Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. július 2. szombat

Dovizioso

„Motorozásra alkalmatlan volt az indonéz pálya”

Borzalmas körülmények fogadták a MotoGP mezőnyét a vadonatúj mandalikai helyszínen, ahol a versenyzőket kötelezték arra, hogy körözéssel takarítsák az aszfaltot. A kavicsokkal is meggyűlt a bajuk.

részletek

Doviziosónak még nem természetes a Yamaha

Bár csapatfőnöke a vb-címre is esélyesnek tartja, a MotoGP rangidősévé előlépő olasz óvatosabban fogalmazott azzal kapcsolatban, mire lehet képes az RNF Yamaha színeiben.

részletek

Bemutatkozott a MotoGP „új” csapata, az RNF Yamaha

A sorban másodikként a hangvillások szatellit alakulata rántotta le a leplet 2022-es dizájnjáról: nemcsak a névadó szponzor, hanem a színek is változtak Andrea Dovizioso és Darryn Binder motorján.

részletek

Formula Motocast: Vörös roham, de túl későn?

Van-e még esélye az utolsó két futamon duplázó Bagnaiának Quartararo ellen? Egyszeri fellángolás volt-e Bastianini és az Aprilia dobogója? Ezekről is beszéltünk a Formula Motocast friss adásában.

részletek

Vinales nyitott az élen az Apriliával Misanóban

Második hétvégéjét teljesíti új csapatával a spanyol, de az első edzésen máris a leggyorsabb volt a megérkező eső előtt. A Suzukik és a Ducatik mögötte, a visszatérő Dovizioso a mezőny végén.

részletek

Hivatalos: Morbidelli gyári, Dovizioso szatellit Yamahán tér vissza

A San Marinó-i GP előtt a hangvillások bejelentették, hogy a sérülésből visszatérő Franco Morbidelli 2023 végéig a gyári istálló motorosa lesz, míg honfitársa a szatellit alakulatnál tér vissza.

részletek

Dovizioso szatellit Yamahán tér vissza a MotoGP-be

A hangvillások főnöke, Lin Jarvis gyakorlatilag megerősítette, hogy Misanótól kezdve a „szabadságon lévő” olasz ülhet fel Morbidelli motorjára, aki pedig a gyári csapathoz kerül át.

részletek

Indul-e versenyen az Apriliával Dovizioso?

Újabb tesztet teljesített a noalei gyártóval a többszörös nagydíjgyőztes olasz motoros, aki azonban leszögezte: sem szabadkártyás szereplés, sem 2022-es ülés egyelőre nincs terítéken.

részletek

Dovizioso jövőre újra a MotoGP-ben versenyezne

Ezért döntött úgy az olasz, hogy teszteli az Apriliát, amely kapcsán elmondta: egyelőre főként az üléspozíciójával foglalatoskodtak, így nem lenne értelme köridőkről beszélni – de jól érezte magát.

részletek

Miller vezetésével kettős Ducati-elsőség

Az ausztrál kis híján a pályacsúcsot is megdöntve zárta az élen a Katari GP második edzését, megelőzve csapattársát és a yamahás Quartararót. Az Aprilia továbbra is remekel, a világbajnok tízen kívül.

részletek

Dovizioso csak komoly projekt esetén térne vissza

Nem akar minden áron visszatérni a MotoGP-be az olasz, aki ugyanakkor nyitott a Honda esetleges megkeresésére. Mindeközben Marquez tavalyi helyettese nem számít a sérült spanyol gyors visszatérésére.

részletek

Menedzser: Ha hívja a Honda, Dovi készen áll

A 2021-re ülés nélkül maradó Andrea Dovizioso menedzsere szerint az olasz versenyző készen áll Marc Marquez pótlására, ha a Honda erre kéri – de Simone Battistella szerint nem fog erre sor kerülni.

részletek