Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 27. csütörtök

Gasly

Marko Kvjat menedzserével tárgyalt

A Francia Nagydíjon is lehangolóan gyenge teljesítménnyel jelentkezett Pierre Gasly, akiről egyre erősebben pletykálják, hogy a Red Bull lecserélheti. A főtanácsadó év végéig nem akar ezen gondolkodni.

részletek

Gasly bajban lehet, a Red Bull csalódott

Pierre Gasly a gyengén sikerült időmérős teljesítményét is alulmúlta vasárnap, hazai futamán. A Red Bull vezetősége egyre türelmetlenebb, immáron nyílt kritikát is kap az alulteljesítő francia.

részletek

Gasly látványosan alulteljesít idén

Szembetűnő, mennyire meg sem közelíti csapattársa, Max Verstappen produkcióját az idén gyengén muzsikáló Pierre Gasly. Hazai pályán sem tud bizonyítani, ezúttal a beállítást szúrták el.

részletek

Verstappen felvenné a versenyt a Ferrarival

Új Honda-motor és ismét közel az olasz riválishoz: így írható le a Red Bull pénteki napja Franciaországban. A versenyzők célja egyértelműen a dobogó lehet a szabadedzések után.

részletek

Gasly: Kanadában a végéig bármi történhet

Elméletben kedvezőtlenebb stratégiával, de az előkelő ötödik helyről kezdi meg az F1-es Kanadai Nagydíjat a Red Bull franciája, aki szeretne erős pontokkal gazdagodni hazai versenye előtt.

részletek

Verstappen Gasly miatt mehetett a falnak

Max Verstappen kis híján a Bajnokok Falában végezte a második pénteki szabadedzésen, akit saját csapattársa zavart meg a koccanás előtti pillanatokban. Az autót jónak érezte a holland.

részletek

Gasly: A távozásom baromság, egyre jobb vagyok

Pierre Gasly szerint gyakorlatilag szóra sem érdemesek azok a híresztelések, hogy a Red Bull hamarosan lecserélné őt bárkire is. Valóban gyengén kezdett, de egyre inkább formába lendül.

részletek

Gasly: Elképesztő ezeket az autókat vezetni

Pierre Gasly szerint az idén valamelyest egyszerűsített F1-es autókat továbbra is hihetetlen érzés vezetni, ezért mindenki szerencsésnek mondhatja magát, aki egy ilyen "szörnyetegbe" beülhet.

részletek

Steiner: A versenybíróknak el kéne olvasni végre a szabálykönyvet

A Haas csapatfőnöke kifakadt Pierre Gasly büntetésén, szerinte a versenybíróság a szabályokkal ellentétes büntetéseket osztogat, amiből rendre az amerikai istálló jön ki rosszabbul, Monacóban is.

részletek

Hülkenberg váltja Gaslyt a Red Bullban?

Nemrég Sebastian Vettel visszavonulása merült fel, egyelőre pletyka szintjén, most egy majdnem ennyire meglepő feltételezés látott napvilágot: Nico Hülkenberg a Red Bullhoz kerülhet.

részletek

Riválisaik szerint a Ferrarié a legjobb motor

Carlos Sainz és Pierre Gasly is örülhet, hiszen elmondásuk szerint a Renault és a Honda erőforrása is hatalmasat fejlődött 2018 óta. Mindkettőjük szerint az olaszok motorja lehet a mérce a többieknek.

részletek

Gasly: Túl agresszív a vezetési stílusom

Pierre Gasly egyelőre látványosan kikap rutinosabb holland csapattársától, Max Verstappentől csapaton belül, az érintett pedig ezért egyetlen dolgot hibáztat: a túl agresszív vezetési stílusát, amely nem illik az autóhoz.

részletek
Olvastad már?