Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 25. szombat

Magnussen

Grosjeanék jól elverték a középmezőnyt

A Haas újra megvillant Barcelonában, az időmérőn alaposan elpáholták a közvetlen riválisokat. De vajon ezúttal a gumikezelés is rendben lesz, vagy újabb szenvedős, hátralépegetős futam jön?

részletek

Szuperizgalmas bajnokság a nagyok árnyékában

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is eljátszunk a gondolattal, hogyan nézne ki az F1 a három nagycsapat nélkül: következik a B-liga összefoglalója Raikkönen remeklésével és a Renault égésével.

részletek

Kudarctól tart a Haas Bakuban

Hiába épített gyors autót, idén folyamatosan a gumikkal szenved a Haas F1-es istállója. A Kínai Nagydíj alig ért véget, a csapatvezető már most a következő futam csalódásaitól tart.

részletek

Magnussen: Reménytelen volt a tempónk

Bár az időmérőn még kis híján a Red Bullt is elkapta a dán, a vasárnapi versenyen még a pontszerzés sem jött össze a Haas pilótájának – ráadásul az okát sem tudja, hova tűnt a sebességük.

részletek

Magnussennek a Red Bullra fáj a foga

Ismét a középmezőny legjobbja lett a Haas, ezúttal azonban kevés hiányzott Max Verstappen legyőzéséhez is. Kevin Magnussen álma, hogy Bahreinben végre elkapja a Red Bull-Hondát.

részletek

Gasly: Így nagyon nehéz lesz munkára bírni a gumikat

A Red Bull pilótája, Pierre Gasly szerint az Ausztrál Nagydíjon negatívan befolyásolta az autó teljesítményét az, hogy az új szabályok értelmében a kerékcsere után szinte hideg gumikon hajtanak vissza a pályára.

részletek

Magnussen: Félek, a Red Bull is elérhetetlen

Hiába kezdett nagyon biztatóan a Haas-Ferrari dán versenyzője, úgy érzi, ismét foghatatlan lesz a három topcsapat, köztük a Hondára váltó Red Bull is. A bikák inkább csak távolodni fognak tőlük.

részletek

F1-Archív: Csúnyán leszerepelt az új időmérő

Unalomba fulladt a kiütéses formátum, kizárt, hogy Rosberg visszatérjen, Fisichella nyert, Brawn visszaszólt Dennisnek, Ecclestone a hatodik leggazdagabb brit: F1-es hírek március 19-ről.

részletek

„Őrület, hogy vannak a Haasnál gyorsabbak is”

Nagyon erősnek és jónak érzi az amerikai istálló idei F1-es gépét Kevin Magnussen, aki szerint egyértelmű, hogy ők a középmezőny éllovasai, amit az Ausztrál Nagydíj időmérőjén meg is mutattak.

részletek

Magnussen Montoyának köszönheti szerződését

Nem túl gyakori eset, hogy egy egykori Formula-1-es pilóta úgy ajánl valakit egy csapat figyelmébe, hogy személyesen nem is ismerik egymást, pedig Kevin Magnussen esetében ez történt.

részletek

A Haas direkt ráment a kerékcserékre

A tavalyi szezonnyitón két orbitális bokszutcai bakinak köszönhetően rengeteg pontot bukott a Haas-Ferrari. Nem feledték a csapatnál a tavalyi fiaskót és kétszer annyit gyakorolták a kerékcseréket.

részletek

Magnussen: Ha esélyünk sem lesz a győzelemre, lelépek

Kevin Magnussen elmondta, ha a közeljövőben nem látja azt, hogy esélye van a győzelemre és arra, hogy harcban legyen a világbajnoki címért, inkább más sportot keres magának, ahol sikeresebb lehet.

részletek
Olvastad már?