Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. december 6. hétfő

Dovizioso

Vinales nyitott az élen az Apriliával Misanóban

Második hétvégéjét teljesíti új csapatával a spanyol, de az első edzésen máris a leggyorsabb volt a megérkező eső előtt. A Suzukik és a Ducatik mögötte, a visszatérő Dovizioso a mezőny végén.

részletek

Hivatalos: Morbidelli gyári, Dovizioso szatellit Yamahán tér vissza

A San Marinó-i GP előtt a hangvillások bejelentették, hogy a sérülésből visszatérő Franco Morbidelli 2023 végéig a gyári istálló motorosa lesz, míg honfitársa a szatellit alakulatnál tér vissza.

részletek

Dovizioso szatellit Yamahán tér vissza a MotoGP-be

A hangvillások főnöke, Lin Jarvis gyakorlatilag megerősítette, hogy Misanótól kezdve a „szabadságon lévő” olasz ülhet fel Morbidelli motorjára, aki pedig a gyári csapathoz kerül át.

részletek

Indul-e versenyen az Apriliával Dovizioso?

Újabb tesztet teljesített a noalei gyártóval a többszörös nagydíjgyőztes olasz motoros, aki azonban leszögezte: sem szabadkártyás szereplés, sem 2022-es ülés egyelőre nincs terítéken.

részletek

Dovizioso jövőre újra a MotoGP-ben versenyezne

Ezért döntött úgy az olasz, hogy teszteli az Apriliát, amely kapcsán elmondta: egyelőre főként az üléspozíciójával foglalatoskodtak, így nem lenne értelme köridőkről beszélni – de jól érezte magát.

részletek

Miller vezetésével kettős Ducati-elsőség

Az ausztrál kis híján a pályacsúcsot is megdöntve zárta az élen a Katari GP második edzését, megelőzve csapattársát és a yamahás Quartararót. Az Aprilia továbbra is remekel, a világbajnok tízen kívül.

részletek

Dovizioso csak komoly projekt esetén térne vissza

Nem akar minden áron visszatérni a MotoGP-be az olasz, aki ugyanakkor nyitott a Honda esetleges megkeresésére. Mindeközben Marquez tavalyi helyettese nem számít a sérült spanyol gyors visszatérésére.

részletek

Menedzser: Ha hívja a Honda, Dovi készen áll

A 2021-re ülés nélkül maradó Andrea Dovizioso menedzsere szerint az olasz versenyző készen áll Marc Marquez pótlására, ha a Honda erre kéri – de Simone Battistella szerint nem fog erre sor kerülni.

részletek

Marquez mérnöke: Bradl jobb helyettes, mint Dovizioso

A felkarcsonttöréséből gyógyuló nyolcszoros világbajnok főmérnöke, Santi Hernandez szerint a HRC német tesztversenyzője sokkal jobb választás lenne, ha ismét pótolni kellene a spanyolt.

részletek

Dall’Igna válaszolt: „Minden történet véget ér egyszer”

Kemény kritikákat fogalmazott meg néhány napja a Ducatitól távozó Andrea Dovizioso, az általános igazgató szerint azonban nem a médiában kellene kibeszélniük a közös éveket.

részletek

Dovizioso kitálalt: „2017 óta nem tudtunk nyugodtan beszélni Gigivel”

Igencsak szókimondó interjút adott a Ducatitól távozó olasz motoros, aki szerint már évek óta feszült volt a viszony közte és Gigi Dall’Igna között. Állítja: sosem kapott ajánlatot 2021-re.

részletek

„Ez az év volt Rossi esélye, és ezt ő is tudja”

A korábbi MotoGP-menő és Superbike-világbajnok Carlos Checa szerint a túl sok hibájának köszönhette az olasz, hogy nem harcolhatott a vb-címért. Beszélt a Yamaháról, Doviziosóról és Marquezről is.

részletek
Olvastad már?