DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. január 28. szombat

Gasly

Ocon: Alonso 2 %-ot tett hozzá a munkához

A francia pilóta csalódott, szerinte ő végezte a feladatok nagy részét, bármilyen területről is legyen szó. Az Alpine-versenyző azt is elmondta, hogy alig várja Pierre Gasly érkezését.

részletek

Gasly nem bánta meg a Red Bull-os kalandot

Pierre Gasly pályafutása idejekorán ért véget az energiaitalosok színeiben, a francia azonban a nehézségek ellenére is hálával gondol vissza a közös évekre, a karrierjén pedig semmit sem változtatna.

részletek

Az Alpine csapatfőnöke nem tart a belviszályoktól

A csapatfőnök Otmar Szafnauer reméli, hogy a jövő évi szezonban nem jelent majd gondot az Alpine pilótapárosának múltbéli ellenségeskedése, és hogy a franciák tiszta lappal indíthatják a szezont.

részletek

Alpine: Gaslyval jobban jártunk, mint Piastrival

Otmar Szafnauer csapatvezető úgy véli, erősebb lesz így a jövő évi felállásuk, hogy elveszítettek az Oscar Piastri-ügyet a McLarennel szemben: Pierre Gasly rutinosabb és gyorsabb is szerinte.

részletek

Ezért tesztelt csupasz Aston Martinnal Alonso

A csapatot váltó versenyzők bemutatkozhattak új istállóiknál Abu Dhabiban – de még élő szerződéseik miatt bizonyos feltételekkel. Alonso autójáról hiányoztak a szponzorok, De Vries nem nyilatkozhatott.

részletek

„Már értem, miért lett negyedik az Alpine” – Gasly duzzad az önbizalomtól

Az átlagosnál is pozitívabban értékelte új csapatával eltöltött első tesztnapját a francia pilóta, aki szerint minden adott ahhoz, hogy 2023-ban rendkívül erős szezont teljesítsenek az F1-ben.

részletek

Piastri, Alonso és Gasly is debütált új csapatával

Megkezdődött a szezonzárót követő teszt Abu Dhabiban, ahol először ülhettek új alakulatok autóiba az istállót váltó, valamint a 2023-ban bemutatkozó versenyzők – hoztunk néhány fotót és videót.

részletek

Ki és mit tesztel kedden Abu Dhabiban?

Az átigazolók és az újoncok először próbálhatják ki új csapatuk autóit, míg néhány fiatal is lehetőséget kap a szezon utáni teszten, a fő hangsúly azonban a Pirelli 2023-as abroncsain lesz.

részletek

Gasly érzelmes búcsúra számít Abu Dhabiban

Az eltiltás rémétől fenyegetett francia a lehető legjobb eredménnyel szeretne búcsúzni az AlphaTauritól utolsó versenyén, amelyen különleges érzelmekre számít az ötéves együttműködést követően.

részletek

Kínosnak érzi Gasly, hogy az eltiltás határán áll: változtatást sürget

A tíz büntetőpontot begyűjtő francia nem érzi úgy, hogy veszélyesen vezetne, ezért változtatásokat sürget az FIA-nál az F1-es szabályokat illetően – ebben pedig több társa is egyetértett.

részletek

Öt emlékezetes pillanat Brazíliából a közelmúltból

A Brazil Nagydíj fél évszázados története során számos jelentős pillanatnak volt helyszíne. Ebben a cikkben a közelmúlt, az elmúlt tíz év emlékezetes történéseit gyűjtöttük össze.

részletek

Gasly: Nem szóltak, hogy vissza kell adnom a pozíciót

A francia pilóta elmondása szerint az ötmásodperces büntetést megelőzően a versenyirányítás nem jelezte csapata felé, hogy vissza kell adnia a pozíciót Lance Stroll számára.

részletek