Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 19. kedd

AlAttiyah

Dakar: Peterhansel a 14. győzelem kapujában

Hiába nyerte meg a lerövidített 11. szakaszt is Al-Attiyah, újra nem közelített számottevően az éllovasra. A motorosok között ellenben még három esélyes van: bejelentkezett Sam Sunderland is. Egy újabb élmenő, Joan Barreda is kiszállt.

részletek

Dakar: Al-Attiyah levadászta a két Minit

A háromszoros Dakar-győztes szakaszt nyert, az összetettben pedig felzárkózott az új éllovas Peterhansel és Sainz mögé. A motorosok között a Hondák dominálták a második napot a homokdűnék között.

részletek

A Toyota és Al-Attiyah győzött a Dakar főpróbáján

A 2021-es Dakar Ralihoz vezető út legfontosabb állomásának tartott Andalúz Ralin érvényesült a papírforma: a négynapos terepverseny végén a Toyota Hiluxszal versenyző, háromszoros Dakar-győztes Nasser Al-Attiyah állhatott a dobogó legfelső fokára.

részletek

A tavalyi győztes szerint nem voltak fairek az idei Dakar szabályai

Nasser Al-Attiyah szerint azzal, hogy ő egy 4x4-es Toyotával vett részt az idei Dakaron, a szabályok miatt eleve hátrányban volt a Buggykkal szemben, és a következő versenyig változásokat vár ezzel kapcsolatban.

részletek

Dakar: Al-Attiyah szinte utolérte Sainzot

Az éllovas sokat veszített a kilencedik szakaszon, ellenben fő üldözője, Al-Attiyah, valamint csapattársa, Peterhansel nagyot ment, ezzel még élesebbé vált a csata.

részletek

Sajtó: Jövőre Szaúd-Arábiában lesz a Dakar

Új világrészbe költözik a maratoni viadal, amely 11 alkalom után elhagyja Dél-Amerikát. Úgy tudni, ötéves szerződést írtak alá 2020-tól fogva. Nasser Al-Attiyah is elejtett pár információt.

részletek

Dakar: Al-Attiyah behúzta, Loeb dobogón zárt

A versenyt gyakorlatilag végig vezető katari megszerezte saját harmadik, a Toyota első sikerét. A címvédő Sainz szakaszgyőzelemmel zárta feledhető versenyét Peruban.

részletek

Dakar: Al-Attiyah a győzelem kapujában, hullottak a franciák

Peterhansel, Loeb, Despres és a motorosok közt Van Beveren kiesett vagy megállt a 9. szakaszon: Nasser Al-Attiyah szakaszgyőzelmével karnyújtásnyira került a sikerhez, míg két keréken háromra csökkent az esélyesek száma.

részletek

Dakar: Újabb szakaszgyőzelemmel már második Loeb

Hatból a harmadik elsőség jutott a franciának Peruban: a pihenőnap után a szakasz végén előzte meg Al-Attiyah-t. A motoros kategóriában Quintanilla átvette a vezetést.

részletek

Loebé a Dakar Rali leghosszabb szakasza

A PH Sport privát Peugeot-ját vezető francia zárta élen a perui verseny pénteki szakaszát, a listavezető Nasser Al-Attiyah pedig ismét növelni tudta előnyét Stephane Peterhansellel szemben.

részletek

Al-Attiyah: Alonso tesztelni fogja az autóm

Fernando Alonso valóban célba vette a Dakar Ralit: a kétszeres győztes – a spanyol márkatársa – elárulta, tervben van, hogy Alonso a közeljövőben Katarban vezeti a Toyota Hiluxot.

részletek

Csak a győzelem elfogadható a Toyota számára a Dakaron

A Toyota Gazoo Racing csapatának menedzsere, Glyn Hall úgy látja, idén nem lesz semmilyen mentségük, ha nem tudnak diadalmaskodni a Dakaron, miután a Peugeot már nem lesz ott Peruban.

részletek
Olvastad már?