Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 24. vasárnap

Dovizioso

Dall’Igna válaszolt: „Minden történet véget ér egyszer”

Kemény kritikákat fogalmazott meg néhány napja a Ducatitól távozó Andrea Dovizioso, az általános igazgató szerint azonban nem a médiában kellene kibeszélniük a közös éveket.

részletek

Dovizioso kitálalt: „2017 óta nem tudtunk nyugodtan beszélni Gigivel”

Igencsak szókimondó interjút adott a Ducatitól távozó olasz motoros, aki szerint már évek óta feszült volt a viszony közte és Gigi Dall’Igna között. Állítja: sosem kapott ajánlatot 2021-re.

részletek

„Ez az év volt Rossi esélye, és ezt ő is tudja”

A korábbi MotoGP-menő és Superbike-világbajnok Carlos Checa szerint a túl sok hibájának köszönhette az olasz, hogy nem harcolhatott a vb-címért. Beszélt a Yamaháról, Doviziosóról és Marquezről is.

részletek

Harmadik Repsol Honda Doviziosónak? Dorna: Nem!

A napokban felmerült a spanyol és olasz sajtóban, hogy a Repsol akár három gépet is indíthat jövőre, így adva lehetőséget az ezzel kvázi Marquezt pótló olasznak, de hamar érkezett a logikus cáfolat.

részletek

Lorenzo: Dovi a 250-es idők óta irigy rám

Ismét kisebb szóváltásba keveredett a két egykori rivális és csapattárs: Dovizioso úgy érzi, a spanyol nem tudott túllépni a ducatis vereségeken, amire az ötszörös világbajnok Instagramon reagált.

részletek

„Értékeljük Dovit, de itt az idő lapozni”

MotoGP-s története második legsikeresebb versenyzőjétől búcsúzik a Ducati, amelynek sportigazgatója elismerően beszélt az olaszról. Azt is elmondta, mik voltak az idei harmatos szereplés okai.

részletek

Dovizioso vb-cím nélkül is elégedett, Rossi érzelmesen búcsúzott

Előbbi olasz utolsó versenyét teljesítette a Ducatinál és egy darabig a MotoGP-ben, míg a „Doktor” 15 szezon után távozik a gyári Yamahától, de elköszönt a versenyzéstől Crutchlow is.

részletek

Morbidelli nagy előnnyel hangolt az időmérőre

A Petronas SRT olasz motorosa bizonyult a leggyorsabbnak a harmadik valenciai edzésen, ahol a vb-éllovas Joan Mir a hajrában vívta ki az automatikus Q2-es szereplés jogát – ellentétben fő üldözőivel.

részletek

Crutchlow a Yamahánál, Doviziosóék jogi lépéseket fontolgatnak

Az LCR Hondától távozó brit szinte biztosan a hangvillások tesztmotorosa lesz, az olasz és menedzsmentje pedig a szelepügy kezelése miatt neheztel a Ducatira. Közben Nakagamié az első valenciai edzés.

részletek

Mir: Győzelem nélküli vb-cím? Hol kell aláírni?

A Suzuki világbajnoki éllovasa számára csak a végső elsőség a fontos, de riválisai is úgy vélik, hogy nem a futamgyőzelmek, hanem a megszerzett pontok száma számít a MotoGP-ben.

részletek

Dovizioso a Yamahánál, Lorenzo az Apriliánál?

Sajtóértesülések szerint a Ducatitól a szezon végén távozó olasz a hangvillásoknál köthet ki tesztversenyzőként, míg az ezt a pozíciót idén betöltő spanyol a noale-i márkához szerződhet.

részletek

Érdemel-e bárki vb-címet győzelem nélkül?

Egyáltalán lehetséges-e, hogy Joan Mir tényleg így érjen fel a MotoGP csúcsára, és kinek mennyi esélye van ebben megakadályozni őt? Jön a véghajrá, levontuk a tanulságokat és latolgattuk az esélyeket.

részletek
Olvastad már?