Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. október 1. szombat

Campos

Öt tárgy, ami kell egy versenyzőnek

A Formula-3-ban szereplő magyar pilóta, Tóth László a sorozat hivatalos oldalának mesélt arról, számára melyek azok a tárgyak, amelyek elengedhetetlenek egy versenyhétvégén. Egészen hétköznapi kiegészítők lehetnek a sikeres felkészülés kulcsai.

részletek

Tóth László: Motivál, hogy az F1 itt van a szomszédban!

Ezen a hétvégén Barcelonában indul az F3-as évad, a Campos istálló kötelékében bemutatkozik a sorozatban honfitársunk, Tóth László. A magyar pilótát a formula.hu a helyszínen kérdezte ki.

részletek

Tóth László a Formula-3-ban indul 2021-ben

Lesz magyar induló az FIA Formula-3 bajnokság 2021-es idényében, miután Tóth László a nagy hagyományokkal rendelkező Campos istállónál, az F1 egyik betétsorozatában folytatja pályafutását.

részletek

Ha az F1 rábólint, új csapat jöhet 2021-ben

December 4-én dönt a Liberty Media arról, hogy 2021-től szeretné-e, ha új csapatok érkeznének az Formula-1-be. Ha jóváhagyják az ötletet, azonnal lesz is egy jelentkező, Spanyolországból.

részletek

F1: Köszönjük, de nem tárgyalunk senkivel

A Formula-1 hivatalos közleményt adott ki a 2021-ben potenciálisan érkező új spanyol csapattal kapcsolatban, amelyben tiszta vizet öntöttek a pohárba a sajtóhírekre reagálva.

részletek

Spanyol csapat csatlakozna az F1-hez 2021-ben

Már vezető szakemberei, sőt versenyzői is megvannak a Camposnak, melyet Monacóból finanszíroznának, miután életbe lépett a költségplafon. A csapat egyszer már felvételt nyert a Formula-1-be.

részletek

Magyar kötődésű pilóta a Formula-2-ben

2018-ra szintet lép az autóversenyzés ranglétráján Roy Nissany, aki a Campos Racing színeiben immár az F1 első számú előszobájában bizonyíthatja képességeit.

részletek

Kínai hullám az F1-ben?

A napokban röppent fel a hír, miszerint egy kínai érdekeltségű istálló nevezhet a Formula-1-be a közeli jövőben, máris itt a folytatás, egy másik kínai csapat is érkezhet. Növekvő kínai befolyás a száguldó cirkuszban?

részletek

Thrillerbe illő izgalmak a GP2 szombati főfutamán

Balesetek, szakadó eső, kicsúszások, piros zászló, zseniális előzések - ezt tartogatta az F1 előszobájának szombati futama Spielbergben, mely kettős Campos-győzelmet hozott.

részletek

„Haryanto kétszer is legyőzte Vandoorne-t”

Korábbi csapatfőnöke védelmébe vette az F1 indonéz pilótáját, akit sokan fizetős versenyzőnek bélyegeznek: ehhez a Bahreinben rivaldafénybe került Stoffel Vandoorne-t használta fel.

részletek

Az év beugrása: Al-Attiyah a WTCC-ben!

Olimpiai érmessel és kétszeres Dakar-győztessel erősödik a WTCC mezőnye a katari szezonzárón. A sorozat első villanyfényes versenyén nem más ejti meg debütálását, mint Nasser Al-Attiyah.

részletek

Adrian Campos már megtalálta a következő Alonsót

Csendes, a háttérben meghúzódó, de rendkívül közvetlen ember. A keze nyomán született meg Spanyolország első királykategóriás csapata, de Fernando Alonso is az ő „találmánya”. Adrian Camposszal beszélgettünk a 30. Magyar Nagydíjon.

részletek