Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. január 20. hétfő

Gasly

Marko: Gasly hozzáállása a Red Bullnál totális kudarc volt

Nem kíméli a tanácsadó a szezon közben menesztett franciát, aki szerinte mindent elszúrt a nagycsapatnál. A Toro Rossónál mutatott teljesítményét annál inkább elismeri.

részletek

Kvjat: Én vagyok az élő példa Gasly számára

Nagyon hasonló pályautat futott be az Alpha Tauri két pilótája. Danyiil Kvjat szerint a tanulság a következő: minden megtörténhet még akkor is, ha a Red Bulltól menesztettek.

részletek

Gasly nehéz anyagi helyzetbe hozta szüleit

A Toro Rossóval tavaly és idén is remekül versenyző fiatal francia pilóta már elért ezt-azt a Formula-1-ben, semmilyen anyagi gondjai nincsenek. Nem is olyan nagyon régen azonban ez nem így volt.

részletek

Gasly: Marko megszegte ígéreteit

Az elmúlt évekből ismerhetjük a Red Bull időnként kíméletlen hozzáállását fiatal pilótáihoz. Idén Pierre Gasly is szembesülhetett ezzel. De vajon jól tette, hogy alaposan odamondott saját főnökének?

részletek

Élete egyik legszomorúbb és legjobb pillanatát is idén élte át Gasly

Érzelmi hullámvasútnak nevezi 2019-es szezonját a Red Bullt és Toro Rossót megjárt pilóta. A frusztrációtól a dühig, a gyásztól a felhőtlen ünneplésig széles skálán ment végig.

részletek

A Toro Rosso rendkívül elégedett a szezonnal

Ha egy istálló kifejezetten boldog lehet a 2019-es évadban elért eredményeivel, az a Red Bull fiókcsapata. Aerodinamikailag és motorikusan is hatalmasat léptek előre, ráadásul két dobogó is összejött.

részletek

Sainz úgy érzi, világbajnokságért csatázott, Gasly Strollra fúj

A legutolsó körben dőlt el a pontverseny hatodik helyezése: Sainz egy merész manőverrel ugrott be Hülkenberg elé, így lépte át Gaslyt a bajnokságban. A francia futama már az elején megpecsételődött.

részletek

Boullier: A Red Bullnál kizárólag Verstappen számít

A McLaren és a Lotus egykori csapatfőnöke szerint nem meglepő, hogy Max Verstappen csapattársai rendre szenvednek. Úgy véli, világos, hogy a Red Bull a hollandra épít fel mindent, csak ő számít.

részletek

Gasly: Hab lenne a tortán, ha tényleg legyőznénk a Renault-t is

A szoros középmezőny egyik legkellemesebb meglepetése a Toro Rosso előretörése. Pierre Gasly legutóbbi második helye után újabb sikeres versenyben bízik, szeretnének a Renault előtt végezni.

részletek

Horner: Gasly nem omlott össze, sőt!

Christian Horner rendkívül elégedett Pierre Gasly Toro Rossóban mutatott teljesítményével, hiszen a francia megmutatta, hogy nem omlott össze a lefokozását követően, így továbbra is bíznak benne.

részletek

Verstappen és Hamilton is Gaslyt dicséri

Élete első F1-es dobogóját szerezte a hétvégén a francia pilóta, teljesítménye után pedig a sportág két szupersztárja is elismerően nyilatkozott. Verstappen mindig is tudta, hogy Gasly milyen gyors.

részletek

Ezért nem tudta legyorsulni a Mercedes a Hondát

Lewis Hamilton egész hétvégén azért panaszkodott, hogy a Ferrarin kívül a Red Bull-Honda is gyorsabb a Mercedesnél. A Brazil Nagydíj befutójánál azt is láthattuk, hogy a Toro Rosso úgyszintén.

részletek
Olvastad már?