Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. október 20. kedd

Gasly

Verstappen sem érti Albont

Alexander Albon az Eifel Nagydíjon tette szóvá, hogy a többiek nagyon keményen versenyeznek ellene. A thai pilóta megszeppent hangjából lehetett hallani, hogy egyre kétségbeesettebb.

részletek

Gasly: A Red Bull tudja, most jobb lennék

A lehetséges előléptetéséről nyilatkozott az idén bombaformában versenyző Pierre Gasly, aki szerint a Red Bull tisztában van vele, hogy közösen most már sokkal jobb teljesítményre lennének képesek.

részletek

Gasly: Bárcsak olyan lenne az F1, mint a MotoGP!

A monzai futamgyőztes örülne, ha a száguldó cirkuszban is az élbolyban harcolhatnának a kisebb csapatok. A szabályváltozások szerinte is optimizmusra adnak okot, de nem rögtön 2022-től.

részletek

Ebben jobb Albon Gaslynél a Red Bull-főnök szerint

A thaiföldi versenyzéshez való érzéke elsőosztályú, míg a francia általában ugyanott végzett, ahonnan elindult – mutatott rá a fő különbségre jelenlegi és korábbi pilótája között Christian Horner.

részletek

Gasly: Nem volt fair a lefokozásom

A tavalyi évet élete legkeményebb kihívásának nevezte a monzai futamgyőztes, aki beszélt arról is, miért ült sokáig a dobogón és milyen érzés volt Franciaország elnökének gratulációját fogadni.

részletek

Gasly: Legutóbb győzelem, most gyors kiesés

Bár a szabadedzéseken remekelt a legutóbbi futam győztese, az időmérőn valami nem klappolt Pierre Gasly számára. A verseny is csak két kanyarig tartott, az első baleset miatt kiállni kényszerült.

részletek

Hogy került a mezőny végére Gasly a győzelem után?

Az Olasz Nagydíjat megnyerő, szezon eddigi időmérőin remeklő Pierre Gasly csupán 16. helyről indulhat Toszkánában. Az erős szabadedzések után minden rosszul sült el az időmérőn – Danyiil Kvjatnak viszont épp fordítva.

részletek

Horner: Nem lenne értelme a pilótacserének

Hiába nyert futamot Monzában Pierre Gasly az Alpha Taurival, és hiába szenved továbbra is a Red Bull-lal Alexander Albon, utóbbi csapatfőnöke szerint nem terveznek változtatni a felálláson.

részletek

Gasly: Bajnokságokért akarok küzdeni

Macron és Vettel is gratulált az F1 legújabb nagydíjgyőztesének, az újságírók pedig azt próbálták kipuhatolni Mugellóban: kiköthet-e újra Pierre Gasly a Red Bullnál?

részletek

Hamilton javasolta Gasly cseréjét Albonra

Érdekes tavalyi emléket elevenített fel Helmut Marko: Lewis Hamilton azt tanácsolta a Red Bullnak, váljanak meg Pierre Gaslytől. A pilótacsere valóban megtörtént, de a tanácsadó hangsúlyozta, nem sokat adtak Hamilton véleményére.

részletek

Gaslyre csak az Alpha Taurinál számítanak

Dr. Helmut Marko szerint a második csapatuknak szüksége van egy vezérpilótára és ezt a szerepet szánják a futamgyőzelmet jegyző franciának - Albonban továbbra is szilárdan hisznek.

részletek

Kvjat: Gyorsabb voltam, csak minden félrement

Az Alpha Tauri másik pilótája, Danyiil Kvjat gratulált ugyan francia csapattársa győzelméhez, de úgy érzi, a verseny elején ő diktált jobb tempót, csak épp ő ráfizetett a biztonsági autó beküldésére.

részletek
Olvastad már?