Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. július 26. szerda

Formula-E hírek

Kiszállhat a Renault a Formula-E-ből

Az elektromos sorozat jelenlegi domináns alakulata már a jelenlegi szezon után búcsúzhat, és már az is szóba került, ki veheti át a helyüket az indulók listáján

részletek

A sorozatfaló svéd az F1-et is célba vette

A pilóta, aki minden volt már, csak két dolog nem: akasztott ember és Formula-1-es pilóta. Párizsban exkluzív interjút adott nekünk Felix Rosenqvist, a világ legjobb felfedezetlen tehetsége.

részletek

Buemi: A baj, hogy két bajnokságot vezetek

Kétségkívül kijelenthető, hogy jelenleg a világ legkellemesebb problémájával rendelkező autóversenyzőt Sebastien Bueminek hívják, akinek most az a legfőbb dilemmája, hogy melyik bajnokságot ne nyerje meg inkább mégsem. Nick Heidfeld meg is sajnálta.

részletek

Buemi nyert, Lopez dobogón, di Grassi bajban

Talán már jeleznünk sem kell: őrült versenyt hozott a Formula-E Párizsban is, ahol a bajnoki éllovas mögött célba érve Jose Maria Lopez lett a nap hőse, míg Lucas di Grassi számításai ezúttal nagyon félresikerültek.

részletek

Buemi 6 ezreddel rontotta el Vergne örömét

A Formula-E eddigi legszorosabb időmérőjét hozta a Párizs ePrix, ahol Renault-motoros autók sajátították ki az első rajtsort, mögöttük azonban lesben áll a remeklő Lopez és Gutierrez.

részletek

Először pályán az igazi robotautó

Az önjáró járműtechnológia számára történelmi pillanat érkezett el ezen a hétvégén Párizsban, ahol a Roborace végleges, pilótafülke nélküli változata is megtette első métereit a Formula-E versenypályáján.

részletek

Jövőre a Formula-E semmihez sem lesz fogható

Bár még csak a harmadik szezonban jár a sorozat, a Formula-E világában már mindenki az ötödik évad kihívásairól és változásairól beszél, amelyek még inkább eltávolítják majd a bajnokságot az összes többi versenyszériától.

részletek

Mikor a történelemre rátelepszik az autósport

A munkások a közúti forgalommal, a friss, fekete aszfalt pedig a macskakővel keveredve kelt szürreális látványt a barokk építészet és a posztmodern világ találkozásakor. Párizsban jár a Formula-E.

részletek

Vergne: Piquet újra húzott egy Szingapúrt

A Formula-E monacói versenye egyetlen nagy balesetet hozott, az viszont igencsak megmérgezte a levegőt a két érintett, Jean-Eric Vergne és Nelson Piquet Jr. között. Még a szingapúri ütközésbotrány is előkerült.

részletek

Di Grassi győzelembe hajszolta Buemit

Rengeteg összeérést, egy nagyon furcsa balesetet és a leintésig tartó győzelemért folyó harcot hozott a Formula-E szezonjának ötödik versenye, ahol már megint a sorozat két gigásza, Buemi és di Grassi emelkedett ki a tömegből.

részletek

Buemi a pole-ban, di Grassi ismét a nyomában

A Formula-E harmadik szezonjában eddig többnyire domináns teljesítményt nyújtott Sebastien Buemi, így meglepőnek hat, de még csak most, az ötödik versenyhétvégéjén szerezte meg első pole-ját.

részletek

Lopez Monacót is kihagyhatja sérülése miatt

Nagyon úgy tűnik, hogy Jose Maria Lopez silverstone-i balesete komolyabb következményeket von maga után, mint azt elsőre hinni lehetett: a WEC után a Formula-E futamáról is hiányozhat, hiszen most mindent Le Mans-nak rendel alá.

részletek
Olvastad már?