Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. június 29. szerda

2011

Ricciardo: Féltem az első versenyem előtt

Pályafutása 200. Formula-1-es nagydíja előtt Daniel Ricciardo visszatekintett az elmúlt tíz évére: első futamát, első (elvett) dobogós eredményét és első győzelmét is felidézte.

részletek

Hogyan állt a Red Bull a bajnoki éveiben a szezon harmadánál?

A turbó hibrid éra 2014-es indulása óta először fordul elő, hogy a Mercedes dominanciája megtörni látszódik. A Red Bull ugyanis jelen pillanatban mindkét bajnokságot vezeti és Max Verstappen Stájer Nagydíjon aratott győzelmével már zsinórban a negyedik versenyen nem találtak legyőzőre.

részletek

Pontosan tíz évvel ezelőtt történt Kubica horrorbalesete

A Formula-1 világa két éve nagyon örült Robert Kubica visszatérésének, bár nem sikerült túl fényesre. Az általa megvívott csata azonban sokszor sokkal nehezebb volt, mint hinnénk. Most is akad gond.

részletek

Ralibalesetéhez hasonlítja Kubica a vírust

A Formula-1 nehéz időszaka egyéni válságára emlékezteti a lengyelt: 2011-re, mikor kézsérülése hirtelen derékba törte karrierjét. Ahogyan akkor, most is lépésről lépésre kell majd talpra állni.

részletek

Kubica átsírt néhány éjszakát

A Formula-1 világa nagyon örült Robert Kubica visszatérésének és úgy tűnik, jövőre is maradhat. Az általa megvívott csata azonban sokszor sokkal nehezebb volt, mint hinnénk. Most is akad gond.

részletek

Kubica legbelül érzi, hogy F1-es pályafutásának vége

Szenzációként hatott bő egy éve, amikor a Williams bejelentette, Robert Kubica 2019-ben visszatér a mezőnybe. Csak egy szezonig tartott a csoda, a lengyel pedig érzi, hogy valószínűleg ennyi volt.

részletek

Kubica: Mentálisan nehezebb volt felépülni

Robert Kubica nagyon súlyos sérüléseket szenvedett 2011-es ralibalesetének következtében, ám mégsem a fizikális felépülést érezte nehezebbnek, hanem hogy lelkileg, mentálisan újra jól legyen.

részletek

Mit mutattak meg az F1-es tesztek az elmúlt 10 évben? - 1. rész

Már csak néhány nap, és rajtol az idei F1-es szezon: a barcelonai tesztek alapján a Ferrari toronymagas esélyesnek tűnik, de mit mutattak meg az előző tíz év előszezoni gyakorlások az erőviszonyokról?

részletek

Ecclestone: Kubica világbajnok lehetne

A Formula-1 korábbi mindenható ura egészen biztos abban, ha nem történik a sajnálatos ralibaleset következtében elszenvedett súlyos sérülése, Robert Kubica kétségtelenül bajnok lenne.

részletek

Kubica: Több műtétem volt, mint F1-es verseny

Robert Kubica kisebb csoda részese, 2011-es, kis híján végzetes ralibalesetét követően nyolc évvel újra a Formula-1-es mezőny tagja lesz. Édesapja nagyon büszke rá, véget nem érő harcot nyert meg a lengyel.

részletek

Amikor veszélyben volt Kubica élete

Lassan nyolc éve már, hogy Robert Kubica F1-es pályafutása kettétört. Jövőre újra visszatérhet a száguldó cirkuszba, ám az őt kezelő orvos elmondta, nem csak a lengyel kezéért, de életéért is küzdeni kellett.

részletek

Hamilton eleinte nem szerette Laudát

Lewis Hamilton jó ideje baráti kapcsolatot ápol Niki Laudával, ám ez nem volt mindig így. Néhány évvel ezelőtt még kifejezetten nem kedvelte az osztrák legendát, aki alapos kritikával illette őt.

részletek