Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. március 2. kedd

Magnussen

Magnussent nem érdekli már az F1-es beugrás

Volt csapattársával, Romain Grosjeannal ellentétben a dán pilóta már helyettesként sem térne vissza egy-egy futamra a Formula-1-be: elmondása szerint a győzelem íze hiányzik neki.

részletek

F1-Archív: Maldonadónak nem maradt hely

Gyári csapatként száll be az Alfa Romeo, Dennis szerint a naracssárga a múlté, Brawn horgászversenyen a tesztidőszak közepén, Schumacher nem tartja magát legendának. Ilyen F1-es híreket olvastunk február 1-jén.

részletek

Magnussenék defektdrámával bukták el a győzelmi esélyt Daytonában

Elképesztő izgalmakat és drámai végjátékot hozott a Daytonai 24 órás: még az utolsó percekre fordulva is több egység volt esélyes a győzelemre – végül Alexander Rossi ünnepelhetett az ex-F1-esek közül.

részletek

Volt egy F1-es ajánlata Magnussennek, de nemet mondott

A dán pilótának lehetett volna maradása a mezőnyben: de mivel a csapat, amely érdeklődött iránta, gyengébb volt a Haasnál, nem kért belőle.

részletek

Steiner: Jó napjain Grosjean a legjobbak közé tartozott

A Haas F1-es csapatfőnöke is elismerte, hogy voltak buta hibái a franciának, ugyanakkor a tempójához és a tehetségéhez nem férhetett kétség. Azzal is bátor döntést hozott, amikor hozzájuk igazolt.

részletek

Magnussen: Miért a Hülkenberg-beszólásomra emlékeznek?

Egyetlen mondatos visszavágás volt, ráadásul már évekkel ezelőtt, mégis rendre ez kerül elő Kevin Magnussen kapcsán: a dán jobban szeretne inkább a pályán történtekre emlékezni F1-es karrierjéből.

részletek

Koraszülöttként jött világra Magnussenék kislánya

A Formula-1 körforgásából kikerült Kevin Magnussen, de kárpótolta egy örömteli érzés: édesapa lett. A kis Laura hét héttel korábban érkezett, mint várták.

részletek

Magnussen azt hitte, a bajnoki címért mehet

Az F1-ből távozó dán pilóta úgy tudta, hogy a Force Indiánál fog debütálni, az utolsó pillanatban döntött másképp a McLaren - az első dobogó után nagy elvárásai voltak, de nem bánt meg semmit.

részletek

A pontszerzést is megunta már Magnussen

Nem volt szomorú utolsó nagydíján Kevin Magnussen: bár álma teljesült azzal, hogy a Formula-1-be jutott, egy idő után bele lehet unni, ha a győzelem nem elérhető.

részletek

„A Haas nem is versenyzett igazán”

Az amerikai F1-es csapatnál előre tudták, hogy Abu Dhabi nem az ő pályájuk lesz, ezért célok nélkül vágtak neki a szezonzárónak, ami egyben Kevin Magnussen utolsó futama volt a sorozatban.

részletek

„A hibák elvonták a figyelmet Grosjean tempójáról”

Jelenlegi és egykori csapattársai is méltatták az F1-től verseny nélkül búcsúzó franciát: Magnussen és Raikkönen is főként az egykörös gyorsaságát emelték ki a többszörös dobogósnak.

részletek

Fittipaldi: A memorizálás lesz a legnehezebb

A Fittipaldi család negyedik tagja ejti meg Formula-1-es debütálását a hétvégén: Pietro Fittipaldi egy éve nem vezethette már a Haas autóját, és kétszeres világbajnok nagyapja is csak azt tanácsolta neki, élvezze ki a pillanatot.

részletek
Olvastad már?