Steward
Admin
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. május 30. szombat

ElsőSzárny

Verstappen elmondta, mitől léptek ennyit előre

Bár egy dobogós helyezéssel kezdte a szezont, a Red Bull-Honda nem tartozott a közvetlen élmezőnybe. Ausztriában azonban olyan fejlesztést kapott az autó, hogy azóta láthatóan szárnyal.

részletek

Bottas: Hamilton nem hagyott elég helyet

A rajt utáni első kanyarokban elszálltak Valtteri Bottas esélyei a Hungaroringen. A finn úgy véli, Hamilton nem hagyott neki elég helyet, Leclerc hirtelen manővere pedig teljesen felesleges volt.

részletek

Elemzés: Nem működnek a Ferrari fejlesztései tökéletesen

A Ferrari a Francia Nagydíj pénteki szabadedzésein új fejlesztések hadával tűnt fel, de az első tesztelések után úgy tűnik, hogy sok finomhangolásra van szükség ahhoz, hogy működésre bírják a friss elemeket.

részletek

A Ferrari legújabb fejlesztései sem válnak be

A Scuderia Franciaországba több frissített alkatrésszel érkezett, hogy felzárkózzanak végre a Mercedesre, de Sebastian Vettel elmondása szerint ezek sem hozzák a várt eredményt.

részletek

Verstappen: Nem kellett volna hozzányúlni a szárnyakhoz

Max Verstappen szerint hiba volt hozzányúlni az aerodinamikai szabályokhoz, ő ugyanis úgy látja, hogy ha nem nyúlnak hozzá az első szárnyakhoz, most szorosabb lehetne a csata.

részletek

Hamarosan új első szárnnyal támad a Ferrari

Bár egyre inkább úgy tűnik, a 2019-es szezon mehet a kukába a Scuderiánál, az olasz istálló még egy kísérletet tesz a felzárkózásra és a hírek szerint a Francia Nagydíjra teljesen új vezetőszárnyat hoz.

részletek

A Ferrari autója átalakul Barcelonára

Jelentős fejlesztésekkel jelentkezik a Scuderia a Spanyol Nagydíj hétvégéjén, amitől komoly javulást, valamint sokkal jobb gumikezelést remélnek. Charles Leclerc is bízik a feltámadásban.

részletek

Raikkönen: Ha mindenki betartja a szabályokat, nekünk is muszáj

Kimi Raikkönen magyarázatot adott a túlságosan hajlékony első szárnyára. Nem csalni próbáltak, hanem ez egy javított alkatrész volt. Bár előnye nem származott volna belőle, de a szabály az szabály.

részletek

Veszélyben Raikkönen rajthelye szabálytalan első szárny miatt

Alig két óra van hátra az Azerbajdzsáni Nagydíj rajtjáig, és könnyen lehet, hogy a finn pilótát csapattársához hasonlóan hátra fogják sorolni - az FIA az Alfa Romeo első szárnyának szabályosságát kérdőjelezte meg.

részletek

Szabályellenes a Mercedes új első szárnya

Nagydíjról nagydíjra módosítanak a légterelők kialakításán a csapatok, a Mercedes pedig Kínában tiltott területre tévedt. Pénteken szabálytalan szárnyat használtak, melyen változtatni kell.

részletek

Ezért szakadt le Vettel első szárnya

Stabilan haladt az első két helyen a két Ferrari, ám Leclerc-t műszaki hiba, Sebastian Vettelt pedig újabb egyéni baki és egy emiatt leszakadó első szárny hátráltatta, ami miatt óriási hátrányba került.

részletek

Giovinazzi sorsa is eldőlt már a legelején

A fűsávon található hatalmas bukkanó nem csak Daniel Ricciardo versenyét tette tönkre, hanem közvetett módon másokét is. Az Alfa Romeo olasz pilótájának autója több helyen is megsérült.

részletek
Olvastad már?