Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 20. hétfő

Berlin

Berlinbe költözhet át az F1-es Német Nagydíj

Idén még ellátogat Hockenheimbe a száguldó cirkusz, azonban a folytatásról még nem született döntés a Formula-1 vezetői és a Német Nagydíj jelenlegi szervezői között.

részletek

Német autó német pilótája nyert Berlinben

A Formula–E történetének egyik legsimább győzelme született a berlini futamon, de a helyi közönség biztosan nem bánta, hogy gyakorlatilag semmilyen csata nem zajlott az első helyért. Vergne újabb lépést tett a cím felé.

részletek

Quick Nick: A Mahindra is egy nagy gyártó!

Rövid interjút készítettünk Berlinben Nick Heidfelddel, aki attól tart, hogy a Mahindrát nagysága ellenére a következő szezontól elnyomhatja a motorsport terén jóval tapasztaltabb európai különítmény.

részletek

Az arab nők helyzetén javítana a Formula–E

A berlini Formula-E hétvége első sajtótájékoztatóján kemény kérdést szegezett neki egy újságíróhölgy a széria első emberének: miért megy a sorozat olyan országba, ahol súlyosan korlátozzák a nők jogait?

részletek

Berlin kiűzte a Formula-E-t a városközpontból

Egy váratlan fordulat következtében Berlin városi törvényhozása megvétózta a Formula-E júniusi futamának megrendezését, így a német főváros utcáira tervezett ePrix sorsa ismét veszélybe került.

részletek

Ismét veszélybe került a Berlin ePrix

A német főváros Formula-E-futamának elég zaklatott története volt az elmúlt két év során, és könnyen lehet, hogy a 2017-es eseményre való felkészülés sem lesz sétagalopp.

részletek

A Formula-E segít kivédeni az újabb berlini terrortámadásokat

A versenypályán használt betonelemek fognak biztonsági védőfalként szolgálni Berlin karácsonyi vásárai körül, reagálva a német fővárosban hétfőn történt tragédiára.

részletek

Mire megy egy napelemes autó egy futó ellen?

Érdekes kísérletnek lehettek szemtanúi a Gyémánt Liga berlini állomásának nézői: a keresztségben az Indupol One nevet kapó autó (és benne Bert Longin) a kenyai Nicholas Kipkoech ellen mérkőzött meg 600 méteres távon.

részletek

FE: Buemi-siker és megtagadott csapatutasítás

A fordulatos berlini versenyt Sebastien Buemi remek győzelme mellett a versenybírák megalapozatlan döntései és az Abt csapatutasítása teszik emlékezetessé – amelynek Daniel Abt nem tett eleget.

részletek

Formula-E: 16 ezred döntött a pole-ról

Kiélezett csatát vívott két korábbi F1-es az időmérőn Berlinben. Végül Buemi elbukta a pole-pozíciót, fő ellenfele, a bajnoki éllovas di Grassi azonban csupán a 10. helyről indulhat ma délután.

részletek

Ilyen lesz a Formula-E új berlini pályája

Amióta kiderült, hogy a berlini Tempelhof-repülőtér nem alkalmas a Formula-E fogadására, azóta zajlottak a tárgyalások egy új helyszínről - most végre kiderült, milyen pályán vendégeskedik a sorozat.

részletek

Formula-E: Új utcai pálya jöhet Berlinben

Mivel a Tempelhof repülőtér versenyrendezésre alkalmatlanná vált, a széria vezetői mindent megtesznek azért, hogy az elektromos sorozatot a német fővárosban tartsák.

részletek
Olvastad már?