DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 17. hétfő

Ezpeleta

Miért tehet jót és rosszat is a MotoGP-nek a Liberty?

Feltehetően ugyanarra a sikertörténetre készül a motoros vb-vel a Liberty Media, mint az F1-gyel – szükség is lenne hasonlóra, ez azonban „áldozatokkal” járhat.

részletek

Idén biztosan nem lesz Magyar Nagydíj a MotoGP-ben

Carmelo Ezpeleta Dorna-vezér elárulta: nem tudták elvégezni a szükséges munkálatokat a Balaton Park Circuiten, így biztosan nem ugrik be az új pálya.

részletek

Aláírva: 2023-tól hazánkba látogat a MotoGP

Komoly lépést tettek a felek afelé, hogy néhány év múlva Magyarországra látogasson a gyorsaságimotoros-vb: a hajdúnánási pálya kivitelezője és a Dorna elnöke aláírta az erről szóló szerződést.

részletek

„Egy hihetetlen harcos és partner” – Gresinit gyászolja a MotoGP-paddock

A korábbi kétszeres 125 köbcentis világbajnok és legendás csapatvezető kedd délelőtti halála óta özönlenek a közösségi médiában a részvétnyilvánító bejegyzések a riválisoktól és versenyzőktől.

részletek

Harmadik Repsol Honda Doviziosónak? Dorna: Nem!

A napokban felmerült a spanyol és olasz sajtóban, hogy a Repsol akár három gépet is indíthat jövőre, így adva lehetőséget az ezzel kvázi Marquezt pótló olasznak, de hamar érkezett a logikus cáfolat.

részletek

MotoGP: Japán is törölve, így festhet a szezon

Újabb ikonikus pálya és nagydíj esett a koronavírus áldozatául a MotoGP-ben: 1986 óta először nem rendeznek futamot Japánban – és az is lehet, hogy Európán kívül egyáltalán nem is fognak.

részletek

A szomszédban indulhat a MotoGP-szezon

A koronavírus-járvány miatt továbbra is rengeteg a bizonytalanság a motorosok 2020-as idénye körül is, de a legvalószínűbb – és legoptimistább – forgatókönyv brnói vagy spielbergi kezdést emleget.

részletek

MotoGP: Csak végső opció a szezon törlése

A gyorsaságimotoros-vb kereskedelmi jogait birtokló Dorna közleményben hangsúlyozta: továbbra is az a céljuk, hogy a lehető legkorábbi kezdéssel és legtöbb nagydíjjal rendezhessék meg az idényt.

részletek

MotoGP: Meglepődnénk, ha lenne idén verseny

Amíg nem sikerül megállítani a koronavírus terjedését, aligha elképzelhető, hogy bármilyen nagy sporteseményt megrendezzenek – véli a Dorna elnöke, aki a teljes 2020-as szezon törlésére is felkészült.

részletek

„A MotoGP jobban kezelte a járványt, mint az F1”

A Repsol Honda csapatmenedzsere szerint a Dorna mindig jókor hozta meg a helyes döntéseket a kialakult helyzetben. Eközben Carmelo Ezpeleta arról beszélt, hogyan nézhet ki a 2020-as szezon.

részletek

Akár karácsonyig is tarthat a MotoGP-szezon

A Dorna elnöke ugyan felkészült rá, hogy további halasztások lehetnek a koronavírus-járvány miatt, de elmondása szerint az a céljuk, hogy a hátralévő 19 versenyt már meg tudják rendezni.

részletek

Dorna: Lesz 2020-as szezon a MotoGP-ben

Carmelo Ezpeleta, a gyorsaságimotoros-vb kereskedelmi jogait birtokló cég első embere ismertette a katari és thaiföldi fordulók törlésének körülményeit és az idény további alakulását.

részletek