Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. április 5. vasárnap

Gasly

Hamilton: Sajnos ez a helyes döntés

Több F1-es pilóta is a közösségi médiában reagált az Ausztrál Nagydíj elmaradása: mindenki sajnálja, hogy nem versenyezhetnek a hétvégén, de egyetértenek abban, hogy az egészség a legfontosabb.

részletek

Valóban ekkorát ugrott ismét előre a Honda?

A Red Bull mellett a testvércsapat vezetősége is kimondottan boldog a téli teszteken tapasztaltakkal. Különösen dicsérik a japán erőforrás fejlődését, és a Hondánál is elégedettek a motorral.

részletek

A divatrajongó Gasly örül az átalakulásnak

Számít a Honda segítségére az Alpha Tauri franciája: az egyenletes pontszerzés mellett olyan opportunista kiugrásokat vár, mint a tavalyi dobogós helyezés Brazíliában.

részletek

Gasly: Meg kellett fékeznem a baromságokat

A Red Bull szezon közben visszafokozott F1-es pilótája beszélt arról, hogy hogyan kezelte a helyzetet - szerinte nevetséges kérdések merültek fel vele kapcsolatban és nem volt fair a csapat döntése.

részletek

Gasly hollywoodi filmben érezte magát tavaly

Több olyan pillanat is volt a 2019-es F1-es idényben, amikor alig akarta elhinni, hogy mindez valóban megtörténik vele – ennek ellenére úgy érzi, hogy továbbra is ugyanaz az ember, mint volt.

részletek

Marko: Gasly hozzáállása a Red Bullnál totális kudarc volt

Nem kíméli a tanácsadó a szezon közben menesztett franciát, aki szerinte mindent elszúrt a nagycsapatnál. A Toro Rossónál mutatott teljesítményét annál inkább elismeri.

részletek

Kvjat: Én vagyok az élő példa Gasly számára

Nagyon hasonló pályautat futott be az Alpha Tauri két pilótája. Danyiil Kvjat szerint a tanulság a következő: minden megtörténhet még akkor is, ha a Red Bulltól menesztettek.

részletek

Gasly nehéz anyagi helyzetbe hozta szüleit

A Toro Rossóval tavaly és idén is remekül versenyző fiatal francia pilóta már elért ezt-azt a Formula-1-ben, semmilyen anyagi gondjai nincsenek. Nem is olyan nagyon régen azonban ez nem így volt.

részletek

Gasly: Marko megszegte ígéreteit

Az elmúlt évekből ismerhetjük a Red Bull időnként kíméletlen hozzáállását fiatal pilótáihoz. Idén Pierre Gasly is szembesülhetett ezzel. De vajon jól tette, hogy alaposan odamondott saját főnökének?

részletek

Élete egyik legszomorúbb és legjobb pillanatát is idén élte át Gasly

Érzelmi hullámvasútnak nevezi 2019-es szezonját a Red Bullt és Toro Rossót megjárt pilóta. A frusztrációtól a dühig, a gyásztól a felhőtlen ünneplésig széles skálán ment végig.

részletek

A Toro Rosso rendkívül elégedett a szezonnal

Ha egy istálló kifejezetten boldog lehet a 2019-es évadban elért eredményeivel, az a Red Bull fiókcsapata. Aerodinamikailag és motorikusan is hatalmasat léptek előre, ráadásul két dobogó is összejött.

részletek

Sainz úgy érzi, világbajnokságért csatázott, Gasly Strollra fúj

A legutolsó körben dőlt el a pontverseny hatodik helyezése: Sainz egy merész manőverrel ugrott be Hülkenberg elé, így lépte át Gaslyt a bajnokságban. A francia futama már az elején megpecsételődött.

részletek
Olvastad már?