Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. október 24. csütörtök

Gasly

Kiadó ülések 2020-ra - 1. rész: Red Bull

Még négy csapatnál akad betöltésre váró pozíció a 2020-as szezonra. Sorra vesszük, hol kik a legesélyesebbek, kezdve a Red Bull és a Toro Rosso helyzetével, akik házon belül szeretnének megoldást.

részletek

A Toro Rosso csak nyert Gaslyval, meglehet a hatodik hely

A Red Bull fiókcsapata is rengeteget erősödött tavalyhoz képest, a Honda hazai pályáján Pierre Gasly megint remekelt, négy értékes pontot gyűjtött be és megerősítette a csapat hatodik helyét.

részletek

Perez: Ostobaság volt, amit Gasly csinált

Bár az egy körrel korábbi téves leintés miatt végül nem volt jelentősége, a Racing Point mexikói F1-ese szerint a Toro Rosso franciája hibázott a suzukai futam végén történt ütközésük során.

részletek

Kvjat hiába akarta átverni a japán beugrót

Mindkét állandó Toro Rosso-pilóta dicsérte az első szabadedzésen vezető Naoki Yamamotót, aki vérbeli japánként bocsánatot kért Gaslytől, hogy kiszorította üléséből.

részletek

Melyik F1-es pilóta Möszijő Tájfun?

Möszijő Tájfun: ezzel a becenévvel heccelték a Toro Rosso és a Red Bull munkatársai csütörtökön Pierre Gaslyt, mégpedig nem véletlenül. A francia pilótának volt már dolga az időjárási jelenséggel és nagy árat fizetett érte.

részletek

Gaslynek még mindig jobb a Toro Rossóban

A francia legjobb eredményét érte el a szingapúri hétvégén, mióta régi-új csapatához, a Toro Rossóhoz került, és úgy tűnik, továbbra sem kívánkozik vissza a nagycsapatba.

részletek

Hülkenberg tárgyalt a Red Bull-lal

A Haas meglepetésszerű döntése, miszerint jövőre is megtartják Romain Grosjeant, elég rosszul jött Nico Hülkenbergnek, aki ülés nélkül maradhat. Hosszasan tárgyalt Helmut Markóval is, de eredménytelenül zárult.

részletek

Gaslynak tényleg jobb a Toro Rosso

Elsőre óriási csalódást okozott Pierre Gaslynak, amikor a Red Bull a Belga Nagydíj előtt visszaminősítette. Azóta viszont új autójával jobban megbarátkozott, mint az RB15-össel valamikor is korábban.

részletek

Gasly: Nekünk is lehetnének spottereink

Pierre Gasly is belekeveredett abba az incidensbe, amit Sebastian Vettel okozott, kilökve Lance Strollt - neki a kanadait kellett kikerülnie. Gasly szerint átvehetnék az amerikai szokást, a spotterek intézményét.

részletek

Toro Rosso: Albon nem jön ide vissza

Franz Tost, a Red Bull fiókcsapatának főnöke kijelentette, hogy az év közben az anyaistállóhoz távozó brit újonccal nem számolnak jövőre. Ennek hátterében nem harag, hanem az elismerés áll.

részletek

Az idei első motorhiba a Hondánál

Pár éve még megszokott képnek számított, idén viszont meglepő volt egy füstölgő, lerobbant Honda-motoros versenyautót a pálya szélén látni. A japánok így is rengeteg adatot gyűjtöttek.

részletek

Gasly: Eddig nem szerettem a halót, most már igen

Sokak szerint elvitathatatlan szerepe volt a formulaautózásban tavaly megjelent fejvédőnek abban, hogy Alexander Peroni könnyebb sérülésekkel megúszta a horrorisztikus monzai repülést a Formula-3-ban.

részletek
Olvastad már?