Steward
Vaszilykó Péter
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 9. csütörtök

Gasly

Öt F1-essel, de Leclerc nélkül zárul a virtuális bajnokság

Vasárnap rendezik meg az F1 szimulátoros sorozatának utolsó állomását: a helyszín Kanada lesz, az előző három fordulót megnyerő George Russell pedig már a zsebében érezheti a nem hivatalos címet.

részletek

Két új F1-es a bakui virtuális nagydíjon

Még két Formula-1-es e-sport-viadal maradt a valódi szezonkezdet előtt. A rajtrács nyolc versenyzője indul, köztük újoncként Perez és Gasly, de Dakar-győztes is lesz a mezőnyben.

részletek

Intelmek Vettelnek: Csak ne legyél Schumacher

Három személy, aki karrierjének három különböző pontjáról ismeri őt, hasonlóan látják Sebastian Vettel jövőjét a Ferraritól való év végi távozása után, nehezen elképzelhetőnek tartva, hogy egy középcsapathoz igazoljon.

részletek

Gasly erőt merít a netes kritikákból

Élsportolóként tudja, hogy elkerülhetetlenek a negatív kommentek, de igyekszik ezeket pozitív energiává alakítani. Arról is beszélt, hogy lefokozása ellenére sem felejti el, mit tett érte a Red Bull.

részletek

Újabb F1-es pilóta indulna Le Mans-ban

Az Alpha Tauri francia F1-es pilótája szívesen rajthoz állna a Le Mans-i 24 órás megmérettetésen - itt is élt jó ideig, úgyhogy abszolút hazai versenynek számít neki a legendás küzdelem.

részletek

Egy dubaji hotelben várja a vírus végét Gasly

Nem akarta kitenni szüleit a kockázatnak, ezért nem utazott vissza hazájába a francia. Az Emirátusokban, egyedül várja a járvány lecsengését, sokat edz és időnként Leclerc-hez csatlakozik egy Call of Duty-partira.

részletek

Hamilton: Sajnos ez a helyes döntés

Több F1-es pilóta is a közösségi médiában reagált az Ausztrál Nagydíj elmaradása: mindenki sajnálja, hogy nem versenyezhetnek a hétvégén, de egyetértenek abban, hogy az egészség a legfontosabb.

részletek

Valóban ekkorát ugrott ismét előre a Honda?

A Red Bull mellett a testvércsapat vezetősége is kimondottan boldog a téli teszteken tapasztaltakkal. Különösen dicsérik a japán erőforrás fejlődését, és a Hondánál is elégedettek a motorral.

részletek

A divatrajongó Gasly örül az átalakulásnak

Számít a Honda segítségére az Alpha Tauri franciája: az egyenletes pontszerzés mellett olyan opportunista kiugrásokat vár, mint a tavalyi dobogós helyezés Brazíliában.

részletek

Gasly: Meg kellett fékeznem a baromságokat

A Red Bull szezon közben visszafokozott F1-es pilótája beszélt arról, hogy hogyan kezelte a helyzetet - szerinte nevetséges kérdések merültek fel vele kapcsolatban és nem volt fair a csapat döntése.

részletek

Gasly hollywoodi filmben érezte magát tavaly

Több olyan pillanat is volt a 2019-es F1-es idényben, amikor alig akarta elhinni, hogy mindez valóban megtörténik vele – ennek ellenére úgy érzi, hogy továbbra is ugyanaz az ember, mint volt.

részletek

Marko: Gasly hozzáállása a Red Bullnál totális kudarc volt

Nem kíméli a tanácsadó a szezon közben menesztett franciát, aki szerinte mindent elszúrt a nagycsapatnál. A Toro Rossónál mutatott teljesítményét annál inkább elismeri.

részletek
Olvastad már?