Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. július 2. szombat

Albon

Albon bízik az új fejlesztésekben

Egy új fejlesztési csomaggal érkezik majd meg a Williams a Brit Nagydíj helyszínére, melytől elég sokat vár Alexander Albon. A brit-thai pilóta szerint ideje, hogy ők is előrébb lépjenek.

részletek

Latifi: A karosszéria miatt lehet Albon előnyben

Nicholas Latifi nincs meggyőződve arról, hogy karosszériája ugyanolyan teljesítményre képes, mint csapattársáé, Alexander Alboné. Harmadik F1-es szezonjában Latifit folyamatosan legyőzi Albon, aki idén érkezett a Williamshez.

részletek

Alonso tagadja, hogy szándékosan hibázott

Több versenyző, köztük a spanyol büntetését követelő Alexander Albon utolsó Q1-es körét elrontotta Fernando Alonso gyanús vezetői hibájával. A kétszeres bajnok a korábbi, egykörös időmérő visszahozását javasolja.

részletek

Russell Albon teljesítményét méltatta

A Mercedes brit versenyzője szerint williamses utódja, Alex Albon egészen kivételes munkát végzett a szezon eddigi részében a grove-i istálló versenyzőjeként, bizonyítva ezzel tehetségét.

részletek

Ezért nem engedte el Albon Leclerc-t

Feldühítette ferraris ellenfelét a Williams versenyzője Monacóban, de a brit-thai pilóta elmondta: mindkettejük számára az volt a gyorsabb megoldás, ha ő maradt elöl a futam kritikus szakaszában.

részletek

Hölgyek, akikkel boldogok a pilóták – 2. rész

Az F1 mezőnyét jelenleg 20 versenyző alkotja, és ugyan még nem mindenki találta meg élete szerelmét, a többség boldog párkapcsolatban él. Sorozatunk második része következik.

részletek

A sérült padlólemez miatt szenvedett Alexander Albon

Nem volt kibékülve az autója teljesítményével, és nagyon hamar elkoptak az abroncsok a brit-thai pilóta számára a legutóbbi futamon. A Williams végül rájött a probléma okaira.

részletek

Az időmérőt érzi gyenge pontjának a Williams

Jost Capito csapatfőnök szerint Alexander Albon felzárkózásai megmutatják, hogy versenytempó terén van potenciál az autójukban, de fontos lenne, hogy jobb helyekre kvalifikálják magukat.

részletek

Nem számítottak pontszerzésre a Williamsnél

A stabil előrelépésben bíznak a Williams alakulatánál, miután Alexander Albon a kilencedik helyen zárt Miamiban. A brit-thai pilóta szerint a csapatnál nem hittek a pontszerzésben.

részletek

Albon: Verstappen hasonló, mint Marquez

A thaiföldi szerint korábbi csapattársa nem bocsátkozik politikába és a pályán mutatott teljesítménye beszél helyette: nem ért egyet azzal a vélekedéssel sem, miszerint a holland arrogáns lenne.

részletek

Albon: Kicsinált, amikor dobott a Red Bull

Borzalmas élménynek nevezte eleinte a tartalékossá visszaminősítést a brit-thai pilóta, aki ugyanakkor úgy érzi: kivette a részét Verstappen tavalyi sikerében, és ezt a csapatnál is elismerik.

részletek

Ezért robbant fel a hátsó fék Albon autóján

Látványos hibával ért véget a Williams brit-thai F1-es pilótájának időmérője Imolában: a csapat teljesítménymérnöke szerint rossz beállítással mentek a felszáradó pályán.

részletek