DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
F1

Podcast: Alesi és a Ferrari titkai

Miért távozhatott Vettel, megfelelő-e a helyére Sainz? Jean Alesit, a Ferrari legendáját erről, és sok egyéb más érdekességről is kérdeztük a #FormulaHUPodcast 13. adásában, ahol a törzsgárda megvizsgálta Alonso visszatérésének esélyeit is.

Csupán egyetlen győzelmet aratott, de megkérdőjelezhetetlen, hogy a Ferrari holdudvarában Jean Alesi igazi legenda. A francia manapság is abszolút bennfentesnek számít a Scuderiánál, Maranello összes zegzugában óriási tiszteletnek örvend, ezért úgy döntöttünk: meghívjuk adásunkba, hogy jobban megérthessük azokat a döntéseket, amelyek a vörösöknél születtek a pilótákkal kapcsolatban.

Meglepte-e Vettel távozása? Alkalmasnak tartja-e Sainzot egy Leclerc elleni harcra? Kezelhető lesz-e egymás mellett a két fiatal? Mi vár a spanyolra, amikor megtapasztalja a Ferrarival kapcsolatban sokszor emlegetett „nyomást”? Alesi nemcsak ezekre a kérdésekre adott választ, hanem –podcastünk történetében első ízben – az olvasóink, hallgatóink által feltett kérdésekre is, ráadásul felidézett számos érdekes szösszenetet és sztorit is F1-es pályafutásából. Garantáljuk: sokat veszít az, aki lemarad erről a kérdezz-felelekről!

 

A #FormulaHUPodcast csapata, a Bethlen – Gellérfi – Mészáros trió nemcsak Jean Alesiről és a Ferrarival kapcsolatos ügyekről csevegett, hanem az ifjabb Alesiről, a 2017-ben az Autósport és Formula Magazin által az Év Nemzetközi Tehetsége díjjal jutalmazott Giulianóról is, aki a Ferrari akadémistájaként az F2-ben pallérozódik. Az aktualitások közül az egyik legizgalmasabb témát, Alonso és a Renault esetleges újbóli, immáron harmadik házasságának lehetőségét szedtük ízekre. Lehet, hogy már idén összeállnak? Lehet, hogy nem is erről, hanem a csapat túléléséről kell inkább beszélni? Adásunkban feltárjuk, hogy milyen pletykákat hallottunk ezzel kapcsolatban különféle nemzetközi forrásainktól!

Kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat, szidalmaitokat és átkaitokat a közösségi médiában a #FormulaHUPodcasthashtaggel juttathatjátok el hozzánk. Hallgassatok belénk!

Formula Podcast_hirdetes_S01_E13_A



A Formula.hu podcastje az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

yt

buzz3

google-pc

rp 

deezer

sc

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: