DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 9. szombat

Újonc

Albonnak éppen Kvjat segített

Bár a legtöbben Danyiil Kvjatot várták, hogy újra a Red Bullhoz kerülhet, az istálló Alexander Albon mellett döntött, hogy váltsa Pierre Gaslyt. Korábban éppen az orosz segítette Albont.

részletek

Wolff nem akarja égetni George Russellt

A Mercedes csapatfőnöke magyarázatot adott arra, egyelőre miért nem merült fel bennük, hogy 2020-ban George Russellt ültetnék Lewis Hamilton mellé. Úgy vélik, az újonc brit csúnyán kikapna.

részletek

Norris fellélegezhet, már bizonyított

A Formula-1-ben egy fiatal tehetség sem ülhet nyugodtan a babérjain, a bemutatkozás pedig különösen nagy nyomással jár. Lando Norris azonban máris bizonyított, némileg megnyugodhat.

részletek

Schumacher a legjobb újoncként végzett

Ezen a hétvégén debütál a Formula-2-ben Michael Schumacher fia, első időmérőjén pedig az újoncok között a leggyorsabbnak bizonyult. Úgy csípte el az ötödik sort, hogy még hibázott is.

részletek

Igazi kincsre lelhetett a Toro Rosso

Egyelőre csak bizakodó hangokat hallani a Red Bull háza tájáról, ez igaz a fiókcsapatra is. A jelek szerint nem csak a motort, hanem a pilótakérdést illetően is remek megoldásra találtak a faenzaiak.

részletek

Norris kétszer ugyanúgy nem hibázhat

A McLaren-főnök igyekszik türelmes lenni az újonc Lando Norisszal, akiről azt gondolja, már az első perctől gyors lesz. Nem kérdés számára, hogy néha hibázik majd, csak kétszer ugyanazt ne kövesse el.

részletek

Rosenqvist lehet a következő Wickens

Az ötszörös IndyCar-bajnok, Scott Dixon úgy véli, új csapattársának, a tehetséges Felix Rosenqvistnek minden esélye megvan arra, hogy újonc szezonjában hasonlóan kiváló legyen, mint tavaly Robert Wickens.

részletek

Albonnak jól jött a Formula-E-s tesztelés

Teljesen új felállásban vág neki a 2019-es esztendőnek a Toro Rosso, Gasly és Hartley helyett egy visszatérő és egy újonc a pilóták között, akinek még nagyon sok tanulnivalója maradt az F1-ben.

részletek

A nagy nyomás a McLarenen lesz idén, nem Norrison

Wokingban ismét egy újoncot köszönthetnek, Carlos Sainz csapattársa ugyanis a zöldfülű Lando Norris lesz, akiről igyekeznek eleinte levenni a terhet. A csapaton azonban nagyon is nyomás lesz.

részletek

De Vries: Albon és Norris nem jobbak nálam

Nem könnyű a Formula-1-be bekerülni, ezt eddig is tudtuk. Nyck de Vries az F2-ben együtt versenyzett a száguldó cirkusz most felkerülő újoncaival, de nem tartja rosszabbnak magát náluk.

részletek

Kubica: A mai fiatalok mások, mint mi voltunk

Érdekes megfigyelést tett az F1-be kilenc év után visszatérő Robert Kubica, aki szerint az ő korában a fiatalok még zöldfülűként érkeztek a száguldó cirkuszba, nem úgy, mint manapság.

részletek

Nyolc különlegesség Schumacher debütálásáról

Idén lesz huszonnyolc éve, hogy Michael Schumacher a szerencse folytán berobbanhatott a Formula-1 mezőnyébe. De milyen körülmények között mutatkozhatott be a későbbi legenda?

részletek