Steward
Strommer Benjamin
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 9. csütörtök

Albon

Horner: Hamiltonnak változtatnia kell

A Red Bull csapatfőnöke nehezen tud elmenni amellett, hogy Hamilton az utóbbi három versenyen kétszer nekiütközött Albonnak. Szerinte a világbajnoknak valamit máshogy kellene csinálnia.

részletek

Podcast: Őrülettel indult az F1-es szezon

Fantasztikus versennyel kezdődött az idény, ki is beszéltük alaposan: a #FormulaHUPodcast megválasztotta a hétvége emberét, csalódását, meglepetését, pillanatát, pusmorgását és áldozatát is!

részletek

Red Bull: Hamilton kérjen bocsánatot Albontól!

A hazai pályán nullázó csapatnál úgy vélik, megnyerhették volna az Osztrák Nagydíjat. Alex Albon szerint ő hagyott elegendő helyet Lewis Hamiltonnak, csak a briten múlt, ütközni akar-e vagy sem. Christian Horner is egyértelműen hibásnak érzi a Mercedes-pilótát, ezért bocsánatkérést vár tőle.

részletek

Albonnak öt-hat kör kellett visszarázódni

Nem tartott sokáig újra felvennie a ritmust a Red Bull pilótájának az F1-es csapat silverstone-i tesztjén - mindenesetre jó volt kicsit újra átmozgatnia magát a tényleges versenypályán is.

részletek

Russell sima győzelemmel lett virtuális bajnok

Ahogy az előző három szimulátoros versenyen, úgy a Virtuális Kanadai Nagydíjon sem talált legyőzőre a Williams pilótája – igaz, a nem hivatalos összetett elsősége már a verseny előtt is biztos volt.

részletek

Öt F1-essel, de Leclerc nélkül zárul a virtuális bajnokság

Vasárnap rendezik meg az F1 szimulátoros sorozatának utolsó állomását: a helyszín Kanada lesz, az előző három fordulót megnyerő George Russell pedig már a zsebében érezheti a nem hivatalos címet.

részletek

Russell ismét nem talált virtuális legyőzőre

A Williams brit F1-es pilótája zsinórban harmadik sikerét aratta Barcelona és Monaco után, ezzel pedig át is vette a vezetést a nem hivatalos virtuális bajnoki tabellán Leclerc-től.

részletek

Kvjat nem értette Albon előléptetését

Az orosz pilóta elismerte: nem örült neki, hogy a Red Bull nem neki, hanem újonc csapattársának szavazott bizalmat, amikor tavaly a gyenge szereplése miatt lecserélték Pierre Gaslyt.

részletek

Rettegve ért célba a virtuális futamon Albon

A Red Bull pilótája adrenalintól túlfűtve, remegve teljesítette a vasárnap esti Virtuális Holland Nagydíjat. Elmondása szerint ezen a versenyen jobban félt, mint a való életben bármikor.

részletek

Az év párharcát produkálta Leclerc és Albon

A monacói és a thai-brit elképesztő csatáját hozta az Interlagosban futott Virtuális Holland Nagydíj, amelyen a győzelem sorsát végül egy időbüntetés döntötte el idejekorán a Red Bull-os javára.

részletek

Leclerc-ék a feje tetejére állították Spát

Három különböző F1-es csapat pilótája, Charles Leclerc, Alex Albon és George Russell egy társaságként állt fel a Belga Nagydíj helyszínének rajtrácsára, ahol egy hátraarcot követően kezdtek őrültködésbe.

részletek

Alboné az egyik legnehezebb F1-es munka

David Coulthard szerint Max Verstappen csapattársának lenni a jelenlegi Red Bullnál kőkemény feladat, de Alex Albon fantasztikusan teljesített eddig. Meglátjuk, hogy mi lesz idén.

részletek
Olvastad már?