DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 26. vasárnap

Esőgumi

Alonso továbbra is újjászületést vár

Fernando Alonso a tesztek alatt jelentkező, számos technikai meghibásodás ellenére úgy véli, jó döntéseket hozott a McLaren és változatlanul úgy érzi, ez az év lesz az újjászületés.

részletek

Norris kivívta Alonso elismerését

A múlt hétvégi Daytona 24 órás verseny ugyan nem sikerült fényesre a Fernando Alonso fémjelezte gárdának, Lando Norris számára mégis lehet, hogy kitűnő ajánlólevél lesz az F1-hez.

részletek

Hatékonyabb esőgumit tesztel a Pirelli

Az F1 hivatalos gumiszállítója már a következő szezon során bemutatná új, jobban működő esőgumiját. A tesztek még zajlanak, így az év közbeni bevezetéshez FIA általi jóváhagyásra is szükség lesz.

részletek

Hamilton megváltoztatná az „idióta szabályt”

Lewis Hamilton a Japán Nagydíj után ismét kikelt az egyik, szerinte legbutább szabályozás ellen. Szerinte ugyanis emiatt meglopják a szurkolókat, akik a semmiért szobroznak másfél órákat.

részletek

Massa: Rosszul döntöttem

Néha a legrutinosabb pilóták is képesek rossz döntést hozni, ha nincs elég idejük meggondolni. Felipe Massa elmondta véleményét a szingapúri történésekről, ahol több hibát is elkövetett. De nem ő volt az egyetlen.

részletek

Hülkenberg: Nem kellemes egy szappanon autózni

A szombati napon a víz volt az úr Monzában, a szabadedzésen és az időmérőn is nem kevés nehézséget okozott. Nico Hülkenberg azonban kicsit sem élvezte a rendkívül csúszós körülményeket.

részletek

Vettelnek van terve vasárnapra

A szoros pénteki második edzés után az időmérő döntő szakaszában a Ferrari meg sem közelítette a Mercedest és alaposan kikapott. Sebastian Vettel azonban nem esett kétségbe, a versenytempóban nagyon bízik.

részletek

Nem jók az esőgumik, máris újakat készít a Pirelli

Noha a csapatok nem vitték túlzásba a körözést a barcelonai teszt csütörtöki, felvizezett pályán tartott tesztnapján, a szerzett információ elegendő volt az F1 gumiszállítója számára ahhoz, hogy megállapítsa, változtatásra van szükség.

részletek

Vizes pályán teszteltek az F1-esek

Mivel az első három napon elkerülte az eső a barcelonai pályát, a negyedikre mesterséges vizes körülményekkel készültek, hogy az F1-es csapatok kipróbálhassák a Pirelli esőgumijait. ÉLŐ KÖZVETÍTÉS 9 ÉS 18 ÓRA KÖZÖTT!

részletek

Különleges lesz a jövő csütörtöki tesztnap

Kollektív F1-es teszten még nem nagyon láthattunk olyat, mint amire a jövő heti barcelonai gyakorlás negyedik napján, csütörtökön sor kerül majd – kérdés, mennyire sikerül jól a megvalósítás…

részletek

A Pirelli már február elején tesztelni fog

Az olasz F1-es gumigyártó 2017-es felkészülése során nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy kiküszöböljék az esőgumik legutóbb Interlagosban látott problémáit, ennek érdekében pedig február első hetében is gyakorolni fognak.

részletek

Hasznavehető esőgumikon dolgozik a Pirelli

A szélesebb jövő évi nedves pályás abroncsok már most olyan hatékonyak, mint az előző generáció – figyelembe véve azonban a gumicéget érő kritikákat ez nem lesz elég.

részletek