DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
F1

Albers: Nevetséges, hogy a Red Bull állandóan a kiszállással fenyegetőzik

Az egykori Formula-1-es pilóta, Christijan Albers szerint lassan kezd nevetségessé válni, hogy a Red Bull folyton azzal fenyegetőzik, hogy kiszállnak az F1-ből, hisz ők azért mégsem a Ferrari…

A Red Bull továbbra is a száguldó cirkuszban marad, miután sikerült megegyeznie az istállóknak a motorfejlesztések befagyasztásáról a 2022-es szezontól kezdve, az energiaitalosok pedig nyomban be is jelentették, hogy átveszik a Honda projektjét.

Az egykori F1-es, Christijan Albersnek már kicsit elege van abból, hogy a Red Bull hisztis kisgyerek módjára mindig azzal lép elő, hogy ha nem az lesz, amit ők akarnak, akkor kiszállnak, mondta az expilóta a De Telegraaf podcastjében.



„Egyre kevésbé tudom komolyan venni, mikor a Red Bullnál azt mondják, hogy kiszállnak a Formula-1-ből. Amúgy sem hiszem, hogy annyira beleillenének ebbe az egészbe. Megérteném a problémát, ha a Ferrari mondaná ezt, mivel ők mindig itt voltak.”

„A Formula-1 a Ferrari és a Ferrari a Formula-1. Az, hogy a Red Bull újra és újra azt mondja, hogy kiszállnak, számomra kissé érthetetlen, ráadásul két csapatuk is van, viszont a sajtó gyakran felfújja, amit mondanak.”

„Egy kicsit azt kell, mondjam, hogy elegem lett a Red Bullból. Mindig fiatalosnak és trendinek tűntek, ma viszont már inkább egy kissé szervezetlen csapat benyomását keltik. Ha a Mercedeshez hasonlítjuk őket, akkor főleg ezt láthatjuk, de az is nyilvánvaló, hogy Horner nem sokat beszél a sajtóval, inkább Marko kezeli az ilyen dolgokat.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: