Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. február 23. vasárnap

Belgium

Új világrekord: az eddigi legnagyobb Mustang-találkozón 1326 autó gyűlt össze Európa minden szegletéből Belgiumban

A Mustang összes generációjának legszebb példányai gyűltek össze szeptember 7-én a Lommel Tesztpályán, hogy felállítsák az egy helyen összesereglett Mustangok eddigi világrekordját.

részletek

Apránként javul a súlyosan sérült F2-es versenyző állapota

Abban a balesetben, amelyben nemrég Anthoine Hubert életét vesztette, riválisa, Juan Manuel Correa is súlyosan megsérült. Az amerikai kórházba is került, ahol valószínűleg hosszadalmas rehabilitáció vár rá. Családja folyamatosan beszámol az állapotáról.

részletek

„Kritikus, de stabil” az F2-es tragédiában szintén súlyosan sérülő Correa állapota

A Juan Manuel Correa családja által kiadott közlemény úgy fogalmaz, hogy a tragikus belgiumi F2-es hétvégén, Anthoine Hubert halálakor szintén súlyosan megsérülő versenyző állapota kritikus, de stabil.

részletek

F3: Újabb hatalmas bukás, Armstrong nyert

Újabb ijesztő bukás borzolta a kedélyeket, de az első hírek szerint Laaksonen jól van. A versenyt Armstrong nyerte, Tsunoda 2., Svarcman 3. A győzelmet Hubertnek ajánlották.

részletek

Hamilton: Veszélyes volt a forgalom az időmérő végén!

Lewis Hamilton szerint nagyon rosszul jött ki az, hogy a Belga Nagydíj időmérőjén mindenki annyira lassan szeretett volna menni, amennyire tudott, hogy helyet csináljon magának egy tiszta időmérős körre.

részletek

Marton Gergely: 15. helyről a negyedikig Spában

21. és első helyezése is volt a kvalifikációs futamok során a Super 1600-as ralikrossz Európa-bajnokság versenyzőjének, aki nagyot mentve Spanyolország után Belgiumban, az esős-száraz hétvégén újra a legjobbak között, a döntőben szerepelt.

részletek

Alonso nem tart az Indycar veszélyeitől – oda is igazol?

Fernando Alonso saját bevallása szerint még nem döntötte el, hogy mivel foglalkozik majd 2019-ben a Formula-1 helyett és a WEC mellett, ám a Belga Nagydíj szombati napján sokat sejtetően megjegyezte: bár az Indycar sokak szerint a veszély szinonimája, nem tart az amerikai együléses széria jelentette rizikótól.

részletek

De Vries dominált az F2 főfutamán

Nem tudták megingatni a holland McLaren-ifistát, aki a vezetést is csak néhány pillanatra adta át másnak és a verseny kétharmadánál a Safety Car sem fogott ki rajta.

részletek

Elszámolták az üzemanyagot Raikkönen autójában

Kimi Raikkönen eddig egész hétvégén kiválóan ment, azonban az időmérő nem sikerült túl jól számára a változó körülmények között: ennek egy banális hiba volt az oka a csapat részéről.

részletek

Így zajlott a piros zászlóval is megszakított harmadik belga szabadedzés!

A két pénteki szabadedzést a Ferrari testvériesen leosztotta egymás között, egyet Vettel, egyet Raikkönen zsákolt be. Jó előjelekkel készülhettek a vörösök tehát szombatra, ahol viszont nyilvánvaló volt, mindenki fejlődni fog.

részletek

Ez a Force India már nem az a Force India

Annyi minden történt a Forma-1-es nyári szünetben, mint máskor egy egész idény alatt sem, így bőven volt beszédtéma a paddockban a Belga Nagydíj csütörtöki sajtónapján. Senkiről és semmiről viszont nem esett annyi szó a nap folyamán, mint a tulajdonosváltáson átesett Force Indiáról, amelyet a nap végére megszűnt és új név alatt újjá is éledt.

részletek

Veszélybe került a Force India spái indulása

A tulajdonosváltás már megtörtént, az viszont még kérdés, hogy jogilag hogy forrja ki magát az egész történet, ugyanis finoman szólva nem megy minden zökkenőmentesen. Leegyszerűsítve: a csapat jelenleg a semmiben lebeg.

részletek
Olvastad már?