DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 24. péntek

Gasly

Meglepően elégedettek az Alpine F1-es pilótái

Ugyan a szabadedzéseken elért eredmények alapján nem feltétlenül áll jól a francia istálló, a pilóták igyekeztek pozitívnak mutatkozni a pénteki nap végén. Pierre Gasly és Esteban Ocon izgatottak a folytatás miatt.

részletek

Vajon mennyire lehet gyors az Alpine?

A csapat versenyzőjét, Pierre Gaslyt arról faggatták, hogy mi a gárda autójának valós ereje, amelyre a francia próbált továbbra is leplezett választ adni.

részletek

Hiába az Aston Martin szárnyalása, Gasly továbbra is előrefelé tekint

Az Aston Martin remek teljesítménye Pierre Gasly figyelmét is felkeltette, ám az Alpine pilótája állítja: céljaik a tesztet követően sem változtak meg.

részletek

„Ebből baleset lesz” – Hamilton és társai az új tilalomról

Nem támogatják az F1-esek a gumimelegítők tervezett betiltását: Hamilton veszélyesnek tartja, Sainz nem érti a mögöttes logikát, csak Gasly bízik a Pirelliben.

részletek

Ocon: Remekül kiegészítjük egymást Pierre-rel

Maximális elégedettség és harmónia jellemzi eddig az Alpine felkészülését: Esteban Ocon szerint sokkal jobb helyzetben vannak, mint tavaly ilyenkor.

részletek

„Eddig zéró hibát követtem el” – sosem volt ilyen magabiztos szezon előtt Gasly

Az új Alpine passzol Pierre Gasly igényeihez, de a teszt még így sem lesz elég, bele fog telni pár nagydíjba, mire kiismeri az autó irányítását és leküzdi a berögződéseket előző csapatától.

részletek

Ocon: Pierre és én nem leszünk puszipajtások

Pierre Gasly érkezésével teljessé vált az Alpine francia felállása, azonban a Red Bull kötelékéből érkező pilóta és honfitársa kapcsolata nem éppen baráti.

részletek

„Ugye mi jó barátok vagyunk?”

A címben feltett kérdésre Ocon nemleges választ adott Pierre Gaslyval kapcsolatban – de attól nem kell félni, hogy lebontják az istállót maguk körül.

részletek

Visszarepítené a csúcsra az Alpine-t Gasly

Nem foglalkoztatja Fernando Alonso Alpine-os hagyatéka a helyére érkező Pierre Gaslyt, aki már az első futamon maximális teljesítményt vár magától új csapatánál.

részletek

Gasly már a tavalyi Alpine-tól is lázba jött

Az Alpine új F1-es autójának leleplezésén természetesen mindkét versenyző is megszólalt – a futamgyőztes francia duó bizakodóan várja a bahreini tesztet.

részletek

Ezt mondja Ocon és Gasly az új Alpine-ról

Az A523 csak csütörtök este mutatkozik meg a nagyközönségnek, de már hétfőn megtette első köreit – a francia pilótapáros pedig röviden értékelt is.

részletek

Új csapatok és nagy várakozás – csütörtök

Ez történt február 2-án: két új csapat érkezhet az F1-be, bombahírre számíthatunk pénteken, morgolódik a Mercedes és gyászol a francia autósport.

részletek