Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. május 28. vasárnap

Formula-E hírek

Buemi az edzésen sokkolta a mezőnyt

A Formula-E Mexikóban vendégeskedik ezen a hétvégén. Akik arra számítottak, hogy a tegnap még Európában levő Sebastien Buemi fáradt lesz, csalódniuk kellett, ugyanis a svájci pilóta agyonverte a versenytársakat.

részletek

Formula-E a hétvégén Mexikóban Gutierrezzel

Egyetlen nap és újra Formula-E, ezúttal Mexikóban vendégeskedik az elektromos hajtású formulaautós sorozat. Rögtön hazai versenyén debütál Esteban Gutierrez a Techeetah istállónál.

részletek

A Ferrari komolyan veszi a Formula-E-t

A maranellói márka neve a közelmúltban többször szóba került az elektromos sorozat kapcsán, a cég elnöke, Sergio Marchionne pedig továbbra is elszánt azt illetően, hogy hamarosan ezen a platformon is képviseljék magukat az F1 mellett.

részletek

Egyre közelebb a BMW a Formula-E-hez

Miközben a MS Amlin Andretti csapat készül a következő futamra. A BMW bejelentette, hogy a 2018/19-es szezon első megmérettetésén már teljesen saját tervezésű hajtásláncukat állítják rajthoz.

részletek

Együtt a BMW, az Audi, a Penske és a Renault

Nem csökken az érdeklődés a Formula–E iránt: a jövőre érkező, teljes futamot teljesítő autók erőforrásait legalább kilenc gyártó készíti majd – és még nem is beszéltünk a Mercedes esetleges érkezéséről…

részletek

Gutierrez a Formula E-ben

A tavaly még a Haasnál versenyző Esteban Gutierrez úgy tűnik, végül megtalálta helyét a Formula E szériában. Az eddig meglehetősen alulteljesítő Ma Csing-Hua helyét veszi át a sokra hivatott Techeetah istállónál már a következő futamtól egészen a szezon végéig.

részletek

Ezért jobb hely a Formula-E az F1-nél

Az elektromos sorozat egyre nagyobb népszerűségnek örvend, több szegmensben pedig mást most izgalmasabb terület egy pilóta számára, mint a száguldó cirkusz.

részletek

JEV távozott: Ferrari helyett FE

A Toro Rossótól való kiakolbólítását követően nyergelt át az F1-ről a Formula–E-be Jean-Eric Vergne, aki egyúttal a Ferrari kötelékébe is bekerült – ez azonban csak átmeneti volt, már nem ő a tartalék.

részletek

A Formula-E-ben is gond van a felügyelőkkel?

A Buenos Aires ePrix incidensei után így gondolja Nelson Piquet Jr.: őt olyan eset miatt vizsgálták, amelynek meg sem szabadott volna történnie, ellenfele pedig egyértelmű büntetést úszott meg.

részletek

Nincs orvosság: Buemi mindenkit megevett

Sebastien Buemi és az e.dams-Renault tovább folytatták az elképesztő menetelésüket és háromból harmadik győzelmüket aratták a Formula-E Buenos Aires-i fordulóján. A pole-ból induló di Grassit Vergne is megelőzte.

részletek

Formula-E: Lucas di Grassi először a pole-ban

Furcsán hangzik, de az elektromos széria négyszeres győztese és állandó élmenője először indulhat a pole-pozícióból Buenos Aires-ben. Buemi harmadik, Lopez baleset miatt csak hátulról kezdi meg hazai futamát.

részletek

Elképesztőek lehetnek jövőre a FE-autók

Az elektromos sorozat karosszériáit gyártó Spark Racing Technologies közzétette grafikát a 2018-2019-es szezontól tervezett autókról.

részletek
Olvastad már?