Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. június 25. péntek

Alesi

Raikkönen komoly negatív rekordot tart

Kimi Raikkönen kiegyensúlyozott, jó versenyzéssel dobogóra állhatott Brazíliában, mégis egy furcsa, negatív rekordot nyújt egyre hosszabbra a 2007-es világbajnok. Vajon mikor töri meg végre?

részletek

Amikor a statisztika nagyon félrevezet

Mindannyian ismerünk olyan F1-es pilótákat, akik kirívó tehetséggel bírtak, ám statisztikájuk középszerűnek mutatja őket. Gyűjtésünkben ilyen versenyzőket emeltünk ki. Ki érdemelné még meg?

részletek

Hatalmas ünnepség volt a Ferrarinál

A Scuderia 70. születésnapja alkalmából, Maranellóban rendezett ünnepségen az F1-es alakulat jelenlegi és egykori arcai is részt vettek, valamint több vörös csoda elárverezésére is sor került.

részletek

Mégiscsak izgalmas lehet a francia F1-es pálya

A Francia Nagydíj 2018-ban visszatér a versenynaptárba, ám az előzetes vélemények unalmas körözést jósolnak a felújítása óta teszthelyszínként működő Paul Ricard-i pályára.

részletek

Retro – Coulthard elrontja Alesi örömét

A népszerű francia egyetlen F1-es győzelmet szerzett pályafutása alatt, de 1997-ben Olaszországban – családja hazájában – is nyerhetett volna egy versenyt, amely a bokszutcában dőlt el.

részletek

Ház erős alapokon: „Vettel folytatni fogja a Ferrarival”

A maranellói F1-es istálló egyik korábbi pilótája szerint nem kérdés, hogy Kimi Raikkönen után Sebastian Vettel szerződését is meghosszabbítják 2018-ra.

részletek

Tudnád, kik az egyszeri győztesek?

Általában a többség fejből vágja az első 3-4-et a legtöbb futamgyőzelmet szerzők listáján. De tudjuk-e kívülről azon pilótákat, akik az elmúlt 30 évben csak egyszer értek a dobogó tetejére? Nincsenek sokan, de többen közülük kirobbanó tehetségként kezdték.

részletek

Látványos kiugrások a rajtnál

Még a legnagyobb pilótákat is utolérheti a végzete, hogy még a szabad jelzés előtt kiugrik a rajtnál. Bottas esete végül átment a rostán, ám voltak ennél sokkal látványosabb esetek is. Lorenzo, Alesi, Hakkinen, Frentzen, Maldonado többek között.

részletek

Retro – Senna-Schumacher ütközés és csapatutasítás

Visszatekintünk egy igazi klasszikusra, amikor Senna és Schumacher ütköztek a rajt után, a későbbiekben pedig látványos csapatutasításnak lehettünk tanúi a kettéosztott versenyen. Videón a lényeges momentumok.

részletek

Nagy csapatok mélypontjai II. - Ferrari

Rettentő mély gödörben a McLaren. De az utóbbi 20 évben megszakítás nélkül a Formula-1-ben szereplő, korábban világbajnokságot nyerő istállók mind éltek át nagyon nehéz időszakokat, például a Ferrari is.

részletek

„Montrealban Raikkönen győz”

A hétvégén Kanadában vendégeskedik a Formula-1, úgy tűnik, a Ferrari jó formában van. Egyre többen gondolják azonban azt, hogy ezúttal nem Vettel, hanem Kimi Raikkönen lesz a befutó Montrealban.

részletek

Montreali nagy balesetek, I. rész

Montreal kíméletlen pálya, ami a baleseteket illeti. Sorozatunk első epizódjában a ’90-es évek nagyobb kanadai ütközéseit élhetjük újra. Schumacher, Hill, Villeneuve, Alesi, Panis, mind pórul jártak már itt.

részletek
Olvastad már?