DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. január 28. szombat

AlexanderRossi

„Colton fizeti meg az F1 múltbéli kapzsiságának árát”

Több IndyCar-pilótához hasonlóan Alexander Rossi is megszólalt Colton Herta ügyében: szerinte eleve az a gond, hogy egyáltalán szükség volt a szuperlicencrendszer bevezetésére az F1-ben.

részletek

Rossi három év után ismét IndyCar versenyt nyert

Alexander Rossi szombaton megszakította a 49 futam óta tartó nyeretlenségi sorozatát. Nyolcadik győzelmét aratta az IndyCar sorozatban, melynek futamát Indianapolisban rendezték, az utcai nyomvonalon.

részletek

IndyCar: Newgarden a szezon első triplázója

A bokszkiállások első köre során az élre állt és onnan vissza sem nézett a kétszeres bajnok a Road Americán, így idei harmadik győzelmét aratta a bajnokságot újra vezető Marcus Ericsson előtt.

részletek

Power a 16. helyről előretörve nyert Detroitban

Az utolsó körökben drámaian fogyott az előnye, de megőrizte az első helyet az ausztrál, aki ezzel hét forduló alatt a hatodik különböző győztes lett az IndyCar 2022-es szezonjában.

részletek

Rácsapta az ajtót a Haas az amerikai pilótára

Amióta debütált az amerikai F1-es istálló, visszatérő téma, mikor fognak hazai versenyzőt alkalmazni. Alexander Rossi már 2016-ban kopogtatott a csapatnál, de nem találták alkalmasnak.

részletek

Magnussenék defektdrámával bukták el a győzelmi esélyt Daytonában

Elképesztő izgalmakat és drámai végjátékot hozott a Daytonai 24 órás: még az utolsó percekre fordulva is több egység volt esélyes a győzelemre – végül Alexander Rossi ünnepelhetett az ex-F1-esek közül.

részletek

Megszorongatni sem tudta Rossit az IndyCar mezőnye

Alexander Rossi fogta magát, és már a rajtnál élre állt - innentől pedig legfeljebb a tankolásokkor és a lekörözésekkor látta őt a riválisok legnagyobb része. Rég nem látott egyoldalú győzelem született Road Americán.

részletek

Newgarden nyert az óriásit mentő Rossi előtt Texasban

A pole-ból induló Takuma Sato elütötte a szerelőjét, így a babérokat végül Josef Newgarden aratta le az óriási mentést bemutató Alexander Rossi előtt az IndyCar Texas Motor Speedwayen rendezett oválversenyén.

részletek

A gyászoló Rossi nagy fölénnyel nyert Long Beachben

A 2019-es IndyCar-szezon negyedik futama is különböző pilóta és csapat győzelmét hozta. Alexander Rossi ismételt Kaliforniában, önmaga és az Andretti számára is érzelmes diadalt aratva.

részletek

Rajtbaleset és Sato-győzelem Portlandben

Őrült versenyt hozott az IndyCar idei utolsó előtti futama, amelyen a japán harmadik sikerét jegyezte, az összetettben vezető Scott Dixon pedig az első körös kalamajka ellenére is növelte előnyét.

részletek

A fináléban törtek össze az újoncálmok

Robert Wickens és Alexander Rossi csatájáról szólt a verseny St. Petersburgben, két körrel a vége előtt azonban ütközött a két versenyző, így Sebastien Bourdais sikerével indult az IndyCar-szezon.

részletek

Az amerikai világbajnoknál is kihúzta a gyufát az arrogáns Haas

Több IndyCar-pilóta támadta a csapatot, amely szerint nincs Formula-1-be való pilóta az Egyesült Államokban. Még a világbajnok Mario Andretti is berágott a Haasra.

részletek