Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. augusztus 19. hétfő

Belgium

Alonso nem tart az Indycar veszélyeitől – oda is igazol?

Fernando Alonso saját bevallása szerint még nem döntötte el, hogy mivel foglalkozik majd 2019-ben a Formula-1 helyett és a WEC mellett, ám a Belga Nagydíj szombati napján sokat sejtetően megjegyezte: bár az Indycar sokak szerint a veszély szinonimája, nem tart az amerikai együléses széria jelentette rizikótól.

részletek

De Vries dominált az F2 főfutamán

Nem tudták megingatni a holland McLaren-ifistát, aki a vezetést is csak néhány pillanatra adta át másnak és a verseny kétharmadánál a Safety Car sem fogott ki rajta.

részletek

Elszámolták az üzemanyagot Raikkönen autójában

Kimi Raikkönen eddig egész hétvégén kiválóan ment, azonban az időmérő nem sikerült túl jól számára a változó körülmények között: ennek egy banális hiba volt az oka a csapat részéről.

részletek

Így zajlott a piros zászlóval is megszakított harmadik belga szabadedzés!

A két pénteki szabadedzést a Ferrari testvériesen leosztotta egymás között, egyet Vettel, egyet Raikkönen zsákolt be. Jó előjelekkel készülhettek a vörösök tehát szombatra, ahol viszont nyilvánvaló volt, mindenki fejlődni fog.

részletek

Ez a Force India már nem az a Force India

Annyi minden történt a Forma-1-es nyári szünetben, mint máskor egy egész idény alatt sem, így bőven volt beszédtéma a paddockban a Belga Nagydíj csütörtöki sajtónapján. Senkiről és semmiről viszont nem esett annyi szó a nap folyamán, mint a tulajdonosváltáson átesett Force Indiáról, amelyet a nap végére megszűnt és új név alatt újjá is éledt.

részletek

Veszélybe került a Force India spái indulása

A tulajdonosváltás már megtörtént, az viszont még kérdés, hogy jogilag hogy forrja ki magát az egész történet, ugyanis finoman szólva nem megy minden zökkenőmentesen. Leegyszerűsítve: a csapat jelenleg a semmiben lebeg.

részletek

Hamilton üzenete Schumachernek

A négyszeres világbajnok brit pilóta az idei évben érte el, majd döntötte meg Michael Schumacher első rajtkockás rekordját. Most ismét erre a fantasztikus eseményre emlékezett.

részletek

Emlékszel Alonso egyetlen belgiumi győzelmére?

Fernando Alonsónak az utóbbi években nem sok babér termett Spa-Francorchamps-ban, de a spanyol pilóta egyszer elvitte a pálmát Belgiumban, igaz, ehhez nagyon vissza kell mennünk az időben.

részletek

WRX: Végre nem Ekström győzött

A fordulatos döntő utolsó körében egy defekt döntött a győzelemről Belgiumban. Mattias Ekström, az első három forduló nyertese még a dobogóra sem állt fel. Magyar szempontból gyengén alakult a hétvége.

részletek

Belgiumban versenyez Kovács Zsombor

A Livewire Team ifjú tagja, Kovács Zsombor gokartversenyző hamarosan újból pályára lép. Március 11-12-én Belgium-i Genkben áll rajtvonalhoz a BNL Kick-Off nevet viselő nagyszabású rendezvényen.

részletek

Túl az üvegen: hogy állt be oda?

Valószínűleg sokan csodálkozva nézték e belga város utcáin azt az autót, melyet tulajdonosa egy kirakat mögött tárol – nézzétek meg, hogy működik e trükkös garázsajtó...

részletek

Retro – A legőrültebb ferraris

Enzo Ferrari bizalmasa volt, nevéhez köthető Belgium F1-es csapata. Élete több mint 80 éve során volt versenyző, csapatfőnök, autókereskedő és gyűjtő is. A Ferrariba legelső versenyén szeretett bele.

részletek
Olvastad már?