Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. március 3. szerda

Berlin

Képeslap Berlinből – a Formula-E szállta meg a német fővárost

A 2019-es FIA Formula-E bajnokság tizedik fordulójához, a Berlin ePrix-hez érkezett. Helyszíni riporttal jelentkezünk a német fővárosban zajló versenyhétvége első napjáról.

részletek

A városi versenyek jelenthetik az F1 jövőjét

Idén három klasszikus utcai pálya van az F1-ben, ám Baku, Monaco, és Szingapúr mellé a jövőben további városi versenyeket szeretne a Liberty Media. Hermann Tilke szerint ez nagyon is jó a sportágnak.

részletek

Berlinbe költözhet át az F1-es Német Nagydíj

Idén még ellátogat Hockenheimbe a száguldó cirkusz, azonban a folytatásról még nem született döntés a Formula-1 vezetői és a Német Nagydíj jelenlegi szervezői között.

részletek

Német autó német pilótája nyert Berlinben

A Formula–E történetének egyik legsimább győzelme született a berlini futamon, de a helyi közönség biztosan nem bánta, hogy gyakorlatilag semmilyen csata nem zajlott az első helyért. Vergne újabb lépést tett a cím felé.

részletek

Quick Nick: A Mahindra is egy nagy gyártó!

Rövid interjút készítettünk Berlinben Nick Heidfelddel, aki attól tart, hogy a Mahindrát nagysága ellenére a következő szezontól elnyomhatja a motorsport terén jóval tapasztaltabb európai különítmény.

részletek

Az arab nők helyzetén javítana a Formula–E

A berlini Formula-E hétvége első sajtótájékoztatóján kemény kérdést szegezett neki egy újságíróhölgy a széria első emberének: miért megy a sorozat olyan országba, ahol súlyosan korlátozzák a nők jogait?

részletek

Berlin kiűzte a Formula-E-t a városközpontból

Egy váratlan fordulat következtében Berlin városi törvényhozása megvétózta a Formula-E júniusi futamának megrendezését, így a német főváros utcáira tervezett ePrix sorsa ismét veszélybe került.

részletek

Ismét veszélybe került a Berlin ePrix

A német főváros Formula-E-futamának elég zaklatott története volt az elmúlt két év során, és könnyen lehet, hogy a 2017-es eseményre való felkészülés sem lesz sétagalopp.

részletek

A Formula-E segít kivédeni az újabb berlini terrortámadásokat

A versenypályán használt betonelemek fognak biztonsági védőfalként szolgálni Berlin karácsonyi vásárai körül, reagálva a német fővárosban hétfőn történt tragédiára.

részletek

Mire megy egy napelemes autó egy futó ellen?

Érdekes kísérletnek lehettek szemtanúi a Gyémánt Liga berlini állomásának nézői: a keresztségben az Indupol One nevet kapó autó (és benne Bert Longin) a kenyai Nicholas Kipkoech ellen mérkőzött meg 600 méteres távon.

részletek

FE: Buemi-siker és megtagadott csapatutasítás

A fordulatos berlini versenyt Sebastien Buemi remek győzelme mellett a versenybírák megalapozatlan döntései és az Abt csapatutasítása teszik emlékezetessé – amelynek Daniel Abt nem tett eleget.

részletek

Formula-E: 16 ezred döntött a pole-ról

Kiélezett csatát vívott két korábbi F1-es az időmérőn Berlinben. Végül Buemi elbukta a pole-pozíciót, fő ellenfele, a bajnoki éllovas di Grassi azonban csupán a 10. helyről indulhat ma délután.

részletek
Olvastad már?