DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 21. kedd

Albers

Albers: Életemben nem láttam ilyen pocsék közvetítést

Az egykori Formula-1-es pilóta kicsit felhúzta magát a Spanyol Nagydíj televíziós közvetítésének rendezőjén. A holland úgy gondolja, sokszor nem azt mutatták, ami igazán fontos lett volna.

részletek

„Adrian Newey ideje lejárt, vannak már jobbak”

Évtizedeken át a legnagyobb tervezőgurunak ismerték el Adrian Newey-t, aki több istállót is szuper tervezésű autóval lepett meg. Van, aki szerint viszont ő már kiöregedett és már régen nem a legjobb.

részletek

Albers: Nevetséges, hogy a Red Bull állandóan a kiszállással fenyegetőzik

Az egykori Formula-1-es pilóta, Christijan Albers szerint lassan kezd nevetségessé válni, hogy a Red Bull folyton azzal fenyegetőzik, hogy kiszállnak az F1-ből, hisz ők azért mégsem a Ferrari…

részletek

„Hamilton át is igazolhat több pénzért”

A volt F1-es pilóta szerint még az idei szezon végén sem fog visszavonulni a hétszeres világbajnok, ám azt el tudja képzelni, hogy más csapatoknál is körülnézzen, ahol esetleg többet kereshet.

részletek

A Hamilton-uralom végén járhatunk

Harmincas éveinek közepén is csúcsteljesítményre képes az eddig hét világbajnoki címet gyűjtő Lewis Hamilton. Vannak, akik viszont már azt vizionálják, közel a brit uralkodásának vége.

részletek

„Hamilton nem számított Russell beugrására”

Lewis Hamilton lábon lőtte magát azzal, hogy túl sokáig húzta az új szerződése aláírását, mivel George Russell beugrása beárazta őt – véli egy korábbi F1-es pilóta.

részletek

„A Mercedes letekerte a motort”

Egy korábbi F1-es pilóta szerint semmi nem történt a szezonzáró hétvégén, csak annyi, hogy a Mercedes politikai okokból visszavette a motorteljesítményt, így jöhetnek a hangzatos nyilatkozatok.

részletek

„Hamilton is úgy jár, mint DiCaprio”

A hétszeres világbajnok méhkasba nyúl a környezetvédelem és emberi jogok melletti fellépéseivel – vélekedik Christijan Albers, aki megkérdőjelezi, hogy a sportot szabad-e véleménynyilvánításra használni, ahogyan Hamilton teszi.

részletek

Ezért szenved ennyire Albon a Red Bullnál

Egy korábbi F1-es pilóta szerint az autó teljességgel Max Verstappenre van szabva, ami nem is baj, hiszen ő a gyorsabb - viszont Albon egyszerűen nem tudja úgy vezetni, mint a holland.

részletek

„Max nem láthat mindent, de a mérnök igen”

Egy korábbi Formula-1-es pilóta szerint Max Verstappen remek munkát végez, de stratégiai kérdésekben nem tud okosabb lenni egy csapat ezzel foglalkozó mérnöknél.

részletek

„A Red Bullnál csak Verstappen jó”

Egy expilóta szerint nemcsak a motort, de az autót is elő kellene venni a Red Bullnál, mert jelenleg csak és kizárólag Max Verstappen elit ebben a csomagban, csak vele lehetnek elégedettek.

részletek

Albers: Vettelt irritálja Leclerc gyorsasága

A korábban a Formula-1-ben versenyző Christijan Albers szerint Sebastian Vettel azért lobbizott régen Raikkönen megtartása mellett, mert úgy érezte magát biztonságban. Azonban Leclerc sem tökéletes.

részletek