DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. január 28. szombat

Albon

Gyorsabb volt a Williams, mint gondoltuk

Alex Albon szerint az FW44 valódi potenciálját elfedték az autó egyensúlyproblémái. 2023-ban már nem az egyéni teljesítményre, hanem a csapat fejlődésére fog fókuszálni.

részletek

Súlyproblémáiról beszélt Max Verstappen

Az F1-es autók vezetéséhez fizikálisan is megfelelő állapotban kell lennie a pilótáknak. A holland most elárult néhány apró részletet az edzéseiről, valamint arról, hogy az övé miben különbözik a többiekétől.

részletek

„Mentálisan nehéz” Ricciardo helyzete Albon szerint

Átérzi a 2023-as rajtrácsról lemaradó Daniel Ricciardo helyzetét Alexander Albon nehéz 2021-es éve után.

részletek

Így búcsúztatták a 2022-es évet az F1-esek

Hamilton és Russell képekben foglalta össze 2022-es évét, Bottas biciklizett, Albon egy jachton volt – összegyűjtöttük a versenyzők szilveszteri posztjait.

részletek

Magnussen pole-jától De Vries beugrásáig – az év F1-es meglepetése

Nagy F1-es évértékelő sorozatunk harmadik részében azt vettük sorra, mely pilóták és/vagy csapatok teljesítménye okozta a legnagyobb meglepetést 2022-ben.

részletek

„Az F1-ben a mentális megközelítés is fontos” – Button

Nagyszerűen dolgozott, és az egy esztendőn át való távolléte ellenére is képes volt maga köré építeni új csapatát Alexander Albon a 2009-es világbajnok szerint. Jenson Button úgy véli, a fiatal pilóta megmutatta, hogy mentálisan is rendben kell lenni ebben a sportágban.

részletek

„Bebizonyítottam, hogy az F1-ben a helyem” – Albon

A megszerzett négy pont ellenére pozitívan értékelte az idei szezont Alexander Albon, aki a Williamsen belül betöltött vezető szerepéről és a Red Bullhoz képesti különbségekről is beszélt.

részletek

„Néha túl kedves” – keményebb Albont akar a Williams

A grove-i istálló technikai igazgatója szerint a brit-thai pilótának a pályán kívül is keményebbnek kell lennie, ha világbajnokká akar válni az F1-ben. Így is komoly segítséget jelentett a jelenléte.

részletek

Capito: Jövőre még nem leszünk versenyképesek

Reálisan látja csapata helyzetét Jost Capito, aki tisztában van azzal, hogy a következő évben még nem lesznek igazán jók az F1-ben. A csapatfőnök szerint ezért is volt fontos Sargeant szerződtetése.

részletek

Árvákat támogatott hazájában Albon

84 075 fontért, azaz közel 40 millió forintért kelt el Alexander Albon sisakja, amelyet a Szingapúri Nagydíjon viselt, a befolyt összegből pedig egy thai árvaházat támogatott a Williams pilótája.

részletek

Albon: Kihasználtuk az összes lehetőségünket

Bár volt pár pontszerző versenyük, a Williams istállója végül az utolsó helyen zárt a konstruktőrök között. Mindez nem fest túl jól, de Alexander Albon szerint így is a maximumot hozták ki az idei szezonjukból.

részletek

Albon egy nagy családhoz hasonlította a mezőnyt

Barátként viselkednek egymással a mezőny tagjai Alex Albon szerint. A brit-thai pilóta ezt az Abu Dhabiban szervezett közös vacsorával kapcsolatban mondta el, amiről elárult még pár részletet.

részletek