Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. február 26. vasárnap

Formula-E hírek

Téli sorozat lehet a Formula-E-ből

Az elektromos sorozat következő szezonja decemberben kezdődhet és tele lehet versenyekkel január, illetve február - megvan, hogy mit nézhetünk az F1 téli szünete alatt?

részletek

Lucas di Grassi: Új korszak kezdődött...

Az Audi Sport Formula E csapat virtuálisan már megkezdte az új évet: Lucas di Grassi és Daniel Abt az 1 000 000 dollár díjazású Vegas eRace versenyszimulátorain gyűjtöttek tapasztalatot.

részletek

Gutierrez, mint a bajnoki cím esélyese?

A Haastól kiebrudalt mexikói pilóta utoljára 2010-ben nyert bajnokságot, a GP3-ban, azóta azonban hiába versenyzett három éven keresztül az F1-ben, nem tudta megtartani pozícióját.

részletek

Gutierrezt lenyűgözte a Formula-E fejlődése

A mexikói pilóta másodjára sem ragadt meg az F1-ben, így az elektromos versenysorozatban folytatja - állítása szerint nagyon örül ennek és lenyűgözte az FE fejlődése.

részletek

Gutierrez a Formula-E-ben folytatja

A Haastól elküldött, Manorral is szóba hozott mexikói pilóta 2017-ben biztosan nem lesz az F1-es mezőny tagja: ma jelentették be, hogy az elektromos világszéria több versenyén rajthoz áll.

részletek

Massának már szerződése volt a Formula-E-ben

Noha küszöbön az F1-től tavaly elköszönő brazil pilóta visszatérése a Williamshez, egy spanyol lap úgy tudja, hogy ősszel már alá is írta szerződését az elekotromos bajnokság egyik csapatával.

részletek

Ilyen lehet a Mercedes Formula-E-autója

Az elmúlt három év domináns F1-es csapata tavaly belengette, hogy 2018-tól csatlakozni kíván az elektromos sorozathoz - egy dizájner el is játszott a gondolattal, hogy milyen lenne első autójuk.

részletek

Zak Brown bevásárolta magát a Formula-E-be

A McLaren novemberben, Ron Dennis helyére kinevezett vezérigazgatója médiabirodalmán keresztül lett részvényes az elektromos sorozatban - vajon ez jel a száguldó cirkuszra nézve?

részletek

Ide mehet legközelebb a Formula-E

Az elektromos sorozatot irányító Alejandro Agag összeállította saját karácsonyi kívánságlistáját, amelyen a leendő versenyhelyszínek szerepelnek.

részletek

„A Brüsszel ePrix nagy durranás lesz!”

A belga főváros júliusban először ad otthont Formula-E-versenynek, a Jaguar tesztpilótája pedig úgy vélekedik, a versenyzők és rajongók körében is népszerű lesz az új helyszín.

részletek

Egyre közelebb a valósághoz a Svájci ePrix

Lugano már ebben a szezonban Formula-E-futamot rendezhetett volna, ám nem jött össze a szükséges támogatás, más helyszínek azonban továbbra is versenyben vannak a rendezésért.

részletek

Ismét veszélybe került a Berlin ePrix

A német főváros Formula-E-futamának elég zaklatott története volt az elmúlt két év során, és könnyen lehet, hogy a 2017-es eseményre való felkészülés sem lesz sétagalopp.

részletek
Olvastad már?