Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. február 26. szerda

Correa

Correa: A sajtó manipulálta a szavaimat

Továbbra sincs vége a Juan Manuel Correa nyilatkozatát követő viharnak, a súlyos sérüléseiből még csak lábadozó amerikai pilóta szerint ugyanis nem azt és nem úgy mondta, ahogy az megjelent.

részletek

A spái orvos szerint Correa nem állít igazat

A halálos baleset sérültje arról beszélt, az FIA magára hagyta őt Belgiumban. A pálya orvosának verziója szerint végig kapcsolatban voltak, ő személyesen a kórházban is járt.

részletek

Correa: Majdnem meghaltam, mert az FIA nem is foglalkozott velem

Anthoine Hubert halála nagyon megrázta az autósport világát tavaly Belgiumban. A baleset másik résztvevője azonban kis híján követte őt, mivel életéért küzdve magára hagyták az illetékesek.

részletek

Sophia Flörsch Hubert emlékére futotta le a maratont

Egy évvel ezelőtt még az életéért aggódhattunk, ám Sophia Flörsch felépült a makaói balesetéből, így ősszel Anthoine Hubert emlékére teljesítette a negyvenkét kilométeres távot.

részletek

Először beszélt a halálos baleset részleteiről Correa

Végig eszméleténél maradt az Anthoine Hubert életét követelő ütközés során Juan Manuel Correa. Valószínűleg lába sosem fog teljesen rendbe jönni, de motiválja álma, hogy egyszer visszatér az F2-be.

részletek

F1-es pilóta látogatta meg a kórházban Correát

A Spában másfél hónapja megsérült amerikai posztolta a fotót, amelyből kiderül, nem akárki kereste fel kórházi ágyánál: a Red Bull pilótája, Alexander Albon járt beteglátogatáson.

részletek

Sikeres volt Correa műtétje, meg is szólalt

Túl van a rendkívül hosszú és komplikált műtéten a spái F2-es tragédiában megsérülő fiatal pilóta, de még egy további beavatkozás vár rá a közeljövőben - a mostanit sikeresnek nyilvánították.

részletek

Nemet mondott az amputációra Correa

Javul a súlyosan sérült F2-es, Juan Manuel Correa állapota, de jobb lába csak rögös úton menthető meg. Felajánlották az amputációt lehetőségként, de az amerikai a 10 órás műtétet választotta annak kockázataival.

részletek

Tüdeje miatt van veszélyben Correa lába

Szorít az idő a Spában súlyos sérüléseket szerzett Juan Manuel Correa és orvosai számára. Az amerikai versenyző már nincs mesterséges kómában, ám egy fontos műtétre még nincs felkészülve a teste. Új állapotjelentés a pilóta családjától.

részletek

Apránként javul a súlyosan sérült F2-es versenyző állapota

Abban a balesetben, amelyben nemrég Anthoine Hubert életét vesztette, riválisa, Juan Manuel Correa is súlyosan megsérült. Az amerikai kórházba is került, ahol valószínűleg hosszadalmas rehabilitáció vár rá. Családja folyamatosan beszámol az állapotáról.

részletek

„Kritikus, de stabil” az F2-es tragédiában szintén súlyosan sérülő Correa állapota

A Juan Manuel Correa családja által kiadott közlemény úgy fogalmaz, hogy a tragikus belgiumi F2-es hétvégén, Anthoine Hubert halálakor szintén súlyosan megsérülő versenyző állapota kritikus, de stabil.

részletek

Hubert büszke volt arra, hogy kevesebb pénze ellenére is tudott nyerni

Az autósportban az utóbbi évtizedekben hatalmas pénzügyi háttér nélkül szinte lehetetlen már a junior-kategóriákban is győzni. A tegnap szerencsétlenül járt Anthoine Hubert-nek viszont sikerült.

részletek
Olvastad már?