Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. december 6. hétfő

Albon

Albon: Marko nem is gonosz

Hiába bánt el vele csúnyán a Red Bull annak idején, Alex Albon nincs rossz véleménnyel főnökeiről, a kritikus Helmut Markóról különösen nem. A nyomást nem ő generálja, hanem a média és a pilóták.

részletek

Albon: Csak mítosz a Verstappen jelentette nyomás

A jövőre a Williamsnél visszatérő brit-thai pilóta szerint a versenyzők saját maguk vállára helyeznek nyomást, nem pedig kívülről származik – bár szerinte az F1-ben a média is kegyetlenebb.

részletek

Opciója van Albonra 2023-ra a Red Bullnak

Az energiaitalosok csapatfőnöke elárulta: ha a jövőben szükségük lenne a Williamshez igazolt brit-thai pilóta szolgálataira, akkor könnyedén újra náluk köthet ki az F1-ben.

részletek

Verstappen szerint Albon újra erős lehet

A Red Bull holland pilótája bízik abban, hogy korábbi csapattársa ismét jó formában versenyezhet majd a Williamsnél. Max Verstappen úgy véli, Alexander Albon tanulhat Pierre Gasly esetéből.

részletek

Albonnak fogalma sincs a mercedeses záradékokról

Toto Wolff szerint szigorú kikötések vannak a Williams által leigazolt pilóta kontaktusában, de maga a versenyző egyelőre nem ismeri ezeket. Beszélt a Red Bullhoz való esetleges visszatérésről is.

részletek

Szigorú záradékokat tartalmaz Albon szerződése

Toto Wolff, a Mercedes csapatfőnöke kifejtette, milyen titoktartási záradékokat tartalmaz Alex Albon nemrégiben aláírt williamses szerződése, és ez miképpen védi őket motorszállító partnerként.

részletek

Albon: Jövök pár sörrel George-nak

A Formula-1-be jövőre a Williams színeiben visszatérő Alexander Albon elárulta, hogy barátja, George Russell szólt egy-két jó szót az érdekében a williamseseknek. Úgy érzi, tartozik neki.

részletek

Russell hálás, hogy a Mercedes karolta fel, nem a „kegyetlen” Red Bull

A 23 éves pilóta úgy véli, egy-két éve még nem lett volna felkészült a nagycsapat ülésére. Utódjáról, Alex Albonról is beszélt: az egyik legjobbnak tartja, aki számára a Williams a megfelelő hely.

részletek

Ezért volt jobb választás Albon

Bár a Red Bull továbbra sem tud saját csapatában helyet biztosítani neki, Alex Albon mégis visszatér, miután a Williams lecsapott rá. Volt más jelentkező is arra az ülésre, de mellette több érv szólt.

részletek

„Alex Williams-pilóta. Nem vagyunk B csapat”

Eldőlt a Williams-ülés sorsa, a szabad helyért való csatát Alex Albon szerződtetésével így a Red Bull nyerte meg. Jost Capito viszont szeretné, ha önálló egységként tekintenének csapatára.

részletek

Hivatalos: Albon visszatér a Formula-1-be

Bejelentést tett 2022-es versenyzői párosáról a Williams. Nicholas Latifi marad a csapatnál a harmadik évre, George Russell felszabaduló helyét pedig a korábbi Red Bull-pilóta Alex Albon foglalja el.

részletek

Wolff: Albon jöhet, ha nem Red Bull-pilóta

Úgy tűnik, hogy a Red Bull nyeri a pilótapiaci hidegháborút, de Toto Wolff előállt még egy feltétellel: csak akkor ülhet a Williamsbe Alex Albon, ha már nem köti szerződés a riválishoz.

részletek
Olvastad már?