DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

Hölgyek, akikkel boldogok a pilóták – 2. rész

Az F1 mezőnyét jelenleg 20 versenyző alkotja, és ugyan még nem mindenki találta meg élete szerelmét, a többség boldog párkapcsolatban él. Sorozatunk második része következik.

Louise Gjørup és Kevin Magnussen:

A Haas dán pilótája azon kevesek közé tartozik a mezőnyben, akinek felesége és gyermeke is van. Kedvesével még 2015-ben ismerkedett meg, aki testnevelés és biológia szakos tanárként dolgozik, 2019-ben pedig összeházasodtak, 2021 januárjában pedig megszületett kislányuk, Laura. A magánéletükről ezen kívül nincs túl sok információ, ám Magnussen még az esküvő előtt az alábbiakat nyilatkozta kettejük kapcsolatáról: „Rájöttem arra, hogy az élet szebb lehet, ha tovább is látunk a motorsportnál. Itt Louise-ról van szó. Akkor jött az életembe, amikor 2015-ben kitettek a McLarentől. Ráébresztett arra, hogy más dolgok is vannak az életben, nemcsak a motorsport” – mondta még három esztendeje Magnussen a dán BT-nek.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Heidi Berger és Daniel Ricciardo:

A névegyezés nem véletlen, a McLaren mindig mosolygós ausztrál versenyzője, a korábbi F1-es pilóta, Gerhard Berger lányával jött össze még 2021 végén a hírek szerint, ám ez elég homályos. Amikor Ricciardo megérkezett az F1 vérkeringésébe, akkor még a középiskolai évfolyamtársával volt együtt, akivel elég tartósnak tűnt a kapcsolatuk, és Monacóba is együtt költöztek be annak idején, de 2016 végén szakítottak. Ricciardo mindig is híres volt arról, hogy ezt a témát kényesen kezelte, így keveset lehetett tudni szerelmi életéről, jelenlegi párját viszont sokan ismerik, miután egy feltörekvő színésznőről van szó, aki munkái mellett a New York-i Egyetemen tanul.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Heidi Berger (@heidiberger_) által megosztott bejegyzés

Katerina Berezhna és Pierre Gasly:

Azt nem mondhatnánk, hogy Gasly és barátnője régóta ismerik egymást, mivel csak tavaly ismerkedtek meg az ukrán származású modellel. Katerina hatalmas követőtáborral büszkélkedhet a közösségi médiában, és egyre többet látni őket együtt. A 23 éves szépség Dubajban él, a kapcsolatuk pedig még eléggé frissnek mondható.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Katerina Berezhna

Hannah Prater és Sebastian Vettel:

Abszolút nem állíthatjuk, hogy a négyszeres világbajnok ne lenne hűséges és családcentrikus alkat. Számára mindig is fontos volt, hogy biztonságban tudja a szeretteit, ezért gyermekeit például mai napig ügyesen elrejtette a nyilvánosság elől. Szerelmével még a középiskolában találkoztak, és azóta nem is választotta el egymástól őket az élet. Karrierje kezdeti szakaszában, Hannah viszonylag sokszor volt látható a paddockban, később viszont egyre kevesebb alkalommal. A párnak eddig három gyermeke született, 2014-ben az első lányuk Emilie, egy évvel később szintén egy lány, Matilda látta meg a napvilágot, 2019-ben pedig első kisfiúk is megszületett, igaz erről sem tudni sokat. Hannah egyébként divattervezést tanult, és a divatiparban helyezkedett el, így ezzel foglalkozik a hétköznapok során.



Lily Muni és Alexander Albon:

A Willams pilótája Bottashoz hasonlóan egy sportolóval jár együtt. A brit-thai versenyző mellett Lily Muni tűnt már fel többször, akivel saját bevallásuk szerint egy közösségi oldalon ismerkedett meg, a lány pedig nem igazán volt képben a Formula-1-el. A kínai származású Lily Chengdu városában született, és Kanadában nőtt fel, jelenleg pedig az Egyesült Államokban az LPGA Touron szokott elindulni, míg tanulmányait a Dél-Kaliforniai Egyetem kommunikáció szakán fejezte be.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Lily (@lilymhe) által megosztott bejegyzés

Andrea Schlager és Fernando Alonso:

A spanyolok kétszeres világbajnoka jelenleg a tőle egy évvel fiatalabb Andreával alkot egy párt, aki az osztrák Servus TV riporternőjeként tevékenykedik. Alonso korábban 2006 és 2011 között Raquel del Rosario férje volt, ám később szakítottak, és azóta négy komolyabb kapcsolata is volt a rutinos versenyzőnek. Ezek közül talán az olasz modell, Linda Morselli mellett tűnt a legboldogabbnak, de idén vele is szakított, mostanában pedig egyre több olyan fotó látott napvilágot, amin együtt volt az Ausztrában született tévés személyiséggel. Kapcsolatukat Miamiban ismerték el.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Andrea Schlager (@andrea.m.schlager) által megosztott bejegyzés

Sara Pagliaroli és Lance Stroll:

Az Aston versenyzője egy tőle három esztendővel idősebb hölgy mellett látni olykor. Stroll barátnője elég sokrétű, mivel amellett, hogy influenszerként, és modellként is dolgozik, korábban már egy saját ékszermárkát is alapított. A kanadai pilóta egy ideje együtt van a vele, de a kapcsolatuk kezdetéről, és Pagliaroli kisasszony magánéletéről eddig szinte semmi lényeges nem derült ki. Először az idei Bahreini Nagydíjon jelent meg a fiatal versenyző mellett.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sara

Sandra Dziwiszek és Nicholas Latifi:

A fiatal kanadai pilóta párja Lengyelországból származik, és bár sok versenyző párjához hasonlóan ő is modellnek állt, nem régóta űzi ezt a szakmát. A 27 esztendős Sandra két testvérével együtt Portugáliában nőtt fel, az egyetemet viszont már Londonban végezte el, ahol jogi tanulmányokat folytatott, és később a mesterképzést is ebben a szakmában végezte el. Jelenleg is ügyvédi asszisztensként dolgozik az Epiq nevű londoni ügyvédi irodánál, de időközben elkezdte foglalkoztatni a modell szakma, amiben igazán otthonra lelt, mivel azóta már dolgozott olyan márkákkal, mint a Puma, a Wake Up Cosmetics, a Vogue, a Deha. A Williams pilótájával 2020 júniusában kezdtek randizni, de a koronavírus járvány miatt sokáig nem találkozhattak személyesen, később viszont mégis összejöttek, és több mint egy éve egy párt alkotnak.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sandra Dziwiszek (@lillmisssandy) által megosztott bejegyzés

Mi van a többiekkel?

A felsoroltakon kívül négy versenyző párkapcsolatáról nem tettünk említést sorozatunkban, és nem is véletlenül. Mick Schumacher a hírek szerint már régóta együtt van Justine Huysmannal, a korábbi norvég autóversenyző, Harald Huysman lányával, ám hivatalosan egyikük sem erősítette meg ezt, noha elég sokszor együtt lehet látni őket. Lewis Hamiltont sok lánnyal szóba hozták már, de elvileg most egy hölgy sincs mellette, ahogyan állítólag Yuki Tsunoda és az újonc Guanyu Zhou is egyedülálló jelenleg.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: