Steward
Admin
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. május 25. hétfő

Magnussen

Szokatlan hibák jöhetnek a szünet után?

George Russell szerint ennyi idő alatt mindenki berozsdásodik és nem csak a pilóták, de a mérnökök és a szerelők is - szokatlan hibákra számít, ezeket kell majd kihasználni.

részletek

Magnussen: Ez csak számítógépes játék, inkább gokartozom

Annak ellenére, hogy apja is indul szimulátorversenyeken, Kevin Magnussent nem mozgatja meg a virtuális trend. Őt inkább a szabad levegő vonzza, ha lehetősége lesz rá, a pályán éli majd ki versenyösztönét.

részletek

A fizetős pilótáktól tart Magnussen

A Haas pilótájának addig tart az F1-es karrierje, amíg valaki a világválság közepette rá nem licitál az ülésére. Elmondása szerint ő nem tud és nem is akar fizetni a versenyzésért.

részletek

„Őrület hat hónap alatt 18 futamot rendezni”

A Liberty Media tervei szerint a világjárvány lecsengése után padlógázzal rajtol el az idei F1-es szezon, ami nagyjából 25 hétvége alatt 18 futamot foglalna magában. Ezért nem lelkesedik mindenki.

részletek

F1-Archív: Csúnyán leszerepelt az új időmérő

Unalomba fulladt a kiütéses formátum, kizárt, hogy Rosberg visszatérjen, Fisichella nyert, Brawn visszaszólt Dennisnek, Ecclestone a hatodik leggazdagabb brit: F1-es hírek március 19-ről.

részletek

Hamis képet mutat a Netflix Magnussenékről

Ellenségeknek tűnhet a Drive to Survive sorozat alapján a Haas két pilótája, pedig mi sem áll távolabb a valóságtól. Magnussen Grosjean feleségével és gyerekeivel is jóban van, közös programot terveznek.

részletek

Magnussen nem igazán szereti az ausztrál pályát

Hiába futotta itt karrierje talán legszebb versenyét rögtön bemutatkozásakor, Kevin Magnussen alapvetően nem szereti az ausztrál pályát, az ugyanis nem igazán fekszik az ő vezetési stílusának.

részletek

A Haas idén már nem akarja elkövetni 2019-es hibáit

Az ígéretes kezdés után a Haas 2019-es szezonjában nagyon mélyre került. Günther Steiner szerint sikerült egyenesbe hozni az istálló dolgait, és nem fogják elkövetni ugyanazokat a hibákat.

részletek

Újságot adott ki a Formula-1

A Liberty eddig az új média területére összpontosított, most viszont a hagyományos sajtóba tört be: megjelent az F1 hivatalos havi magazinjának első száma.

részletek

Magnussen: Az hozta össze a csapatot, amikor Steiner leb.szott minket

A Netflix jóvoltából betekintést nyerhettünk abba, ahogy Günther Steiner a 2019-es brit futam után nem igazán válogatta meg szavait versenyzőivel szemben. Az egyik érintett, Kevin Magnussen szerint ezzel Steiner igazából jót tett.

részletek

Magnussen F1-et, Le Mans-t és Daytonát is akar nyerni

A Haas F1-es pilótája szerint nem a hetedik helyekért versenyez, de még nem adta fel az álmát, vagyis az F1-es világbajnoki címet. Aztán más tervei is lennének.

részletek

Magnussen most már nem optimista

A 2018-as év legkellemesebb, viszont a tavalyi év legkellemetlenebb meglepetése a Haas istálló teljesítménye volt. Elsőként az amerikaiak mutatták be új autójukat, ami szép, de nem biztos, hogy gyors.

részletek
Olvastad már?