DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. szeptember 26. kedd

Magnussen

Boldog, de óvatos a Haas az időmérőt követően

A meglepően jó egykörös tempó ellenére megfontoltan nyilatkoztak a holnapi futamról a Haas pilótái, akik mindketten az első tízből várhatják a rajtot a Szingapúri Nagydíjon.

részletek

Mélyponton a Haas Monzában – utolsóként vált koncepciót a csapat

A fejlesztési irány zsákutcába futott, a Haas inkább le sem gyártotta az idei fejlesztéseket. Austinban viszont teljesen megújul az F1-es modell, természetesen a Red Bull mintájára.

részletek

„Varázslatra lenne szükségünk” – Hülkenberg

A Williams már elhúzott, de a többiekkel sem tudja tartani a lépést a Haas. Pedig Magnussen úgy érzi, erősebb alapok vannak a csapatnál, csak az autó gyenge.

részletek

Steiner: Nem volt okunk változtatni

A Haas F1-es csapatvezetője nem győzte dicsérni a Hülkenberg–Magnussen párost: szerinte mindketten fontos értékei az amerikai istállónak, ezért tartották meg őket.

részletek

Hivatalos: Bejelentette 2024-es F1-es pilótáit a Haas

Hivatalossá vált az amerikai istálló jövő évi felállása: Günther Steinerék az állandóság mellett döntöttek, így marad a Kevin Magnussen, Nico Hülkenberg páros.

részletek

F1-Archív: A Schumacher-Barrichello affér

Ocon nyeri a Magyar Nagydíjat, Hülkenberg nem kíváncsi Magnussen golyóira, balhé a Hungaroringen a veteránok között, Tost tagad, Kubica az F1-ben, Baumgartner első igazi tesztje: ezek voltak az F1 augusztus 1-jei hírei.

részletek

Hamilton megúszta, Magnussent megbüntették

Három esetet vizsgáltak az F1-es Belga Nagydíj kvalifikációja után: közülük egy módosított a vasárnapi rajtsorrenden.

részletek

Miért ilyen rossz a futamokon a Haas?

A gumikezelés „megöli a vasárnapokat” az amerikai F1-es csapat számára, eben a tekintetben az egész mezőny leggyengébbje a Haas VF-23. Hol gyökerezik a probléma és mikor oldódhat meg?

részletek

„Ki vagyok én, hogy panaszkodjak?” – Magnussen a De Vries-incidensről

Kanyarokon át tartó csata végén kötött ki egyszerre a menekülőúton Magnussen és De Vries az F1-es Kanadai Nagydíjon, de egyikük sem hibáztatta a másikat.

részletek

„A bal első sírni fog” – versenyzők az új barcelonai nyomvonalról

Sikán nélkül kell teljesíteni hétvégén a katalán pályát. Hamilton sosem szerette a lassítót, Leclerc és Norris a gumik fokozott igénybevételére hívta fel a figyelmet.

részletek

Steiner: Az FIA ismét össze-vissza büntet

Hülkenberg dupla időbüntetése miatt méltatlankodott a csapatfőnök. A Haas a teljes esőgumival kockáztatott Monacóban, azonban végül ismét pont nélkül maradt.

részletek

F1-Archív: Fittipaldi szerint Alonso elveszi rekordját

A brazil a legfiatalabb világbajnok titulusától búcsúzott el lélekben már 2005 tavaszán. Szerepelt a hírekben Schumacher tréfája, Lauda jóslata Raikkönenről, valamint Magnussen bocsánatkérése is május 18-án az elmúlt 20 évben.

részletek