Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. augusztus 22. csütörtök

Gasly

Ricciardo: Hogy maradhatott le Gasly ennyire?

A Red Bull korábbi pilótája végig sejtette, hogy Pierre Gasly nemigen győzi le idén Max Verstappent, de arra abszolút nem számított, hogy a francia ilyen látványosan lemarad. Nem is érti a dolgot.

részletek

Jótanács Albonnak: Sokkal rosszabbul nem csinálhatod, mint Gasly

A Red Bull újdonsült pilótája Alexander Albon nagy kihívás elé néz a következő három hónapban, Max Verstappen csapattársaként kell bizonyítania. Robert Doornbos azonban biztatja az újoncot.

részletek

Sajtó: Alonsót akarta a Red Bull Gasly helyére

Spanyol lapértesülések szerint az energiaitalosok megkeresték az F1-től visszavonult kétszeres világbajnokot is, mielőtt végül az újonc Alexander Albont léptették elő a nagycsapathoz.

részletek

Kravitz: A Red Bull hibázott Albonnal

Valószínűleg túl korán dobták a mélyvízbe Pierre Gaslyt, akit Max Verstappen valósággal leradírozott a Red Bullnál. A neves szakértő szerint viszont most Alexander Albon pontosan ugyanígy járhat.

részletek

Marko: Gasly nem képes előzni, lépnünk kellett

Nem a finomságáról ismert a Red Bull tanácsadója, aki Pierre Gasly lefokozásáról is kendőzetlenül beszélt: Helmut Marko úgy fogalmazott, a csapatnak reagálnia kellett a francia gyengélkedésére.

részletek

Albonnak éppen Kvjat segített

Bár a legtöbben Danyiil Kvjatot várták, hogy újra a Red Bullhoz kerülhet, az istálló Alexander Albon mellett döntött, hogy váltsa Pierre Gaslyt. Korábban éppen az orosz segítette Albont.

részletek

Ők voltak Leclerc eddigi legkeményebb ellenfelei

Már egy ideje zajlik a generációváltás a Formula-1-ben, a fiatalok egyre nagyobb fenyegetést jelentenek a világbajnokok számára. Korábban pedig más sorozatokban már megmérkőzhettek.

részletek

Sajtó: Gasly csak órákkal a bejelentés előtt tudta meg, hogy mennie kell

Némileg váratlanul robbant a bomba hétfőn, hogy Pierre Gaslyt lecserélte a Red Bull Alexander Albonra. A hírek szerint magát a franciát is meglepte, mivel nem sokkal előtte tudta meg a döntést.

részletek

Verstappen is reagált a Red Bull cseréjére

Az energiaitalosok F1-es pilótája röviden nyilatkozott csapata hétfői bejelentése kapcsán: elmondása szerint neki teljesen mindegy, ki ül a másik autóban, csak szerezzen sok pontot az alakulatnak.

részletek

Teljesen ki is nyírhatják Gaslyt

Két olyan pilóta vezet innentől a Toro Rossónál, akiket Red Bull-versenyzőként fokoztak le. A jövő évi felállásról szinte biztosan a következő bő három hónap dönt, győzelem, vagy halál.

részletek

Miért léptette elő Albont a Red Bull?

Miért jó ez a döntés a csapatnak, mit várhatnak a fiatal pilótától, mi lesz most a Gasly-Kvjat párossal? Miért jött el a váltás ideje most, mire készül ezzel a Red Bull?

részletek

Gasly borzalmas teljesítménye számokban

Ahhoz, hogy valakit szezon közben rúgjanak ki, valami olyat kell tennie, amire nincs bocsánat. Nos, Pierre Gasly esetében ez egyszerűen a csapattársához viszonyított teljesítménye volt.

részletek
Olvastad már?