Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. április 16. péntek

Dovizioso

Miller vezetésével kettős Ducati-elsőség

Az ausztrál kis híján a pályacsúcsot is megdöntve zárta az élen a Katari GP második edzését, megelőzve csapattársát és a yamahás Quartararót. Az Aprilia továbbra is remekel, a világbajnok tízen kívül.

részletek

Dovizioso csak komoly projekt esetén térne vissza

Nem akar minden áron visszatérni a MotoGP-be az olasz, aki ugyanakkor nyitott a Honda esetleges megkeresésére. Mindeközben Marquez tavalyi helyettese nem számít a sérült spanyol gyors visszatérésére.

részletek

Menedzser: Ha hívja a Honda, Dovi készen áll

A 2021-re ülés nélkül maradó Andrea Dovizioso menedzsere szerint az olasz versenyző készen áll Marc Marquez pótlására, ha a Honda erre kéri – de Simone Battistella szerint nem fog erre sor kerülni.

részletek

Marquez mérnöke: Bradl jobb helyettes, mint Dovizioso

A felkarcsonttöréséből gyógyuló nyolcszoros világbajnok főmérnöke, Santi Hernandez szerint a HRC német tesztversenyzője sokkal jobb választás lenne, ha ismét pótolni kellene a spanyolt.

részletek

Dall’Igna válaszolt: „Minden történet véget ér egyszer”

Kemény kritikákat fogalmazott meg néhány napja a Ducatitól távozó Andrea Dovizioso, az általános igazgató szerint azonban nem a médiában kellene kibeszélniük a közös éveket.

részletek

Dovizioso kitálalt: „2017 óta nem tudtunk nyugodtan beszélni Gigivel”

Igencsak szókimondó interjút adott a Ducatitól távozó olasz motoros, aki szerint már évek óta feszült volt a viszony közte és Gigi Dall’Igna között. Állítja: sosem kapott ajánlatot 2021-re.

részletek

„Ez az év volt Rossi esélye, és ezt ő is tudja”

A korábbi MotoGP-menő és Superbike-világbajnok Carlos Checa szerint a túl sok hibájának köszönhette az olasz, hogy nem harcolhatott a vb-címért. Beszélt a Yamaháról, Doviziosóról és Marquezről is.

részletek

Harmadik Repsol Honda Doviziosónak? Dorna: Nem!

A napokban felmerült a spanyol és olasz sajtóban, hogy a Repsol akár három gépet is indíthat jövőre, így adva lehetőséget az ezzel kvázi Marquezt pótló olasznak, de hamar érkezett a logikus cáfolat.

részletek

Lorenzo: Dovi a 250-es idők óta irigy rám

Ismét kisebb szóváltásba keveredett a két egykori rivális és csapattárs: Dovizioso úgy érzi, a spanyol nem tudott túllépni a ducatis vereségeken, amire az ötszörös világbajnok Instagramon reagált.

részletek

„Értékeljük Dovit, de itt az idő lapozni”

MotoGP-s története második legsikeresebb versenyzőjétől búcsúzik a Ducati, amelynek sportigazgatója elismerően beszélt az olaszról. Azt is elmondta, mik voltak az idei harmatos szereplés okai.

részletek

Dovizioso vb-cím nélkül is elégedett, Rossi érzelmesen búcsúzott

Előbbi olasz utolsó versenyét teljesítette a Ducatinál és egy darabig a MotoGP-ben, míg a „Doktor” 15 szezon után távozik a gyári Yamahától, de elköszönt a versenyzéstől Crutchlow is.

részletek

Morbidelli nagy előnnyel hangolt az időmérőre

A Petronas SRT olasz motorosa bizonyult a leggyorsabbnak a harmadik valenciai edzésen, ahol a vb-éllovas Joan Mir a hajrában vívta ki az automatikus Q2-es szereplés jogát – ellentétben fő üldözőivel.

részletek
Olvastad már?