Steward
Admin
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. június 1. hétfő

Ezpeleta

A szomszédban indulhat a MotoGP-szezon

A koronavírus-járvány miatt továbbra is rengeteg a bizonytalanság a motorosok 2020-as idénye körül is, de a legvalószínűbb – és legoptimistább – forgatókönyv brnói vagy spielbergi kezdést emleget.

részletek

MotoGP: Csak végső opció a szezon törlése

A gyorsaságimotoros-vb kereskedelmi jogait birtokló Dorna közleményben hangsúlyozta: továbbra is az a céljuk, hogy a lehető legkorábbi kezdéssel és legtöbb nagydíjjal rendezhessék meg az idényt.

részletek

MotoGP: Meglepődnénk, ha lenne idén verseny

Amíg nem sikerül megállítani a koronavírus terjedését, aligha elképzelhető, hogy bármilyen nagy sporteseményt megrendezzenek – véli a Dorna elnöke, aki a teljes 2020-as szezon törlésére is felkészült.

részletek

„A MotoGP jobban kezelte a járványt, mint az F1”

A Repsol Honda csapatmenedzsere szerint a Dorna mindig jókor hozta meg a helyes döntéseket a kialakult helyzetben. Eközben Carmelo Ezpeleta arról beszélt, hogyan nézhet ki a 2020-as szezon.

részletek

Akár karácsonyig is tarthat a MotoGP-szezon

A Dorna elnöke ugyan felkészült rá, hogy további halasztások lehetnek a koronavírus-járvány miatt, de elmondása szerint az a céljuk, hogy a hátralévő 19 versenyt már meg tudják rendezni.

részletek

Dorna: Lesz 2020-as szezon a MotoGP-ben

Carmelo Ezpeleta, a gyorsaságimotoros-vb kereskedelmi jogait birtokló cég első embere ismertette a katari és thaiföldi fordulók törlésének körülményeit és az idény további alakulását.

részletek
Olvastad már?