Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 24. hétfő

Chandhok

Chandhok bemutatja Abu Dhabi új nyomvonalát

Az idei szezonra két ponton is változtattak a Yas Marina versenypálya vonalvezetésén – ezt mutatja be nekünk az ex-F1-es szakértő az Assetto Corsa virtuális szimulátorán keresztül.

részletek

„Ki foglak lökni” - Brundle a Sainz-Raikkönen-esetről

Raikkönen és Sainz kis híján egy bizarr balesetet szenvedett a szezon előtti teszt utolsó körében. A spanyol beszúrt Ferrarijával a finn mellé, aki ezután visszaelőzte, Sainz pedig nem tágított.

részletek

Belemennek a fizetéscsökkentésbe az F1-es pilóták?

Karun Chandhok szerint most mindenkinek csapatjátékosnak kell lenni, de nem látja maga előtt, hogy a pilóták nemet mondanak a csapatfőnök kérésére, biztosan meg fognak egyezni.

részletek

Újoncokat megrémisztő autókat akar az ex-F1-es

Mikor kipróbálta a 2004-es Williamst, úgy érezte, az autó meg akarja ölni – ezt hiányolja a mai, „tökéletes” versenygépekből az egykori pilóta, ma tévés Karun Chandhok.

részletek

Chandhok: Még mindig van gond a Honda-motorral

Az egykori F1-es pilóta szerint a japán gyártó a Toro Rosso kárára szerepelhetett ilyen fényesen a Red Bull-lal. Ugyanakkor elismeri, 2020-ban ennél is sokkal jobb teljesítményt láthatunk a Hondától.

részletek

Chandhok csúnyán leszólta a Ferrarit

A televíziós szakértő szerint az "örök alulteljesítő" olaszok tavaly annyi hibát vétettek, hogy az egy ponton már viccbe illett. Ezek nélkül világbajnoki esélyesnek tartotta volna Leclerc-t.

részletek

Chandhok: A Red Bullnak szüksége lenne Sainzra

A korábbi F1-es pilótából szakértővé vált Karun Chandhok szerint a Red Bull nem számított rá, hogy ennyi kiváló pilóta fordít nekik hátat, azzal pedig hibát követtek el, hogy Sainzot veszni hagyták.

részletek

Chandhok: Mi folyik Vettellel egy éve?

Leclerc hatalmas különbséggel győzte le az időmérőn, aztán jött a futamot megpecsételő hiba: egyedül a német tudhatja, mi a mélyrepülés oka, vagy talán még ő sem – vélekedett a szakértővé vedlett egykori HRT-versenyző Karun Chandhok.

részletek

Hamilton: Amikor hallottam, hogy Chandhok a bizonyíték, megnyugodtam

Lewis Hamiltonnak ugyan voltak álmatlan éjszakái a Francia Nagydíj hétvégéje előtt, de nem amiatt, hogy a Ferrari megpróbálta elvenni tőle a két hete Montrealban aratott győzelmét.

részletek

Két-három tizedes előnye lehet a Ferrarinak

Bő egy héttel az első szabadedzések előtt még csak sejtéseink lehetnek arról, ki hol áll a rangsorban. Karun Chandhok, saját elemzései alapján negyedmásodperces Ferrari-előnnyel számol.

részletek

Chandhok: Kubica a halál torkából tér vissza

Az egykori Formula-1-es pilóta szerint Robert Kubica visszatérése egészen csodás emberi történet azok után, hogy horrorisztikus ralibalesetét követően szó szerint a halál küszöbén állt.

részletek

Chandhok 2007-ben a Red Bullt tesztelte

Tucatnyi évvel ezelőtt az akkor még csak 23 éves Karun Chandhok lehetőséget kapott, hogy a bikák versenyautójával tesztelhessen és nem is vallott szégyent, alig maradt el Coulthard idejétől.

részletek