DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 27. hétfő

Emilia-Romagna-i Nagydíj

Russell szinte hálás a Bottasszal történt esetért

A Mercedes fiatal britje nemrég visszatekintett a két pilóta hírhedt balesetére, mely a tavalyi szezon elején történt. Russell összességében úgy érzi, hogy teljesebb pilótává tette a szituáció.

részletek

Verstappen: Ez a kettős győzelem nagyon megérdemelt

Max Verstappen jött, látott és győzött Imolában – bár a közönség feltehetőleg a két Ferrarit várta a pódiumra, az ifjú holland világbajnok minden pontot bezsebelt, amit csak lehetett.

részletek

Az imolai verseny rajtrácsa

Bár a pénteki esős és szinte gyakorlás nélküli időmérő felkavarta az erőviszonyokat, a szombati sprinten azért többnyire a helyükre kerültek a dolgok. A két Mercedes nincs a top tízben.

részletek

Wolff szerint nem reális, Hamilton szerint elméletileg lehetséges a vb-cím

2022-es mélyponton a Mercedes az Emilia-Romagna-i Nagydíjon. Lewis Hamilton elmondása szerint másfél másodpercet kellene hirtelen találniuk, hogy a folytatásban végig a Ferrari és a Red Bull előtt végezzenek.

részletek

Russell: Hiányzik a sebességünk

Eddig egész hétvégén szenved a Mercedes Imolában, a sprintfutamon pedig egyik pilótájuk sem került be a legjobb tíz közé. George Russell szerint jelentős lemaradásuk van az egyenesekben.

részletek

Az eső hozhatja meg Alonso szerencséjét

A változékony időjárásban bízik Fernando Alonso, akinek nem alakult túl jól a szombati sprintfutam Imolában. A kétszeres világbajnok kissé csalódottan nyilatkozott a leintést követően.

részletek

Leclerc forgott és az élen nyitott Imolában

Charles Leclerc volt a leggyorsabb az Emilia-Romagnai-i Nagydíj első szabadedzésén. Az egyórás gyakorlás végig hűvös és esős körülmények között zajlott péntek délután.

részletek