Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. szeptember 23. hétfő

ElsőSzárny

Bottas: Hamilton nem hagyott elég helyet

A rajt utáni első kanyarokban elszálltak Valtteri Bottas esélyei a Hungaroringen. A finn úgy véli, Hamilton nem hagyott neki elég helyet, Leclerc hirtelen manővere pedig teljesen felesleges volt.

részletek

Elemzés: Nem működnek a Ferrari fejlesztései tökéletesen

A Ferrari a Francia Nagydíj pénteki szabadedzésein új fejlesztések hadával tűnt fel, de az első tesztelések után úgy tűnik, hogy sok finomhangolásra van szükség ahhoz, hogy működésre bírják a friss elemeket.

részletek

A Ferrari legújabb fejlesztései sem válnak be

A Scuderia Franciaországba több frissített alkatrésszel érkezett, hogy felzárkózzanak végre a Mercedesre, de Sebastian Vettel elmondása szerint ezek sem hozzák a várt eredményt.

részletek

Verstappen: Nem kellett volna hozzányúlni a szárnyakhoz

Max Verstappen szerint hiba volt hozzányúlni az aerodinamikai szabályokhoz, ő ugyanis úgy látja, hogy ha nem nyúlnak hozzá az első szárnyakhoz, most szorosabb lehetne a csata.

részletek

Hamarosan új első szárnnyal támad a Ferrari

Bár egyre inkább úgy tűnik, a 2019-es szezon mehet a kukába a Scuderiánál, az olasz istálló még egy kísérletet tesz a felzárkózásra és a hírek szerint a Francia Nagydíjra teljesen új vezetőszárnyat hoz.

részletek

A Ferrari autója átalakul Barcelonára

Jelentős fejlesztésekkel jelentkezik a Scuderia a Spanyol Nagydíj hétvégéjén, amitől komoly javulást, valamint sokkal jobb gumikezelést remélnek. Charles Leclerc is bízik a feltámadásban.

részletek

Raikkönen: Ha mindenki betartja a szabályokat, nekünk is muszáj

Kimi Raikkönen magyarázatot adott a túlságosan hajlékony első szárnyára. Nem csalni próbáltak, hanem ez egy javított alkatrész volt. Bár előnye nem származott volna belőle, de a szabály az szabály.

részletek

Veszélyben Raikkönen rajthelye szabálytalan első szárny miatt

Alig két óra van hátra az Azerbajdzsáni Nagydíj rajtjáig, és könnyen lehet, hogy a finn pilótát csapattársához hasonlóan hátra fogják sorolni - az FIA az Alfa Romeo első szárnyának szabályosságát kérdőjelezte meg.

részletek

Szabályellenes a Mercedes új első szárnya

Nagydíjról nagydíjra módosítanak a légterelők kialakításán a csapatok, a Mercedes pedig Kínában tiltott területre tévedt. Pénteken szabálytalan szárnyat használtak, melyen változtatni kell.

részletek

Ezért szakadt le Vettel első szárnya

Stabilan haladt az első két helyen a két Ferrari, ám Leclerc-t műszaki hiba, Sebastian Vettelt pedig újabb egyéni baki és egy emiatt leszakadó első szárny hátráltatta, ami miatt óriási hátrányba került.

részletek

Giovinazzi sorsa is eldőlt már a legelején

A fűsávon található hatalmas bukkanó nem csak Daniel Ricciardo versenyét tette tönkre, hanem közvetett módon másokét is. Az Alfa Romeo olasz pilótájának autója több helyen is megsérült.

részletek

Ricciardo már az első métereken elbukott

Honda-Renault: 1-0. Daniel Ricciardo nagy reményekkel igazolt a gyári Renault istállóhoz a tavalyi év végén, ám sorsa már a rajtot követő másodpercekben megpecsételődött, peches kezdés.

részletek
Olvastad már?