Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 20. szerda

Albers

„Hamilton is úgy jár, mint DiCaprio”

A hétszeres világbajnok méhkasba nyúl a környezetvédelem és emberi jogok melletti fellépéseivel – vélekedik Christijan Albers, aki megkérdőjelezi, hogy a sportot szabad-e véleménynyilvánításra használni, ahogyan Hamilton teszi.

részletek

Ezért szenved ennyire Albon a Red Bullnál

Egy korábbi F1-es pilóta szerint az autó teljességgel Max Verstappenre van szabva, ami nem is baj, hiszen ő a gyorsabb - viszont Albon egyszerűen nem tudja úgy vezetni, mint a holland.

részletek

„Max nem láthat mindent, de a mérnök igen”

Egy korábbi Formula-1-es pilóta szerint Max Verstappen remek munkát végez, de stratégiai kérdésekben nem tud okosabb lenni egy csapat ezzel foglalkozó mérnöknél.

részletek

„A Red Bullnál csak Verstappen jó”

Egy expilóta szerint nemcsak a motort, de az autót is elő kellene venni a Red Bullnál, mert jelenleg csak és kizárólag Max Verstappen elit ebben a csomagban, csak vele lehetnek elégedettek.

részletek

Albers: Vettelt irritálja Leclerc gyorsasága

A korábban a Formula-1-ben versenyző Christijan Albers szerint Sebastian Vettel azért lobbizott régen Raikkönen megtartása mellett, mert úgy érezte magát biztonságban. Azonban Leclerc sem tökéletes.

részletek

Méltán Elfeledve: Sárga + piros = narancs

Újonc versenyzőjük egyetlen kör alatt az utolsó helyről az élre állt – valószínűleg ez az egyetlen dolog, amire emlékszünk az eltűnő Jordan második reinkarnációjáról, a Force India elődjéről…

részletek

Méltán Elfeledve: Hogy is hívják most a Jordant?

Számos dologra figyelhettünk oda a 2006-os F1-es szezonban: Alonso és Schumacher összecsapott, nagyságok mentek és jöttek – ugyan, ki vette észre a mezőny végén izzadó orosz csapatot...?

részletek

Retro - Kígyóbűvölőből lett oroszlánszelídítő

Kevés olyan személy van az F1-ben, aki a versenyzés után a csapatvezetéssel is megpróbálkozik az autóversenyzés csúcsán, és még kevesebb az olyan, aki csak pár év alatt bejárja mindkét posztot. Christijan Albers az egyikük.

részletek
Olvastad már?