Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. február 26. szerda

Gasly

Ezért nem tudta legyorsulni a Mercedes a Hondát

Lewis Hamilton egész hétvégén azért panaszkodott, hogy a Ferrarin kívül a Red Bull-Honda is gyorsabb a Mercedesnél. A Brazil Nagydíj befutójánál azt is láthattuk, hogy a Toro Rosso úgyszintén.

részletek

Mercedes: Nagy hülyeség volt az utolsó kerékcsere

A Mercedes technikai igazgatója elismeri, nagy hiba volt a pilóta kezébe adni a döntést az utolsó bokszkiállásnál, ráadásul helytelen információt közöltek Lewis Hamiltonnal, ami félrevezethette.

részletek

Gasly hálás a Hondának a motorerőért

Kevesen gondolták volna, Pierre Gasly idén mégis megszerezte élete első F1-es dobogóját, amiben nagy szerepet tulajdonított a Honda egyre fejlődő erőforrásának. Óriási feszültség szabadult fel benne.

részletek

Hamilton elnézést kér az ütközésért

Verstappen örül, a hatszoros világbajnok teljes mértékben magára vállalta a felelősséget az Albonnal történt koccanásért, Gasly oda és vissza van élete első F1-es dobogója miatt. Az első három nyilatkozata a brazil Nagydíjon.

részletek

Horner: Gasly kiemelkedően jól vezet a Toro Rossónál

A Red Bull csapatfőnöke szerint kivételes produkciót nyújt Pierre Gasly, amióta visszakerült a Toro Rossóhoz. A francia már nyáron tudta, hogy így lesz, korábban is mindenhol gyorsnak bizonyult.

részletek

A Toro Rosso is döntött jövő évi pilótáiról

A Red Bull-lal egyidejűleg bejelentést tett 2020-as versenyzőpárosáról a Toro Rosso is. Nincs meglepetés: versenyzői fronton a folytonosságra szavaz a nevet váltó csapat.

részletek

Gasly: Nem akarjátok tudni, mi a bajom!

A szombat reggel gyomorbántalmakkal ébredő Pierre Gasly beszélt arról, hogyan lett úrrá a betegségen, és hogy tényleg volt-e esély arra, hogy nem tud részt venni az időmérőn.

részletek

A Toro Rosso és a Honda is remekel Mexikóban

A pénteki edzésnap legkellemesebb meglepetését a Toro Rosso-Hondák okozták Mexikóvárosban. Délután már Hamiltonra is veszélyes volt a faenzai kiscsapat, egyelőre nagy a bizakodás.

részletek

Gasly és Kvjat túl korán kerülhetett a Red Bullhoz

Évek óta hozzászokhatott a Toro Rosso, hogy folyamatosan cserélődnek a pilóták, a motorszállítók. Ezúttal csak a név változik, a páros nem, akik mindketten megjárták már az anyacsapatot.

részletek

Kiadó ülések 2020-ra - 1. rész: Red Bull

Még négy csapatnál akad betöltésre váró pozíció a 2020-as szezonra. Sorra vesszük, hol kik a legesélyesebbek, kezdve a Red Bull és a Toro Rosso helyzetével, akik házon belül szeretnének megoldást.

részletek

A Toro Rosso csak nyert Gaslyval, meglehet a hatodik hely

A Red Bull fiókcsapata is rengeteget erősödött tavalyhoz képest, a Honda hazai pályáján Pierre Gasly megint remekelt, négy értékes pontot gyűjtött be és megerősítette a csapat hatodik helyét.

részletek

Perez: Ostobaság volt, amit Gasly csinált

Bár az egy körrel korábbi téves leintés miatt végül nem volt jelentősége, a Racing Point mexikói F1-ese szerint a Toro Rosso franciája hibázott a suzukai futam végén történt ütközésük során.

részletek
Olvastad már?