DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. szeptember 27. szerda

Újonc

Újoncnéző: Meglepő, csonka és szürke első futam

Éppen az az elsőéves teljesítette a legerősebb szezonnyitót, akitől a legkevésbé vártuk. Sargeant, Piastri és De Vries bahreini produkciójára tekintettünk vissza.

részletek

Mazepin: Az elejétől mondtam, hogy az autó a rossz és nem én

Az újonc orosz úgy érzi, jogtalanul hibáztatták a rengeteg megperdülésért és autótörésért. Az első perctől megmondta, hogy valami nem oké az autóval és úgy érzi, ez be is bizonyosodott.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év újonca

Yuki Tsunoda, Mick Schumacher vagy Nyikita Mazepin győzött meg minket leginkább 2021-ben? Évértékelő sorozatunk ötödik felvonásában az idei F1-es debütánsok produkcióját vettük górcső alá.

részletek

Ez a legnagyobb kihívás egy újonc számára

Az F2-ben 14-15 csapattagból áll egy istálló, az F1-ben több száz fő alkotja: Nicholas Latifi szerint ez a fő nehézség egy jövevény számára, nem a vezetés.

részletek

Az új generáció „hamar ki fog égni”

Az F1-be özönlő fiatal pilóták miatt minden eddiginél alacsonyabb a mezőny átlagéletkora, ám egy korábbi versenyző szerint ők nem fogják olyan sokáig húzni, mint például Raikkönen.

részletek

Jól sikerült Mick Schumachernek az F2-es tesztelés

Múlt pénteken elcsendesedtek a Formula-1-es motorok Barcelonában, a héten azonban az F2-esek teszteltek Bahreinben. Mick Schumacher egészen jól ment, de az igazi meglepetés egy újonc.

részletek

Alonso következő Dakarját meg akarja nyerni

Az összeredményt tekintve nem alkotott kiemelkedőt, de több szakasszal is felettébb elégedett lehet Fernando Alonso. A spanyol elhatározta, ha visszatér, jóval nagyobb elvárásokkal teszi ezt.

részletek

Albon a Red Bullnál elfelejtette, hogy újonc

Az F1-ben idén debütált pilóta fél év alatt az élmezőnyben találta magát, ami komoly kihívások elé állította őt. Hajlamos volt elfelejteni, hogy alig pár hónapnyi tapasztalat van a háta mögött.

részletek

Norris nem akar többé jófiú lenni

Az F1-es mezőny egyik legbarátságosabb figurája, Lando Norris felismerte, egy kiélezett sportágban a stílusa nem vezet kimagasló eredményekhez, ezért változtatásokra készül.

részletek

Albon bemutatkozásként rögtön csillogott

A mezőny végéről indult, ötödikként zárt élete első Red Bullnál töltött futamán. Számos kitűnő előzést bemutatva zárkózott fel, úgy tűnik, Alexander Albonnal jól járt Christian Horner csapata.

részletek

Sikerével saját magát is meglepte Norris

A fiatal autóversenyző abban sem volt biztos, hogy az F1-ig eljut, ehhez képest debütáló évében kimagasló teljesítményt nyújt. Ezzel néha még saját magának is meglepetést okoz.

részletek

Russell semmin sem változtatna

A Williams brit újonca annak ellenére máris megmutatta tehetségét a Formula-1-ben is, hogy ő az egyetlen, aki még nem szerzett pontot a mezőnyben. Elégedett, újra lefutná az első félévet.

részletek