Steward
Vaszilykó Péter
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 23. szombat

Gasly

„Nem fogja könnyen elengedni Gaslyt a Red Bull”

Franz Tost, az Alpha Tauri csapatvezetője szerint túl sok pénzt invesztáltak az energiaitalosok a futamgyőztes franciába ahhoz, hogy könnyen átengedjék őt az egyik F1-es riválisuknak.

részletek

Mit gondolnak Verstappenről a korábbi csapattársai?

Fiatal kora ellenére Max Verstappennek Sergio Perez az ötödik márkatársa lesz az F1-ben. Az előző négy pilótát faggatták, mit gondolnak a kíméletlenül gyors és őszinte hollandról.

részletek

„Yuki meg fogja futtatni Pierre-t a pénzéért”

Az Alpha Taurinál idén debütáló Yuki Tsunoda F2-es főnöke, Trevor Carlin szerint a fiatal japán gyorsan fel fogja venni az F1 ritmusát, így sokaknak meglepetést okozhat majd újoncévében.

részletek

Gasly az első ötbe várja az Alpha Taurit

Idén jelentősen előrelépett az Alpha Tauri csapata, akik a hetedik helyet szerezték meg a konstruktőri bajnokságban, de futamot nyerő versenyzőjük, Pierre Gasly nem elégszik meg ennyivel.

részletek

A versenyzőknek a szünetben sincs nyugtuk a vírustól

Bár a szigorú buborékszabály és a heti rendszerességű PCR-tesztelés a szezon befejeztével megszűnt, Esteban Ocon és Pierre Gasly elmondása szerint a holtidőben sem tudnak visszatérni a megszokott életükhöz, hiszen továbbra is betegséget kockáztatnak.

részletek

Kvjat: Pierre győzelme beárnyékolta, amit tettem

A 2021-re az F1-es mezőnyből kiszorult Danyiil Kvjat úgy érzi, idén komoly szintet lépett a teljesítménye, egyedül azt sajnálja, hogy Pierre Gasly monzai meglepetésgyőzelme miatt senki figyelt oda erre.

részletek

Gasly: Most lenne esélyem Verstappen ellen

A francia pilóta úgy érzi, az utóbbi egy év során eleget fejlődött ahhoz, hogy egyforma autókban most képes legyen felvenni a harcot Max Verstappennel. Persze tudja, hogy ez nem ilyen egyszerű.

részletek

A pilóták is megszavazták az idei tíz legjobbat

A csapatvezetők után maguk a versenyzők is kiválasztották, szerintük kik nyújtották idén a legerősebb teljesítményt közülük: az első két helyen ugyanaz a két pilóta végzett mindkét listán.

részletek

Rosberg megnevezte az idei öt legjobb pilótát

Felállította saját 2020-as versenyzői rangsorát az F1 visszavonult 2016-os világbajnoka: aligha meglepő, hogy az első helyre egykori csapattársát, a hetedik vb-címét szerző Lewis Hamiltont rakta.

részletek

Kvjat: Ezt a kérdést Markónak tegyék fel

Danyiil Kvjat utolsó F1-es versenyére készül, legalábbis a 2021-es szezont szinte biztos, hogy kihagyja. A csapat részéről még nem érkezett ezt illetően bejelentés, de az orosz nem tagadta sorsát.

részletek

Podcast: Egy adás, két könyv, három ranglista

Nem titok, hogy az autóversenyzés mellett imádjuk a könyveket és a toplistákat: hagyományos év végi kiadványaink, a Száguldás és cirkusz, valamint az Autósport évkönyv is tartalmaz olyan egyedi rangsorolásokat, amelyeknek egy egész adást szenteltünk.

részletek

Döbbent versenyzők: Nem is tudtam, hogy ez így ketté bír törni

A versenyzők nehezen térnek magukhoz Romain Grosjean bahreini balesetének sokkjából. Vettel szerint a korlátnak nem lenne szabad átszakadni, a legrosszabbtól tartó Leclerc a szemének is alig hitt, az ütközésben érintett Kvjatban pedig a düh váltott át gyorsan aggodalomba.

részletek
Olvastad már?