DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. július 14. vasárnap

Correa

„Nem segített az FIA” – állítja a spái F2-es tragédia túlélője

Az Anthoine Hubert életét követelő balesetben érintett Juan Manuel Correa állítja: az FIA-tól semmilyen segítséget nem kapott az incidens után.

részletek

Formula-2: Ők küzdenek idén az F1-es álomért

A Formula-1-hez hasonlóan a juniorok is újra pályára gurulnak március első hétvégéjén Bahreinben, a Formula-2 mezőnye pedig idén is hemzseg az F1-es csapatok által támogatott tehetségektől.

részletek

Akár 13 csapat, Giovinazzi a WEC-ben, halál a Dakaron – keddi hírek

Több istállóval is bővítene Ben Sulayem, Hülkenberget klasszisnak tartják, bejelentette Hypercar-felállását a Ferrari: ez történt január 10-én.

részletek

Tilos a politizálás, 30 lóerővel erősebb Ferrari-motor – a keddi hírek

Új szabályt hozott az FIA a politikai és vallási véleménynyilvánításról, Correa visszatér az F2-be: december 20. hírei egy helyen.

részletek

Újra versenyez a spái tragédiát túlélő Correa

Másfél évvel az Hubert-baleset után visszatér Juan Manuel Correa, aki a Formula-3-ban áll rajthoz. Bár még ő sem tudja, mit várjon a szezontól, határozottan állítja, hogy ez csak az első lépés, a végcél a Formula-1.

részletek

Újra jár az F2-es balesetben megsérült Correa

Botladozva, de megtette mankó nélkül az első lépéseit Juan Manuel Correa a súlyos spái ütközés óta. Az út még hosszú, a 20 éves pilóta azonban már látja a célt.

részletek

Correa továbbra is elégedetlen az FIA-val

A sérülései miatt lábadozó pilóta szeretné, ha a tavalyi halálos F2-es baleset valahogy jobbá tenné a sportot, de úgy érzi, a Nemzetközi Automobil Szövetség nem végez ehhez megfelelő munkát.

részletek

Correa: A sajtó manipulálta a szavaimat

Továbbra sincs vége a Juan Manuel Correa nyilatkozatát követő viharnak, a súlyos sérüléseiből még csak lábadozó amerikai pilóta szerint ugyanis nem azt és nem úgy mondta, ahogy az megjelent.

részletek

A spái orvos szerint Correa nem állít igazat

A halálos baleset sérültje arról beszélt, az FIA magára hagyta őt Belgiumban. A pálya orvosának verziója szerint végig kapcsolatban voltak, ő személyesen a kórházban is járt.

részletek

Correa: Majdnem meghaltam, mert az FIA nem is foglalkozott velem

Anthoine Hubert halála nagyon megrázta az autósport világát tavaly Belgiumban. A baleset másik résztvevője azonban kis híján követte őt, mivel életéért küzdve magára hagyták az illetékesek.

részletek

Sophia Flörsch Hubert emlékére futotta le a maratont

Egy évvel ezelőtt még az életéért aggódhattunk, ám Sophia Flörsch felépült a makaói balesetéből, így ősszel Anthoine Hubert emlékére teljesítette a negyvenkét kilométeres távot.

részletek

Először beszélt a halálos baleset részleteiről Correa

Végig eszméleténél maradt az Anthoine Hubert életét követelő ütközés során Juan Manuel Correa. Valószínűleg lába sosem fog teljesen rendbe jönni, de motiválja álma, hogy egyszer visszatér az F2-be.

részletek