Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. július 31. szombat

Albon

Albonnak fáj F1-es versenyeket nézni

Alex Albon tavaly megannyi Red Bull-akadémista sorsára jutott, mikor rövid nagycsapatos karrier után kirúgták. Bár ő végül a csapat kötelékében maradt, keserű szájízzel tudja csak végezni munkáját.

részletek

Perez is Albon munkáját dicsérte Baku után

Sergio Perez szerint elődje már az első naptól kezdve nagyon nyitott volt vele, mindent elmondott neki és óriási munkát végez azért, hogy eredményesek legyenek.

részletek

Albonnak is szerepe volt Verstappen győzelmében

A Monacói Nagydíj csütörtöki edzésnapján egyáltalán nem úgy tűnt, hogy a Red Bull az utcai pályán képes lesz futamgyőzelemért harcolni, de Alex Albon munkájának köszönhetően sikerrel jártak.

részletek

Perez eddig nem sokkal jobb, mint Gasly és Albon volt

Nagy reményekkel szerződtette le a rutinos mexikói F1-es pilótát a Red Bull, de a szezonrajt alulmúlta a várakozásolat - be kell látni, hogy egyelőre nincsenek vele előrébb, mint korábban Pierre Gaslyval és Alex Albonnal.

részletek

Egy Ferrari-szurkoló verekedni akart Albonnal

Alex Albon visszaemlékezett egy verseny utáni bulira, ahol egy vörös baseball-sapkát viselő egyén kötekedett vele, a férfi felesége pedig megpróbálta elérni, hogy kirúgják őt.

részletek

Norris: Az F1 kegyetlen, ezt Albon is jól tudja

A McLarennél versenyző Lando Norris szerint Alexander Albon esete megmutatja a Formula-1 kegyetlen mivoltját. Hiába jó versenyző valaki, ha az F1-ben nem alakulnak jól számára a dolgok.

részletek

Albon: Vissza akarom szerezni azt az ülést

A Red Bull kispadra ültetett pilótája minden erejével azon dolgozik, hogy ismét lehetőséget kapjon az F1-ben állandó pilótaként. Nem ez az első alkalom, hogy dobták őt, ezért jól viseli a helyzetet.

részletek

A Red Bull támogatta Albont, de...

Az energiaitalosok vezetősége szerette volna, hogy Alexander Albon meg tudja tartani versenyzői ülését az idei évre is a csapatnál, de egy nagyon fontos dolog hiányzott ehhez, így most a cserepadon ül.

részletek

Norris: Az F1 igazságtalan, Albon kivételes versenyző

A két fiatal pilóta jó barát, akik két éve egyszerre mutatkoztak be a Formula-1-ben: mostanra viszont már csak Norris tagja a mezőnynek. Sajnálja Albont, de úgy véli, van még számára visszaút.

részletek

Russell a 14. helyről is behúzta a virtuális szezonzárót

Hatodik győzelménél tart a szimulátoros nagydíjakon George Russell, aki már az első kör végén harmadik volt Interlagosban. A bajnoki címet Fittipaldi és a Haas nyerte.

részletek

A Red Bull a Ferrarival száll be a DTM-be

Érdekes együttműködést jelentett be a Red Bull Racing: a cég beszáll a DTM-be, de az F1-es nagy riválisával, a Ferrarival együttműködve. Az egyik pilóta Alexander Albon lesz.

részletek

Mit gondolnak Verstappenről a korábbi csapattársai?

Fiatal kora ellenére Max Verstappennek Sergio Perez az ötödik márkatársa lesz az F1-ben. Az előző négy pilótát faggatták, mit gondolnak a kíméletlenül gyors és őszinte hollandról.

részletek
Olvastad már?