DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. szeptember 27. szerda

Benavides

Loeb megállíthatatlan, de Al-Attiyah őrzi előnyét

Már zsinórban negyedik szakaszgyőzelmét aratta a francia, a katari toyotás viszont alig veszít a fórjából. A motorosoknál ismét változott az éllovas.

részletek

Loeb triplázott, új éllovas a motorosoknál

Sorozatban harmadik, összességében negyedik szakaszgyőzelmét aratta az idei Dakaron a francia legenda, de Nasser Al-Attiyah előnye így is magabiztos.

részletek

Újabb Loeb-siker és Sainz-kálvária, másodpercekre a motoros élmenők

Idei harmadik elsőségét gyűjtötte be a francia legenda, miközben a Matador a mentőhelikoptert is visszafordította a borulása után. Al-Attiyah magabiztosan vezet, motorban viszont kiélezett a küzdelem.

részletek

Dakar: Sainz révén újabb Audi-szakaszgyőzelem

Végéhez közeledik a Dakar Rali, csütörtökön már a 11. szakaszt futották. Jelen állás szerint hamarosan az autósoknál és a motorosoknál is többszörös győztest avathatunk.

részletek

Dakar: Peterhansel is nyert az Audival, kiesett a motoros címvédő

A 10. szakasz a 14-szeres bajnokról szólt Szaúd-Arábiában, aki Sainz és Terranova előtt végzett. Benavides kiszállt, Walkner hátracsúszott, Van Beveren személyében új éllovas van a motorosoknál, a quadok között viszont Giroud fél keze már a trófeán.

részletek

Új motoros Dakar-győztest koronáztak

Miután számos élmenő feladta a maratoni versenyt, Kevin Benavides első sikerét ünnepelhette a dzsiddai célban. Hondás márkatársa, Ricky Brabec és a KTM-es Sam Sunderland végeztek dobogós helyen.

részletek

Dakar: Peterhansel először nyert, KTM-bukás

Riválisai balszerencséjét is kihasználva nagy lépést tett 14. Dakar-győzelme felé a Mini franciája, míg a motorosoknál bukott az egyik fő esélyes, így egy KTM maradt talpon a Hondák között.

részletek

Dél-afrikaiak uralták a Dakar legnehezebb napját

De Villiers és Baragwanath villant meg a maratoni verseny ötödik napján. Az újoncként remeklő Lategan Dakarja balesettel ért véget, a motorosoknál pedig úgy nyert Benavides, hogy elesett és megsérült az orra.

részletek

Alonso a riportertől értesült a tragédiáról

A spanyol lefagyott, mikor interjú közben tudatosult benne, valóban meghalt egy versenytársa. A motorosok gyászolnak: Kevin Benavides 70 kilométeren át sírt a célig.

részletek

Sainz menetelt, Alonso újra hatodik lett a tragikus napon

A vasárnap leggyorsabb motoros, Benavides megállt segíteni a végzetes kimenetelű balesetet szenvedő Goncalvesnek, így időveszteségét jóváírják. Az autós verseny papírforma szerint alakult.

részletek