bull háza táján meglepőnek, hogy egy év alatt mennyit fejlődött. Helmut Marko most a Mercedes istálló előrelépésén csodálkozott el.

részletek

A Renault is konstansan veri a Ferrarit

Egykörös tempóban már a Red Bull-lal vetekszik, a Ferrarit pedig legyőzi a Renault Daniel Ricciardóval a volánnál. Megint bejöttek a nagy változtatások, az ausztrál optimista.

részletek

Kubicát menesztették, mégis örül, hogy kezd magára találni a Williams

Bár a tavalyi év során nem alakult teljesen felhőtlenül a patinás istálló és a nyolc év után visszatérő lengyel kapcsolata, mégis el lehet válni jó viszonyban is. Kubica örül, hogy a Williams újra felzárkózik.

részletek

Valóban ekkorát ugrott ismét előre a Honda?

A Red Bull mellett a testvércsapat vezetősége is kimondottan boldog a téli teszteken tapasztaltakkal. Különösen dicsérik a japán erőforrás fejlődését, és a Hondánál is elégedettek a motorral.

részletek

Sainz: Hatalmasat fejlődött a McLaren a télen

Carlos Sainz őszintén boldog azóta, hogy megismerte idei versenygépét. A spanyol szerint az egész csapatot pozitív értelemben sokkolta, milyen gyors is lett az új McLaren. Meddig juthatnak?

részletek

Leclerc még mindig bízik abban, hogy jó úton járnak, de...

Tavaly a teszteken igencsak villogott a Ferrari, az évadnyitón azonban csúnyán leszerepeltek. Most már Barcelonában is gondokkal küzdenek a vörösök, Charles Leclerc viszont bízik a szép jövőben.

részletek

A Hondának hatalmas segítség a két csapat, további nagy fejlődésre számítanak

Az utóbbi másfél év legkellemesebb meglepetése a korábban csak szenvedő japán gyártó ugrásszerűen javuló teljesítménye volt. 2020-ban ismét nagy előrelépésre számítanak a Hondánál.

részletek

A Red Bullnak nincs többé fiókcsapata

Az energiaitalosok főtanácsadója szerint az új Alpha Tauri immáron megszűnt a Red Bull juniorcsapataként működni. Még szorosabb együttműködésük mindkét fél számára gyümölcsöző lehet.

részletek

Az Alpha Tauri a tavalyinál is jobb lehet

Bár ezen a néven idén indul először a korábban Toro Rosso néven ismert istálló, a Honda remek téli fejlődésének és a kiváló szélcsatornás eredményeknek köszönhetően komoly meglepetést okozhat.

részletek

Verstappen igen ambiciózus célt tűzött ki maga elé

A Red Bull holland pilótája már korábban is arról beszélt, hogy szeretne a világbajnoki címért csatázni, most azonban konkrét célt is megjelölt az évad során. Vajon elég lesz erre a Red Bull-Honda?

részletek
Olvastad már?