Steward
Vaszilykó Péter
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 23. szombat

Albon

Kiderült, hol versenyez idén Albon

Nem csak F1-es tartalékként számít a Sergio Perezre cserélt brit-thai pilótára a Red Bull: a fiatal versenyző a DTM-ben is rajthoz áll – igaz, az még nem derült ki, melyik csapattal és milyen autóval.

részletek

Marko: Ha úgy alakul, kölcsönadjuk Albont

A Red Bull csapatának főtanácsadója árult el részleteket az Alexander Albonnal kötött új szerződésükről. Állítólag el is engednék a thai pilóta kezét, persze csak rövid távra.

részletek

„Nem a szponzorok miatt választottuk Perezt”

A Red Bull tulajdonosa, Dietrich Mateschitz hangsúlyozta: csak a teljesítményt vették figyelembe, amikor úgy döntöttek, hogy jövőre a mexikói pilóta lehet Max Verstappen csapattársa az F1-ben.

részletek

Marko: Albon ezt nem volt képes megcsinálni

Olyan dolgot várnak a Red Bullnál Sergio Pereztől, amelyre Alexander Albon eddig nem volt képes - azt viszont hangsúlyozták, hogy a mexikói pénze nem számított a döntéshozatalnál.

részletek

Ezért döntött Perez mellett a Red Bull

Christian Horner szerint ők mind azt akarták, hogy Alex Albon maradhasson Max Verstappen csapattársa, de az év végén értékelték a teljesítményeket és meghoztak egy döntést.

részletek

Albon: Nem fogok hazudni, ez fájt

Lefokozása óta először szólalt meg a nagyközönség számára Alexander Albon, aki jövőre csak a fejlesztési- és tesztpilótája lesz a Red Bullnak. Mindent megtesz azért, hogy 2022-ben visszatérhessen.

részletek

Hivatalos: Megvan a Red Bull második pilótája

Öt nappal a szezonzáró után a Red Bull végre pontot tett a találgatások végére, és megnevezte Max Verstappen 2021-es csapattársát, Sergio Perezt.

részletek

Berger: Már látom magam előtt, milyen nagyszerű lesz Max és Perez a Red Bullnál

A Red Bullhoz ezer szállal fűződő Gerhard Berger már maga előtt látja, mekkora párost fog alkotni az osztrákoknál Max Verstappen és Sergio Perez, miközben Russellnek is szép jövőt vízionál.

részletek

Karácsony előtt dönt Albonról a Red Bull

Noha Helmut Markóék szerint is az Abu Dhabi Nagydíj volt a brit-thai pilóta idei legerősebb versenye, a teljes szezon adatait megnézik, s csak azt követően döntik el, mi legyen a sorsa.

részletek

Sajtó: A Red Bull már a héten bejelenti Perezt

Úgy hírlik, Alexander Albon szezonzárós teljesítménye ellenére is az a döntés született, hogy leigazolják a Racing Pointtól távozó mexikóit – igaz, a brit-thai pilótának sem engednék el a kezét.

részletek

Horner: Talán ez volt Alex legerősebb futama

Elismerően beszélt negyedik helyen befutó versenyzőjéről a Red Bull F1-es csapatfőnöke, aki szerint rövidesen döntést hoznak a brit-thai sorsáról. Verstappen teljesítményét sem győzte dicsérni.

részletek

Albon: Én most hazamegyek, aztán meglátjuk

Alexander Albon végre értékelhető eredményt ért el a Red Bull volánja mögött, talán pont akkor, amikor a leginkább szüksége volt rá. Hamarosan hazaindul, aztán jön, aminek jönnie kell.

részletek
Olvastad már?