DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. szeptember 27. szerda
Podcast

Podcast: Elmarad az imolai F1-es futam

Mi történt a háttérben, miért kellett lemondani az imolai F1-es nagydíjat, mi indokolta ezt a döntést, és mi következik most?

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Újabb verseny zuhan ki a 24 futamosra tervezett naptárból, Kína után Imola sem tudja fogadni a száguldó cirkuszt. A döntést hamar és határozottan hozták meg, de ha körbejárjuk a témát, láthatjuk, hogy nem nagyon létezett más alternatíva. Hogy miért jutottak erre az elhatározásra a döntéshozók, milyen kérdések merültek és milyenek merülhetnek most fel, azt egy villámműsorban összegezte a Formula Podcast alkalmi stábja.

 

Formula Podcast_hirdetes_S04E25_AHallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

 
A Formula Podcast támogatója a Vodafone Podcast Pioneers program!
 
Májusi adásaink elkészítését többek között Varga Csaba, Ort Noémi, Bali Viktor, Visi Ákos, Kocsis László, Fehér Ákos, Surányi Marcell és Magda Zsanett Odett támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


yt

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: