Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 18. hétfő

Formula-E hírek

Az arab nők helyzetén javítana a Formula–E

A berlini Formula-E hétvége első sajtótájékoztatóján kemény kérdést szegezett neki egy újságíróhölgy a széria első emberének: miért megy a sorozat olyan országba, ahol súlyosan korlátozzák a nők jogait?

részletek

Formula-E: Oscar-jelölt színésznő a Nissannál

A Nissan és Margot Robbie – a vállalat elektromos jármű és fenntarthatósági nagykövete – vezetésével tartott esemény a Nissan egy igen érdekfeszítő korszakát nyitotta meg...

részletek

Massát figyelmeztették az FE-ből

Sok korábbi Formula-1-es pilóta megfordult már a Formula-E-ben, hamarosan Felipe Massa is csatlakozik. Ám a brazilt figyelmeztették, nem lesz könnyű dolga az elektromos szériában.

részletek

Hivatalos: Massa aláírt a Formula-E-be

Nem sokáig marad távol az autóversenyzéstől Felipe Massa, aki az idei év végén startoló ötödik szezonra régi vágyát megvalósítva versenyzői szerződést kötött a Venturival az elektromos sorozatban.

részletek

Vergne: Jobb a pénz az FE-ben, mint az F1-ben

A Formula-E idén végleg meggyőzte az egykor a Red Bull pilótaprogramjába tartozó Jean-Eric Vergne-t arról, hogy helyesen döntött, amikor letett a Formula-1-es ülés hajszolásáról.

részletek

Vergne nyert, Bird három kerékkel a dobogón

Jean-Eric Vergne népszerű hazai győzelmet ünnepelhetett a Formula-E párizsi fordulóján, de a főszerepet nem is ő, hanem Andre Lotterer és Sam Bird öltötték magukra, akik háromszor ütköztek egymással.

részletek

Összejött a Vergne–Bird első sor Párizsban

A bajnoki cím két legfőbb várományosa egymás mellett állva fog farkasszemet nézni a rajtlámpákkal a Formula-E párizsi futamán. Jean-Eric Vergne verhetetlennek bizonyult hazai időmérőjén.

részletek

A 10 évesek eldobják az agyukat az új FE-től

Az ötödik szezon versenyei a videójátékokra fognak hasonlítani, mert a gyerekeket a lehető legkorábban be kell hálóznia a sportnak. Alejandro Agag FE-vezér az időutazásról és a pillangóhatásról is beszélt lelkesítő üzenetében.

részletek

Sci-fihez hasonlítják a Formula-E új autóját

Második kollektív tesztjét is lebonyolította a második generációs versenyautókkal az elektromos sorozat, a mezőnyben pedig ezúttal már mind a kilenc gyártó képviseltette magát.

részletek

Bird nyert, Rosenqvist ismét az élről állt ki

Sam Bird szezonbeli második győzelmét aratta és Jean-Eric Vergne elsőszámú kihívójává lépett elő a Róma ePrix-n, miután a sokáig vezető Felix Rosenqvist autójának kitört a felfüggesztése.

részletek

Rosenqvist bevette Rómát az időmérőn

A Mahindra az európai futamok kezdetével visszatért az élre a Róma ePrix időmérőjén, ahol Mortara driftbemutatót tartott, Lopez és da Costa már a bokszutcában összeütközött, és Lotterer is villantott egyet.

részletek

Rosberg mutatja be az új FE-autót Berlinben

A 2016-os F1-es világbajnok befektetővé és az elektromos sorozat részvényesévé vált, májusban pedig be is ül az új autóba, hogy bemutassa azt a német közönségnek.

részletek
Olvastad már?