DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. február 28. szerda

2007

Retro – A McLaren bocsánatkéréssel megúszta a kémbotrány folytatását

2007-ben a McLaren istálló 100 millió dollár büntetést fizetett ki a kémkedési ügy következményeként: a gyűrűző balhé 2008-ra is hatással lehetett volna, ha nem tanúsít az istálló bűnbánást.

részletek

Retro – A magyar motorsport legszebb napja

2007-ben ezen a napon aligha találhattunk volna olyan magyar motorsportrajongót, aki ne a tévé előtt kuksolt volna azon izgulva, hogy Talmácsi Gábor vajon felül-e a MotoGP 125 köbcentiméteres géposztályának trónjára.

részletek

Retro – Vettel belerohan Webberbe

2007. szeptember 30-án rendezték Fujiban a 33. Japán Nagydíjat, mely a pokoli időjárásról, Vettel tündökléséről és bukásáról, valamint a Massa és Kubica közti fantasztikus csatáról maradt örökre emlékezetes.

részletek

Retro – Hamilton először győz, Kubica hatalmasat bukik

A 2007-es Kanadai Nagydíj szinte mindent tartogatott, amire nem lehetett számítani: egy újonc első győzelme, egy kétszeres világbajnok hibái, egy hatalmas bukás.

részletek

Kubica elképesztő első szavai kanadai balesetét követően

A BMW Sauber egykori csapatának vezetője, Mario Theissen emlékezett vissza Robert Kubica szörnyű, 2007-es montreali balesetére.

részletek

Alonso: Ekkor döntöttem el, hogy 2008-ban már nem leszek a McLaren pilótája

Fernando Alonso nem zárja ki annak lehetőségét, hogy újra csapattársak legyenek Lewis Hamiltonnal, bár kettejük kapcsolata viharosan kezdődött.

részletek

Alonso szívesen lenne újra Hamilton csapattársa

Egyetlen közös szezonjuk az F1 történetének egyik legbalhésabb partnerségét hozta, de ez már nagyon régen volt – Alonso újra megpróbálná Hamiltonnal.

részletek

A McLaren korábbi mérnöke szerint veszni hagyták a vb-címet 2007-ben

A Fernando Alonso versenymérnökeként is dolgozó Mark Slade árult el néhány részletet az F1 történetének egyik legnagyobb csapaton belüli rivalizálásáról.

részletek

„Alonso pénzzel próbálta Hamilton ellen fordítani a McLarent”

A McLaren Formula-1-es csapatának egykori szerelője, Marc Priestley elmesélt egy 2007-es történetet, mely szerint Alonso pénzzel akarta megvenni a dolgozók szimpátiáját Lewis Hamiltonnal szemben.

részletek

Borítékban kaptak pénzt Alonso szerelői a McLarennél

Újabb érdekes történet derült ki a 2007-es szezonról, amikor Lewis Hamilton és Fernando Alonso csapattársak voltak a McLarennél. A csapat egykori szerelője azt állítja, titokban kaptak pénzt a spanyol pilóta menedzsmentjétől.

részletek

Retro – Lewis Hamilton első győzelme az F1-ben

15 évvel ezelőtt, 2007. június 10-én rendezték meg a Formula-1 azévi világbajnokságának hatodik versenyét, a Kanadai Nagydíjat, amely minden szempontból a legemlékezetesebb versenyek közé sorolható, hiszen akadt számtalan furcsa szituáció, egy hatalmas baleset, valamint egy újonc brit versenyző, aki ezen az őrült hétvégén szerezte meg pályafutása első futamgyőzelmét.

részletek

Évek óta ugyanazt a kérdést kapja meg Alonso

Fernando Alonso boldogabbnak tűnik az Alpine-nál, mint előtte, állapítják meg egyesek: a spanyol nem ért ezzel egyet, és emlékeztet rá, ugyanezt megkapta a Ferrarinál, a McLarennél és az F1-ből való kiszállás alatt is.

részletek