Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. október 20. kedd

Albon

Villeneuve: Egy topcsapatnak két jó versenyzőre van szüksége

Ezúttal is nyilvánvaló különbség mutatkozott Max Verstappen és csapattársa, Alexander Albon között az Eifel Nagydíjon. Jacques Villeneuve szerint egy ilyen kaliberű csapatnak két jó versenyző kell.

részletek

Hülkenberg és Perez valóban opció a Red Bullnál

Ezt maga Helmut Marko erősítette meg: ha Alexander Albon jól teljesít, maradhat, ha viszont nem, akkor most kénytelenek lesznek a saját pilótaneveldéjükön kívülről választani 2021-re.

részletek

Verstappen sem érti Albont

Alexander Albon az Eifel Nagydíjon tette szóvá, hogy a többiek nagyon keményen versenyeznek ellene. A thai pilóta megszeppent hangjából lehetett hallani, hogy egyre kétségbeesettebb.

részletek

„Ennél több kell egy második számútól”

Nem volt a helyzet magaslatán Alex Albon a Nürburgringen: Paul di Resta siralmasnak nevezte a thaiföldi napját, Nico Rosberg szerint nagyon rosszul vezetett. Nem hiszi, hogy meg tudja tartani a Red Bull ülését.

részletek

Kvjat amatőrnek nevezte Albon manőverét

Kiakadt a Red Bull brit-thai F1-es pilótájára az Alpha Tauri orosz versenyzője a Nürburgringen történt ütközésük után. Christian Horner azt is elárulta, miért kellett kiállnia Albonnak.

részletek

Áldás vagy átok Albonnak Verstappen?

Hátránya és előnye is van annak, hogy a mezőny egyik leggyorsabbja Alex Albon társa a Red Bullnál. Az F1 szintjén senki nem tesz szívességet másnak, de Verstappen nem is titkolózik.

részletek

Albon gokartozással hangolt az Eifel Nagydíjra

A mugellói dobogót követően Alexander Albon kénytelen volt visszaszállni a földre Oroszországban, ahol az utolsó pontszerző helyekért kellett küzdenie. Sajnálja a Honda távozását a thai pilóta.

részletek

Ezért szenvedett rettenetesen Szocsiban Albon

Miközben csapattársa, Max Verstappen második lett, a brit-thai pilóta épp csak pontot szerzett az F1-es Orosz Nagydíjon – a Red Bull csapatfőnöke elmondta, mi lehetett ennek az oka.

részletek

Nem meghunyászkodott, csak gesztust tett a csapatnak Albon

A thaiföldi pilóta elmagyarázta, hogyan értette „köszönöm, hogy kitartottatok mellettem” üzenetét Mugellóban. Elmondta azt is, másokkal ellentétben Verstappen nem visz politikát a csapatba.

részletek

Albon rettenetesen kikapott Verstappentől

Hatalmas a kontraszt a két Red Bull-pilóta teljesítménye között Szocsiban, Albon senkit nem tudott megelőzni a Q3-ban, még Pierre Gaslytól is lemaradt, miközben Verstappen az első sorba is befért.

részletek

Verstappen: Nehéz lesz a Renault ellen

A Red Bull vezérpilótája szerint az Orosz Nagydíj hétvégéjén a megszokottnál keményebb küzdelem várható a harmadik helyért, mivel a Renault most kifejezetten erősnek tűnik.

részletek

Ebben jobb Albon Gaslynél a Red Bull-főnök szerint

A thaiföldi versenyzéshez való érzéke elsőosztályú, míg a francia általában ugyanott végzett, ahonnan elindult – mutatott rá a fő különbségre jelenlegi és korábbi pilótája között Christian Horner.

részletek
Olvastad már?