DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 20. hétfő

AlAttiyah

A Toyota újonca vezet, Al-Attiyah bajba került Abu Dhabiban

Seth Quintero szakaszt nyert és a vezetést is átvette a tereprali-vb második futamán: Nasser Al-Attiyah sok időt veszített, ketten is kiestek az esélyesek közül.

részletek

Tereprali-vb: Al-Attiyah növelte előnyét a Toyoták előtt

Ezúttal Guerlain Chicherit volt a leggyorsabb, de Nasser Al-Attiyah tovább növelte az előnyét a tereprali-vb második futamán, Abu Dhabiban.

részletek

Bemutatta új Dakar-autóját a Dacia

Nasszer Al-Attiyah, Sebastien Loeb és Cristina Gutierrez új autója a Sandrider nevet kapta.

részletek

Podcast: King Carlos a legnagyobbak között

Carlos Sainz negyedszer is a csúcson, Nasszer Al-Attiyah a botrány középpontjában, az Audi letaszította a trónról a Toyotát: a Formula Podcast részletes összegzése a 2024-es Dakarról.

részletek

Sainz nyert, Al-Attiyah hazament: minden, amit tudni kell az idei Dakarról

Hogyan ért révbe az Audi, mi történt a Prodrive-val, miért nem nyert a Toyota, hogyan lett női győztes a Dakaron, hogyan zártak a magyarok? Ez történt a legendás sivatagi száguldás 2024-es kiadásán.

részletek

„Nem akarok többet beleülni” – Al-Attiyah felhúzta magát és hazament a Dakarról

Az előző két Dakart megnyerő Nasszer Al-Attiyah rendkívül feldúlt az új autója technikai gondjai miatt, úgyhogy megköszönte a lehetőséget és hazament.

részletek

Dakar: Al-Attiyah kiesett, Loeb nyert, Sainz vezet

Sebastien Loeb nyerte a 2024-es Dakar 48 órás szuperszakaszát, a nap vesztese azonban a címvédő Nasszer Al-Attiyah, aki búcsúzott a versenytől.

részletek

Miről szól a Dakar legújabb taktikai csatája?

Al-Attiyah tud valamit? Sainz, Loeb, Peterhansel és Al-Rahji is lassított, a címvédő viszont más stratégiát választott. Íme a Dakar-sztárok szavai.

részletek

Dakar: Al-Attiyah első sikere és taktikai csata a sztároknál

A címvédő első győzelmét hozta a szerdai nap a Dakaron, de többen is taktikáztak a rajtpozíció miatt. Loeb büntetést kapott, az összetettben még mindig Al-Rahji vezet.

részletek

Másfél percen belül a top három a Dakaron: Al-Attiyah magabiztos, Loeb elégedett

Megvan a Prodrive idei első szakaszgyőzelme, de a Toyota vezet: ezt mondta a nap három leggyorsabb versenyzője a szelektív után.

részletek

Al-Attiyah szerint Carlos Sainz hazudott a Dakar első napja után

Újabb szópárbaj a címvédő Al-Attiyah és a spanyol legenda között: előbbi szerint egyszerűen nem igaz az, amit Sainz állít a Dakar első napjáról.

részletek

„Nem tudom, hogyan kell vezetni!” – a szupersztárokon is kifogott a Dakar első szakasza

Stephane Peterhansel, Sebastien Loeb, és Nasser Al-Attiyah is pórul járt a Dakar első igazi szakaszán: ők mondták el a tapasztalataikat.

részletek