Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. április 15. csütörtök

Albon

Norris: Az F1 kegyetlen, ezt Albon is jól tudja

A McLarennél versenyző Lando Norris szerint Alexander Albon esete megmutatja a Formula-1 kegyetlen mivoltját. Hiába jó versenyző valaki, ha az F1-ben nem alakulnak jól számára a dolgok.

részletek

Albon: Vissza akarom szerezni azt az ülést

A Red Bull kispadra ültetett pilótája minden erejével azon dolgozik, hogy ismét lehetőséget kapjon az F1-ben állandó pilótaként. Nem ez az első alkalom, hogy dobták őt, ezért jól viseli a helyzetet.

részletek

A Red Bull támogatta Albont, de...

Az energiaitalosok vezetősége szerette volna, hogy Alexander Albon meg tudja tartani versenyzői ülését az idei évre is a csapatnál, de egy nagyon fontos dolog hiányzott ehhez, így most a cserepadon ül.

részletek

Norris: Az F1 igazságtalan, Albon kivételes versenyző

A két fiatal pilóta jó barát, akik két éve egyszerre mutatkoztak be a Formula-1-ben: mostanra viszont már csak Norris tagja a mezőnynek. Sajnálja Albont, de úgy véli, van még számára visszaút.

részletek

Russell a 14. helyről is behúzta a virtuális szezonzárót

Hatodik győzelménél tart a szimulátoros nagydíjakon George Russell, aki már az első kör végén harmadik volt Interlagosban. A bajnoki címet Fittipaldi és a Haas nyerte.

részletek

A Red Bull a Ferrarival száll be a DTM-be

Érdekes együttműködést jelentett be a Red Bull Racing: a cég beszáll a DTM-be, de az F1-es nagy riválisával, a Ferrarival együttműködve. Az egyik pilóta Alexander Albon lesz.

részletek

Mit gondolnak Verstappenről a korábbi csapattársai?

Fiatal kora ellenére Max Verstappennek Sergio Perez az ötödik márkatársa lesz az F1-ben. Az előző négy pilótát faggatták, mit gondolnak a kíméletlenül gyors és őszinte hollandról.

részletek

Kiderült, hol versenyez idén Albon

Nem csak F1-es tartalékként számít a Sergio Perezre cserélt brit-thai pilótára a Red Bull: a fiatal versenyző a DTM-ben is rajthoz áll – igaz, az még nem derült ki, melyik csapattal és milyen autóval.

részletek

Marko: Ha úgy alakul, kölcsönadjuk Albont

A Red Bull csapatának főtanácsadója árult el részleteket az Alexander Albonnal kötött új szerződésükről. Állítólag el is engednék a thai pilóta kezét, persze csak rövid távra.

részletek

„Nem a szponzorok miatt választottuk Perezt”

A Red Bull tulajdonosa, Dietrich Mateschitz hangsúlyozta: csak a teljesítményt vették figyelembe, amikor úgy döntöttek, hogy jövőre a mexikói pilóta lehet Max Verstappen csapattársa az F1-ben.

részletek

Marko: Albon ezt nem volt képes megcsinálni

Olyan dolgot várnak a Red Bullnál Sergio Pereztől, amelyre Alexander Albon eddig nem volt képes - azt viszont hangsúlyozták, hogy a mexikói pénze nem számított a döntéshozatalnál.

részletek

Ezért döntött Perez mellett a Red Bull

Christian Horner szerint ők mind azt akarták, hogy Alex Albon maradhasson Max Verstappen csapattársa, de az év végén értékelték a teljesítményeket és meghoztak egy döntést.

részletek
Olvastad már?