DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. február 28. szerda

Albon

Sajtó: Opciót akar Albonra a Red Bull?

Úgy fest, a Formula.hu korábbi információinak megfelelően tényleg visszatérhet korábbi csapatához a thai-brit pilóta: a friss pletykák elsődleges opcióról szólnak.

részletek

Williams: Albon 2025 végéig aláírt velünk

James Vowles, a grove-i istálló F1-es főnöke igyekezett rövidre zárni a pilótáját érintő pletykákat: szerinte rajtuk múlik, hogy Albon a neki kijáró helyen szerepelhessen.

részletek

Másképp kell vezetni az idei Williamst

Átalakították az autó filozófiáját, amihez Albon szerint a pilótáknak is alkalmazkodniuk kell majd. De úgy érzi, hogy előreléptek.

részletek

Ők követhetik Hamiltont a Ferrarihoz – vasárnapi F1-es hírek

Sajtóhírek a szerződés hosszáról és a fizetés nagyságáról, Vettel visszatérése szinte kizárható, Albon három évre aláírhat a Red Bullhoz – ezek voltak február 4. hírei.

részletek

Ki érkezhet Hamilton helyére a Mercedeshez?

A hétszeres F1-es világbajnok ferraris átigazolásával váratlanul felszabadult egy ülés az egyik élcsapatnál – sorra vettük, kik jöhetnek szóba a Mercedesnél.

részletek

„Készen állok a bajnoki címért harcolni” – Albon

A Williams brit-thai pilótája elárulta: visszanyerte az önbizalmát, és készen áll feljebb lépni a karrierjében. A teljesítménye csúcsához közeledve futamgyőzelmekért és a bajnoki címért harolna - azt is megosztotta, melyik csapattal.

részletek

Ferrari: Ha nem Sainz, akkor Albon?

Egyes információk szerint a Williamsnél versenyző Red Bull-pilóta tökéletes utódja lehetne Carlos Sainznak a Ferrarinál.

részletek

Miért lehet újra Red Bull-pilóta Alex Albon?

A 2024-es pilótapiac egyik kulcsszereplője lehet Alexander Albon, akit a Ferrarival és az Alpine-nal is összeboronáltak a pletykák, ám egyes jelek arra mutatnak, hogy egykori csapatához térhet vissza.

részletek

F1: A nagy pályaelhagyási összesítés

Közel 700 alkalommal regisztráltak szabálytalan pályaátlépéseket a sportfelügyelők a mögöttünk hagyott F1-es szezonban: két olyan pilóta lépte át legtöbbször a vonalat, akinek egyébként remek éve volt.

részletek

Így bolydulhat fel 2024-ben az F1-es pilótapiac

Az idei szezonra változatlan maradt a mezőny, de ez aligha marad így 2025-re: összeszedtük, mi a helyzet az egyes csapatoknál és mi várható a pilótakeringőben.

részletek

„Igen, uram” – ilyen volt Albon a Red Bullnál

Albon szerint akkoriban nagyon meg akart felelni, most viszont már a saját érdekeit nézi, kevésbé a csapatét: megtanulta az F1 leckéjét.

részletek

Albon és a Williams „győztes kombináció”

Az elmúlt évek nehézségei után újra magabiztosnak érzi magát Alexander Albon – a jól sikerült szezon mellett a csapaton belüli vezérstátuszról is beszélt a brit-thai versenyző.

részletek