Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. augusztus 15. hétfő

Gasly

A Red Bull elengedheti Gasly kezét

Az energiaitalosok tanácsadója, Helmut Marko elárulta, hogy a francia szabadon távozhat a Red Bull kötelékéből a következő szezont követően, hiszen a csapat nem gördít akadályt a váltás elé.

részletek

Ricciardo megnevezte a legalulértékeltebb pilótát

A McLaren ausztrál versenyzője elárulta, szerinte Pierre Gasly nem kapja meg a teljesítményéhez és eredményeihez méltó elismerést, ő azonban nagyon tiszteli a francia pilótát.

részletek

Gasly még a versenyigazgatókat is megkereste az időmérő miatt

A Hungaroringen Pierre Gasly már az időmérő edzés első szakaszában búcsúzott, miután elvették legjobb köridejét egy pályaelhagyás miatt, amit azonban a francia nagyon vitathatónak tartott. A versenyigazgatókat is felkereste miatta.

részletek

Magyar Nagydíj – A rajtrács

Meglepetésre George Russell a pole-ban a Ferrarik előtt, a két Red Bull a mezőny közepén, Pierre Gasly csak a bokszutcában. Így áll fel a mezőny a Hungaroringen.

részletek

Motorcsere Verstappennél és Pereznél

Szombati motorgondjai után új erőforrás-egységeket szereltek Max Verstappen autójába. Ennek ellenére megtarthatja 10. rajtpozícióját, Pierre Gasly viszont bokszutcából kezd.

részletek

Gasly csalódottan távozott Franciaországból

Bár sokat várt a hazai futamától, végül nem Pierre Gasly tervei szerint alakult a Francia Nagydíj. Az AlphaTauri pilótája szerint nehéz megmagyarázni az autóval kapcsolatos gondokat.

részletek

Gasly kétli, hogy boldogulna az idei Red Bull-lal

Az RB18 több hátsó leszorítóerővel rendelkezik az AlphaTaurinál, emelte ki a francia – de ennek ellenére sem gondolja, hogy közelebb lenne Verstappenhez, mint három éve.

részletek

Gasly jól teljesítene a hazai közönség előtt

Hazai versenyére készül az AlphaTauri francia pilótája, aki javítani szeretne a felejthetően sikerült osztrák hétvége után. Pierre Gasly úgy véli, egy különleges hétvége vár rá.

részletek

Ettől a fejlesztéstől várja az áttörést Gasly

Az AlphaTauri a szezon elején még élcsapatokat szorongatott, most már sokszor pontszerzésre sem esélyes. Nagy fejlesztési csomag érkezik a Francia Nagydíjon, ettől várják a felzárkózást.

részletek

Gasly szerint állva hagyták az AlphaTaurit a többiek

A francia pilóta úgy érzi, hogy a jelenlegi tempójukkal semmi esélyük semmire, az év eleji riválisokhoz képest fél másodperccel lassabbak körönként azért, mert ők nem fejlesztették az autót.

részletek

Vettel: Valami céltábla lehet az autómon

Az Osztrák Nagydíj hétvégéje nemigen alakulhatott volna rosszabbul Sebastian Vettel számára. Bár a futamot befejezte, szombaton és vasárnap is vétlenül koccant egy-egy riválisával.

részletek

Gasly: Nagy újrakezdésre van szükségünk

Nem alakult jól Pierre Gasly hétvégéje Ausztriában. A francia pilóta szombaton már a rajtnál, vasárnap pedig a futam második felében keveredett balesetbe, így gyorsan túllépne a problémákon.

részletek