Steward
Héjas Szilárd
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 23. szombat

Gasly

Albon: Gasly nem érdemelt volna büntetést

Bár Michael Masi részletesen elmagyarázta a Török Nagydíj után, hogy miért is kapott büntetést Pierre Gasly, Alexander Albon nem ért egyet a döntéssel. Úgy véli a francia lehetetlen helyzetben volt.

részletek

Gasly: A büntetés ellenére az egyik legjobb versenyem volt

Egész hétvégén erős tempót diktált a változékony körülmények között Pierre Gasly és végül alig tíz másodperccel maradt le a dobogóról úgy, hogy még büntetést is kapott a futamon.

részletek

Masi: Gaslynak járt a büntetés

Michael Masi, az FIA versenyigazgatója megindokolta, miért Pierre Gaslyt okolták és sújtották büntetéssel Törökországban, a Fernando Alonsóval való összeérését követően.

részletek

Alonso: Már megint elkerült a szerencse

Talán meg sem lepődött Fernando Alonso azon, hogy a trükkös körülmények között felejthetően alakult a versenye, ettől még bosszantja a dolog. Kijutott neki a jóból – persze a rossz értelemben.

részletek

Gasly diktálta a tempót a vízen

Az AlphaTauri franciája volt a leggyorsabb az esős, de apránként száradó pályán tartott harmadik isztambuli szabadedzésen. A vb-esélyesek közül Verstappen második, Hamilton a sor végén.

részletek

Raikkönen kifakadt: „A legegyszerűbb dolgot sem tudjuk megoldani!”

Ingerülten osztotta ki csapatát a Jégember az F1-es Török Nagydíj pénteki edzésén, miután idén már nem először gondja akadt az Alfa Romeo itatórendszerével, amely elárasztotta a cipőjét.

részletek

Gasly: Világbajnok akarok lenni

A Red Bull csapata továbbra is esélyes a világbajnoki címre, a francia pilóta pedig igazán örül ennek. Ez főként azért igaz, mert nem tett le arról, hogy ismét náluk versenyezzen.

részletek

Jordan: Norris lehet a britek következő világbajnoka

Az egykori csapatfőnök számos kiváló teljesítményt lát a jelenlegi mezőnyben, de Norrist érzi úgy, hogy felér Hamilton és Verstappen szintjére. De akkor mi a helyzet George Russell-lel?

részletek

Gasly reagált Horner véleményére

Bár Pierre Gasly igazán jó formában van, a Red Bull biztosra ment és megtartotta a jelenlegi párosát. Christian Horner korábban elmondta, van még esélye a franciának, aki szintén ebben bízik.

részletek

Gasly: Ezt megérdemeltük!

Vasárnap is épp olyan idegesen szállt ki az autóból a francia, mint egy nappal korábban. Szinte semmi pozitívumot nem tudott megfogalmazni az AlphaTauri hétvégi munkájával kapcsolatban.

részletek

Gasly nagyon dühös a csapatára

Az AlphaTauri pilótája azt mondja, hogy már körök óta új gumikat kért a csapatától, de nem kapta meg őket, így pedig egy bravúreredmény helyett még a Q3-ról is lemaradt.

részletek

Tsunoda zavart, Gasly bizakodó az időmérő előtt

Yuki Tsunodát összezavarta a második szabadedzésen mutatott teljesítménykülönbség közte és Pierre Gasly között. A japán a tizennyolcadik helyen végzett, míg csapattársa harmadikként zárt.

részletek
Olvastad már?