Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 20. hétfő

Albon

Albon jól ismeri Leclerc fő erősségét

Az F1 előtt számos alacsonyabb szériában versenyzett együtt a mezőny két fiatal pilótája. Albon elmagyarázta, hogyan lehet, hogy a monacói már most Vettel szintjét hozza.

részletek

Ennél sokkal több van a Toro Rossóban

Alex Albon úgy érzi, hogy sok esélyt elszalasztottak és az autó jóval gyorsabb annál, mint amit a konstruktőri tabella mutat jelen pillanatban.

részletek

Albon: Könnyedén lemondtam a Formula-E-ről

Sokáig úgy nézett ki, hogy Alexander Albon a Formula-E-ben köthet ki, végül aztán a Formula-2 tavalyi harmadik helyezettjére az utolsó pillanatban lecsapott a Toro Rosso. Mondjuk olyan nagyon sokat nem kellett őt győzködni.

részletek

Kvjat visszapillantót venne Ricciardónak

Nem sokszor fordul elő, hogy egy F1-es pilóta nekitolat egy másiknak, de Bakuban ez is megtörtént. Danyiil Kvjat mesélte el az esetet, és az orosz mellett Alexander Albon értékelte a futamát.

részletek

Egyelőre bizonyít az új Honda-motor

Bakuban óriási szerepe van a lóerőknek, a Honda pedig ezen a hétvégén veti be élesben frissített, második specifikációs egységét. A Red Bull mellett a Toro Rosso sem panaszkodhat a motorerőre.

részletek

Russell: A Red Bull-juniorok óriási nyomás alatt versenyeznek

Óriási különbséget lát George Russell a Mercedes és a Red Bull között abban, ahogyan a fiatal pilótákat kezelik. Az energiaitalosok türelmetlenebbek és kíméletlenül kirúgják a kevesebbet teljesítőt.

részletek

Háromszoros pontszerzés a Hondától

Az idei harmadik versenyen sem szenvedett motorhibát egyik Honda-erőforrással szerelt versenyautó sem. Emiatt elégedett a gyártó, ám érzi, továbbra is látható a lemaradás.

részletek

Albon bukásával ért véget a harmadik edzés

A Toro Rosso csúnya balesete miatt piros zászló vetett véget a mezőny felkészülésének az F1-es Kínai Nagydíj utolsó gyakorlásán. Valtteri Bottas volt a leggyorsabb, de továbbra is nehéz eldönteni, melyik csapatnál van az előny.

részletek

Melyik évtizedbe mennének vissza versenyezni az F1-esek?

Többen is a veszélyes, de laza 70-es éveket preferálják, de van, aki a Formula-1 első szezonjaiba repülne vissza, más csupán másfél évtizeddel tekerné hátra az idő kerekét.

részletek

Ezért nyűgözi le a Toro Rossót Albon

Az újonc F1-es pilóta olyan erényeit csillogtatja, amelyek nagyon értékesek, Franz Tost csapatfőnök szerint fényes jövő várhat rá ebben a sorozatban.

részletek

Albont érte néhány új élmény

Kalandos úton szerezte meg élete első F1-es pontjait a Toro Rosso újonca, aki a verseny elején szikresőt kapott az arcába, és csak a leintéskor tudta meg, hogy egyáltalán hányadik helyen végzett.

részletek

Az újonc egyelőre lenyűgözte a Toro Rossót

Alex Albon minimális tapasztalattal állt rajthoz Melbourne-ben, de kiváló munkát végzett, úgyhogy a csapata egyelőre maximálisan elégedett vele - ő lehet a Red Bull következő reménysége?

részletek
Olvastad már?