Steward
Kovács Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. augusztus 14. vasárnap

Magnussen

A Haas elkötelezte magát a Formula-1 iránt

Továbbra is komolyan tervez a sportágban Gene Haas, így nincs miért aggódni a csapatfőnök szerint. Günther Steiner elmondása szerint a tulajdonos nem szeretné eladni csapatát.

részletek

Magnussen: Beváltak a fejlesztések

Bár pontok nélkül maradt a Haas istállója Magyarországon, Kevin Magnussen úgy véli, van ok az örömre. A dán pilóta szerint a vártnak megfelelően működtek a Hungaroringen bevetett frissítések.

részletek

Steiner szerint hibát követett el az FIA

Jogtalannak véli Günther Steiner, hogy pilótájának a fekete-narancs zászlót lengették a futam elején. A Haas csapatfőnöke szerint Kevin Magnussen autója biztonságos állapotban volt.

részletek

F1-Archív: A Schumacher-Barrichello affér

Ocon nyeri a Magyar Nagydíjat, Hülkenberg nem kíváncsi Magnussen golyóira, balhé a Hungaroringen a veteránok között, Tost tagad, Kubica az F1-ben, Baumgartner első igazi tesztje: ezek voltak az F1 augusztus 1-jei hírei.

részletek

Bizakodással tölti el a fejlesztés a Haast

Bár eredményekben ez nemigen látszott, Günther Steiner csapatfőnök és az újítást kipróbáló Kevin Magnussen is elégedett volt az új csomaggal az F1-es Magyar Nagydíj pénteki napja után.

részletek

Nyugtalan a fejlesztések miatt Magnussen

Az nem úgy működik, hogy felrakják az újításokat az autóra és az egyből gyorsabb lesz – figyelmeztet a Haas pilótája, aki kíváncsian várja, mennyire válik be az új csomag az F1-es Magyar Nagydíjon.

részletek

Magnussen nem magát hibáztatja az ütközésért

Nicholas Latifi autójával akadt össze Kevin Magnussen a futam utolsó szakaszában, ám a dán pilóta nem érzi magát vétkesnek. Véleménye szerint az ellenfele nem hagyott számára elegendő helyet.

részletek

Magnussen: Mick nagyot lépett előre

A Haas dán pilótája elismerően beszélt csapattársa legutóbbi két versenyhétvégén mutatott teljesítményéről, szerinte a csapatnak is arra van szüksége, hogy mindkét versenyzője szállítsa a pontokat.

részletek

Motorprobléma hátráltatta Magnussent

Nagyszerű hétvégén van túl a Haas csapata, Kevin Magnussen pedig elégedett az Ausztriában elért nyolcadik pozícióval. A dán pilóta elárulta, a futam végén gondjai voltak az erőforrással.

részletek

Elengedést várt Magnussentől Schumacher

A Haas német pilótája remek védekezést mutatott be Lewis Hamiltonnal szemben az Osztrák Nagydíj sprintfutamán. A csatának azonban meg sem kellett volna történnie az ifjonc szerint: helycserét kért a csapattól, mert gyorsabbnak érezte magát.

részletek

Magnussen: Ez még nem minden!

A Haas dán versenyzője nagyon elégedett volt a spielbergi időmérő edzésen mutatott teljesítményükkel, véleménye szerint azonban további tartalékok rejlenek az autóban.

részletek

Haas: A rossz döntéseink miatt tartunk itt

Günther Steiner – a Haas csapatfőnöke – szerint muszáj javulniuk a versenynapokon, mert a hibás stratégiai döntéseik egyaránt rosszul hatnak a csapatszellemre és a megbízhatóságukra.

részletek