DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. szeptember 21. csütörtök

Belgium

Miért ütközött össze Sainz és Piastri?

Egy koccanás hamar lenullázta Sainz és Piastri versenyét – a két pilóta nem ért egyet azt illetően, hogy miért ért ilyen keserű véget számukra a Belga Nagydíj.

részletek

Leclerc: A Ferrarinak még rengeteg dolga van

Elégedett a 3. hellyel, de tovább kell dolgozni, mert versenyen a Red Bull nagyon messze jár – így értékelt idei harmadik F1-es dobogója után Leclerc.

részletek

Verstappen állítja: ő visszavett a tempóból

Húsz másodperc feletti előnnyel nyert Belgiumban Max Verstappen, akinek győzelme két helyen úszhatott volna el: a rajtnál és a nedves Eau Rouge-ban.

részletek

Így zajlott az F1-es Belga Nagydíj

Leclerc a pole-ban, mellette Perez, mögöttük Hamilton és Sainz, Verstappen a 6. helyről várja a rajtot – kövesd a Belga Nagydíjat élő közvetítésünkkel!

részletek

Norris aggódik a Belga Nagydíj miatt

Könnyen lehet, hogy a jövőben Spától is el kell búcsúzniuk az F1 rajongóinak, Lando Norrist pedig aggasztja ez a helyzet. A brit versenyző szerint a történelmi pályáknak helyet kellene szorítani.

részletek

Russell: Tiszteletben tartjuk a változásokat

A Belga Nagydíjon lép életbe a pattogás miatt hozott új technikai direktíva, mely több csapatnak is szúrja a szemét. George Russell szerint ez jól jöhet a Mercedesnek, de nincs garancia a sikerre.

részletek

Új fejlesztésekkel támadhat a Ferrari

Bár az erőforrás elemeinek jelentős részét már befagyasztották, a hibrid rendszerhez tartozó egységek közül három még fejleszthető őszig. A hírek szerint ezt az olaszok is szeretnék kihasználni.

részletek

A Lynk&Co legyűrte az Audit, Tassi balesetet okozott

Yann Ehrlacher nyerte a WTCR idei második versenyét, melyen Tassi Attila mindkét biztonsági autós fázis kiváltásában főszerepet játszott. Michelisz Norbi és a Zengő is markolt néhány pontot.

részletek

Correa: Majdnem meghaltam, mert az FIA nem is foglalkozott velem

Anthoine Hubert halála nagyon megrázta az autósport világát tavaly Belgiumban. A baleset másik résztvevője azonban kis híján követte őt, mivel életéért küzdve magára hagyták az illetékesek.

részletek

Új világrekord: az eddigi legnagyobb Mustang-találkozón 1326 autó gyűlt össze Európa minden szegletéből Belgiumban

A Mustang összes generációjának legszebb példányai gyűltek össze szeptember 7-én a Lommel Tesztpályán, hogy felállítsák az egy helyen összesereglett Mustangok eddigi világrekordját.

részletek

Apránként javul a súlyosan sérült F2-es versenyző állapota

Abban a balesetben, amelyben nemrég Anthoine Hubert életét vesztette, riválisa, Juan Manuel Correa is súlyosan megsérült. Az amerikai kórházba is került, ahol valószínűleg hosszadalmas rehabilitáció vár rá. Családja folyamatosan beszámol az állapotáról.

részletek

„Kritikus, de stabil” az F2-es tragédiában szintén súlyosan sérülő Correa állapota

A Juan Manuel Correa családja által kiadott közlemény úgy fogalmaz, hogy a tragikus belgiumi F2-es hétvégén, Anthoine Hubert halálakor szintén súlyosan megsérülő versenyző állapota kritikus, de stabil.

részletek