DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda

Gasly

Gasly azért maradhat, mert az Alpine gyári csapat?

Semmiképp sem az Alpine a legjobb hely jelenleg, ahol egy F1-es pilóta versenyezhet, de Pierre Gasly számára fontos érvet jelent, hogy egy gyári istálló alkalmazottja.

részletek

Az Alpine nem lesz a következő McLaren

Motiválja a McLaren tavalyi szezon során mutatott fejlődése a gyengén kezdő Alpine-t, Pierre Gasly szerint azonban az ő csapatuknak nem az a célja, amit a britek elértek.

részletek

Már decemberben tudta az Alpine, hogy baj van

Már a tavalyi szimulátorozás előrejelezte az Alpine idei szenvedését – a franciák pilótái tudják, hogy türelmesnek kell lenniük, amíg nem javul a csapat teljesítménye.

részletek

„Elfogadhatatlan” az Alpine teljesítménye

Próbál pozitív maradni az Alpine a gyengén sikerült szezonnyitó után. Ennek ellenére a franciák csapatfőnöke belátta, hogy elfogadhatatlan volt a produkciójuk Bahreinben.

részletek

Az Alpine versenytávon erősebb lehet?

Katasztrofális időmérőt teljesített az Alpine Bahreinben, a két versenyző ennek ellenére igyekezett pozitív maradni, és hangsúlyozták: bíznak a csapatban.

részletek

Felkészültek rá az Alpine-nál, hogy utolsók lehetnek

Nem tagadja Esteban Ocon és Pierre Gasly: messze elmaradnak a várakozásoktól a 2024-es F1-es autójukkal – amellyel egy nagy alapvető probléma van.

részletek

„Nem festünk túl jól” – bajban az Alpine?

Pierre Gasly nem köntörfalazott a bahreini F1-es teszt végén: nem ott fogják kezdeni a szezont az új autóval, ahol azt akarták. Főnökük is nehéz rajtra számít.

részletek

Ocon ma is a Mercedes „juniorja”

„A juniorjuk vagyok, még ha már nem is vagyok annyira junior” – mondta a Mercedesről Ocon, aki csapattársához hasonlóan bízik az Alpine-ban, de menedzsmentje nyitva tartja a szemét.

részletek

Az Alpine folyamatosan egyeztet pilótáival

Hamilton átigazolása új lehetőségeket teremthet Gasly és Ocon számára is, de az Alpine nem csak ezért folytat velük tárgyalásokat – a döntéshez viszont még időre lehet szükség.

részletek

„Mi igazságos az F1-ben?” – Gasly a Hamilton-helyzetről

Tudott arról, hogy beszél egymással Hamilton és a Ferrari, szerinte elég sokáig sikerült titokban tartani. Sok sikert kíván a britnek.

részletek

Befeketült az Alpine, jogi zűrben a Stake – szerdai hírek

Megérkezett az A524 és az Alpine első hypercarja, Ocon dobogókat emleget és a Mercedes-pletykára reagál, törvényt sérthet a Sauber új neve Svájcban. Február 7. F1-es hírei.

részletek

„Máig van szerződésem a Mercedesszel” – Ocon esélyes Hamilton helyére?

Ezzel reagált a pilótapiac beszédtémájára az Alpine franciája. Gasly állítja, nem lepte meg Hamilton csapatváltása, amit hosszú ideig titkolhattak.

részletek