DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 28. kedd

Drugovich

Megvan Stroll helyettese, a Ferrarinál nem aggódnak – vasárnap

Döntést hoztak a kanadai pilóta helyettesítéséről, több csapat is optimista a tesztek után, a Ferrari csapatfőnöke pedig higgadtan várja az új szezont. Összefoglaltuk a nap legfontosabb híreit.

részletek

Megerősítette az Aston, ki pótolhatja Strollt

Megnevezte a kanadai esetleges helyettesét az F1-es Bahreini Nagydíjra az Aston Martin: nem született meglepetés vagy szenzáció – az viszont még kérdés, hogy szükség lesz-e a beugrásra vagy sem.

részletek

Vettel is a B opciók között lehet az Astonnál?

Továbbra sem tudni, Lance Stroll rajthoz tud-e állni az F1-es évadnyitón, mindenesetre a csapatfőnök nem zárta ki egyértelműen a német beugrását.

részletek

Versenyezhet-e Bahreinben Stroll vagy sem?

A tesztet kihagyja, de vajon veszélyben van-e az F1-es Bahreini Nagydíjon való indulása is a kanadainak? És ha igen, ott is Drugovich ugrik-e be?

részletek

Verstappen-vezetéssel és Aston-leállással indult az F1-es teszt

A világbajnok elsőségével indult a bahreini gyakorlás. ahol egyedül az Astonnak adódtak műszaki gondjai, de a Ferrari is furcsa jelenséggel szembesült.

részletek

Ki mikor ül autóba a bahreini F1-es teszten?

Csütörtöktől szombatig rendezik Bahreinben az egyetlen előszezoni tesztet a Formula-1-es mezőny számára: mutatjuk, mikor ki fog vezetni a csapatoknál.

részletek

Verstappen sisakja, az F1 döntései, Drugovich beugrása – kedd

A keddi nap sem volt unalmas, amit jól mutat, hogy az F1 és az Aston Martin is fontos bejelentéseket tett február 21-én. Ismét összegyűjtöttük a nap legfontosabb híreit.

részletek

Ki ülhet be Stroll helyére az Astonba?

Az F1-es csapatnak két tartalékversenyzője is van, de csak az egyik lesz elérhető, ha szükség lesz rá. Az első futamtól függhet a heti tesztfelállás is.

részletek

„A Formula-E unalmas az F1-hez képest” – Massa

Egy hosszú és őszinte interjúban mesélt jelenlegi feladatairól és jövőbeli terveiről Felipe Massa, aki többek között az elektromos szériáról is elmondta véleményét. A brazil szerint a sorozat túl bonyolult és unalmas is a Formula-1-hez képest.

részletek

Az Aston Martin egy F1-es ülésig vinné tartalékpilótáját

Komolyan erősített tartalékos poszton az istálló. Stoffel Vandoorne mellett ugyanis a tavalyi F2-es bajnok, Felipe Drugovich szerződött hozzájuk, akire hosszabb távon, akár teljes állású versenyzőként is számítanának a jövőben.

részletek

Nem elégszik meg az F1-es tartalékpilótai poszttal az F2-es bajnok

Az Aston Martin színeiben akár szabadedzéseken is indulhat Felipe Drugovich, aki azonban többre vágyik: jövőre akár a Super Formulában vagy a Hypercar kategóriában folytatná.

részletek

Zseniális csata a győzelemért, Sargeant jöhet az F1-be

Hatalmas izgalmakat hozott a Formula-2 szezonzárója: Ayumu Iwasa kemény csatát követően behúzta az év utolsó főfutamát, Logan Sargeant pedig megszerezte az F1-es szerepléséhez szükséges pontokat.

részletek