Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 19. szerda

Gasly

Gasly: Ez egy buta hiba volt a rajtnál

Pierre Gasly magára vállalja a felelősséget, amiért az AlphaTauri csak egyetlen ponttal távozhat a Spanyol Nagydíjról, hozzáteszi azonban, hogy a csapat az utóbbi hetekben váratlanul a Ferrari és a McLaren mögé esett.

részletek

Gasly elhagyhatja a Red Bull-családot

A futamgyőzelemmel is rendelkező francia azon dolgozik, hogy a Red Bull újra az anyacsapatnál kínáljon ülést neki. Ha viszont ez nem történik meg, simán benne van a pakliban, hogy távozik.

részletek

Gasly: Inkább szorosabb mezőnyre lenne szükség

Miközben az F1 hétfőn bejelentette, hogy három versenyhétvégén kipróbálják, mennyire dobja fel a nézettséget a sprintfutamok bevezetése, Gasly elmondta, mi a mai F1 legnagyobb gondja.

részletek

Gasly válaszolt Marko számolgatására

Pierre Gasly visszaszólt Dr. Helmut Markónak, a Red Bull főtanácsadójának, aki még a Bahreini Nagydíjat követően szúrt oda a franciának, mondván, Verstappen gyorsabb lett volna az AlphaTaurival.

részletek

Gasly csak századokkal a két Mercedes mögött

Szárnyal a hazai pályán az AlphaTauri, amely a pénteken látottak alapján a középcsapatok felé nőtt Imolában. Az AT02 az első körtől fogva kifogástalanul működött Pierre Gasly alatt, habár Yuki Tsunodát motorprobléma hátráltatta.

részletek

Kikérdeztük Gaslyt: lesz-e nagycsapat az Alpha Tauri?

Pierre Gasly áradozik az AlphaTauri különleges légköréről, az újonc csapattárs Yuki Tsunodáról és mindenekelőtt a Hondáról, amely a francia szerint beérhette a Mercedest. A pilótát Imolában faggatta a formula.hu.

részletek

Podcast: Esőtánc és vegyes zóna Imolában

A hétvégi Emilia Romagna Nagydíj helyszínéről jelentkezett be a Formula Podcast száguldó riportere, aki beszámolt a paddockbéli hangulatról és átbeszéltük az előttünk álló hétvége legizgalmasabb témáit.

részletek

Gasly: Egy szintet képviselünk a Ferrarival

Az AlphaTauri pilótája szerint a csapata idén minden pályán harcban lesz a Ferrarival és a McLarennel is. Azt sajnálja, hogy a szezonnyitón egy ütközés miatt nem tudott megvívni velük.

részletek

Ricciardo sérült padlólemezzel versenyzett

Már az első körben megsérült az ausztrál McLarenje Bahreinben, miután Pierre Gasly hátulról nekiütközött, ez pedig jelentős leszorítóerő-vesztést jelentett, ami hozzájárulhatott a lassabb tempójához.

részletek

A Honda és Gasly is örül, de még nincs ünneplés

Bahreinben egyértelművé vált, hogy a Honda valóban megérkezett az első helyekért vívott harcba. Külön öröm a japánoknak, hogy nem csak a Red Bull, de az AlphaTauri is rettentően versenyképes.

részletek

Gasly: Elmondhatom az igazságot a Red Bullról

Már az elején eldőlt, hogy Pierre Gasly kapcsolata a nagycsapattal nem lesz gyümölcsöző. A francia úgy érezte, első balesetétől fogva nem kapta meg a megfelelő támogatást – egy cikkben írta meg az ő igazát.

részletek

Gasly: A Ferrari rejtegeti valós erejét

Az AlphaTauri vezérpilótájává váló Pierre Gasly úgy látta a teszten, hogy a Ferrari rejtegette valós erejét Bahreinben. Szerinte az olaszok sokkal erősebbek lesznek, mint tavaly voltak.

részletek
Olvastad már?