Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. október 24. csütörtök

Magnussen

A Haas japán futama az egész évét jellemzi

Újabb frusztráló versenyen van túl az amerikai F1-es istálló, amelynek most sem sikerült pontszerző helyen végeznie. Az utóbbi hat fordulóból ez már az ötödik ilyen alkalom.

részletek

Bizarr dolog, egy zacskó tette tönkre Magnussen versenyét

Kevin Magnussen sokáig talán pontszerzésben is reménykedhetett a Szingapúri Nagydíjon, végül egy egészen bizarr és groteszk okból kezdett visszaesni: egy műanyag zacskó akadt fel az első szárnyára.

részletek

Magnussen és Perez egymásra mutogat a koccanás miatt

A második szabadedzésen kis híján nagy baleset történt, amikor Sergio Perez a falhoz szorította a Haas dán pilótáját. Mindketten a másikat tartják hibásnak, szerencséjükre olcsón megúszták.

részletek

Hivatalos: A Haas is bejelentette jövő évi párosát

A Haas-Ferrari is hivatalosan bejelentette, milyen pilótafelállásban folytatja jövőre a Formula-1-ben. Az előzmények ismeretében sikerült némi meglepetéssel szolgálnia az amerikai istállónak.

részletek

Ricciardo tette tönkre Grosjean versenyét

A Haas-Ferrari a szokásos forgatókönyvet hozta Belgiumban is, a jól sikerült időmérő után nem sikerült a pontszerzés. A gyenge végsebesség miatt képtelenek voltak előzni, őket viszont otthagyták.

részletek

Újoncot szinte biztosan nem igazol a Haas

Amennyi problémája idén van a Haasnak, amellé Günther Steiner csapatfőnök úgy véli, hogy túl nagy kockázat lenne, ha jövőre még egy újoncot is szerződtetnének. Már amennyiben átalakul a csapat pilótafelállása...

részletek

Magnussen: Csak a média fújta fel a Hülkenberg-ügyet

A Haas dán pilótája abszolút nincs haragban Nico Hülkenberggel, két évvel ezelőtti éles szóváltásukra talán már nem is emlékeznének, ha nem lett volna ott kamera. Tisztelik egymást a némettel.

részletek

Haas: Bárcsak egyszerűen lassú lenne az autónk...

A Haas az utóbbi időben annyira visszaesett, hogy a csapatfőnök Günther Steiner szerint szinte már felüdülés lenne, ha csak azzal kellene foglalkozniuk, hogy lassú az autó a versenyzők alatt.

részletek

Ricciardo szerint Magnussen extrém sportszerűtlen volt

A dán figyelmeztetést kapott, de akkor sem hagyta abba: a Renault versenyzője bosszús volt, hogy felzárkózását a féktáv alatti irányváltásaival túl vehemensen védekező ellenfél meghiúsította.

részletek

Grosjean: Legalább már tudjuk, mi a baj

Romain Grosjean úgy fért be a top 10-be a Haasszal, hogy egyébként nem volt elégedett az autójával, Kevin Magnussen viszont egy tizenötödik helynél nem tudott többet elérni. De legalább már el tudnak indulni valamerre az autóval kapcsolatos munkákban.

részletek

A pilóták többsége tankoláspárti

Abban mindenki egyetért, hogy az F1-nek komoly változásokra lenne szükség a show javítása érdekében, s a pilóták közül jó néhányan úgy érzik, a tankolás visszahozása nagy lépés lenne ebbe az irányba.

részletek

Grosjean: 300-nál nincs idő udvariaskodni

A Magyar Nagydíj sajtótájékoztatójára a Haas mindkét pilótáját meghívták idei harmadik ütközésüket követően: Grosjean és Magnussen kapott bőven kérdéseket egymás hibáztatásáról vagy épp a csapatutasításról.

részletek
Olvastad már?