Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. február 24. hétfő

Magnussen

Magnussen most már nem optimista

A 2018-as év legkellemesebb, viszont a tavalyi év legkellemetlenebb meglepetése a Haas istálló teljesítménye volt. Elsőként az amerikaiak mutatták be új autójukat, ami szép, de nem biztos, hogy gyors.

részletek

F1-Archív: Maldonadónak nem maradt hely

Gyári csapatként száll be az Alfa Romeo, Dennis szerint a naracssárga a múlté, Brawn horgászversenyen a tesztidőszak közepén, Schumacher nem tartja magát legendának. Ilyen F1-es híreket olvastunk február 1-jén.

részletek

F1-Archív: Schumacher csúnya tesztbalesete

Alonso Le Mans-ban indul, Magnussen első tesztnapján a mezőny élén, Hamilton javasolta Buttont a McLarennek, az FIA elemzést készített az éremrendszerről: ezek voltak a nap hírei január 30-án.

részletek

Magnussen: A Haas nem jut a Williams sorsára

Kevin Magnussen, a Haas versenyzője úgy véli, ők vissza fognak tudni kapaszkodni a gyengécske 2019-es szezon után, és nem fognak a Williamshez hasonló, lefelé ívelő örvénybe kerülni.

részletek

Elvesztette az irányítást pilótái felett a Haas

Günther Steiner már úgy érezte, nem tudja kezelni a két versenyzőt, amikor azok többedjére ütköztek a szezon folyamán. Ironikus, hogy Grosjean és Magnussen párosára szavazott 2020-ban is.

részletek

Steiner nem a pilótákat hibáztatja a rossz szezonért

Bár Grosjean és Magnussen többször is ütközött a pályán, a Haas F1-es csapatfőnöke szerint ez csak annak az eredménye volt, hogy túl keményen próbáltak jó eredményt elérni az arra alkalmatlan autóval.

részletek

Magnussen: Mindenkit önös érdekek vezérelnek

A Pirelli az USA Nagydíj pénteki napján mutatta be új gumijait, azonban többeknek nem nyerte el tetszését az olaszok 2020-ra tervezett készlete. Felmerült, hogy maradnak az idei abroncsok jövőre is.

részletek

11 dolog, ami az F1-ben történt az utolsó McLaren-dobogó óta

Mintha évtizedek teltek volna el, annyira átalakult az F1 azóta, hogy a McLaren utoljára képviseltette magát egy futam dobogóján. 11 olyan dolgot gyűjtöttünk össze, amelyek megváltoztak azóta.

részletek

F1-es pilóta árulja utcai Porschéját

Egy gyönyörűen felújított 911 Turbo került eladósorba, amit nyár végéig Kevin Magnussen napi szinten használt. Az ára meg a felfogható kategórián belül helyezkedik el.

részletek

Nem szívesen adnák át Kubicának az autót a haasosok

Mivel úgyis több probléma van a Haasnál, ezért ha le is szerződtetné az amerikai istálló Robert Kubicát tesztpilótának, biztos, hogy lenne abból, a lengyel kinek a kárára kapjon lehetőséget az első szabadedzéseken.

részletek

Magnussen: Egy sor pilóta ülést érdemelne egy topcsapatnál

A Formula-1 rosszfiújaként tartják számon Kevin Magnussent, aki versenyzési stílusával sokak nemtetszését vívta már ki. A dánt ez nem érdekli és várja, hogy 2021-től egy jobb istállónál vezethessen.

részletek

A Haas japán futama az egész évét jellemzi

Újabb frusztráló versenyen van túl az amerikai F1-es istálló, amelynek most sem sikerült pontszerző helyen végeznie. Az utóbbi hat fordulóból ez már az ötödik ilyen alkalom.

részletek
Olvastad már?