Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. január 21. szombat

Formula-E hírek

Kobayashi a Formula-E-vel szemez

A Toyota WEC-pilótája szívesen kipróbálná magát az elektromos sorozatban, melyről úgy vélekedik, nem zavarná meg a Hosszútávú világbajnokságon való kötelességeit.

részletek

A Formula-E segít kivédeni a terrortámadást

A versenypályán használt betonelemek fognak biztonsági védőfalként szolgálni Berlin karácsonyi vásárai körül, reagálva a német fővárosban hétfőn történt tragédiára.

részletek

A BMW nem akar gyors Formula-E-t

Nem az autók sebességében látja az elektromos sorozat felemelkedésének lehetőségét a Formula-E-ben szerepvállalását fokozatosan növelő BMW. Versenyzőjük viszont éppen a lassú tempó miatt nem akar oda menni. Hol lehet a megoldás?

részletek

Még Trumpra is hatással lehet a Formula-E

Alejandro Agag szerint ha az Egyesült Államok következő elnöke ellátogat az amerikai Formula-E-futamra, az megváltoztatja a véleményét a klímaváltozásról - di Grassi is megszólalt.

részletek

A Mercedes „kémeket” küldött a Formula-E-be

Amíg az F1-es mezőny a Brazil Nagydíj időmérőjét futotta szombaton, a Formula-E pilótái a Marrakech ePrix-n csaptak össze néhány ezer kilométerrel arrébb. A Mercedes mérnökei is ott jártak.

részletek

Tényleg Buemi lett a Formula-E Schumachere?

„Csak a második helyért küzdhetünk mögötte” - ez nem az a megállapítás, amit egy versenysorozatban bárki is hallani szeretne, Sam Bird azonban már két futam után úgy érzi, hogy 19 pilótának nem osztottak lapot az FE harmadik szezonjában.

részletek

Buemi elrontotta Rosenqvist ünnepét

Bár az újonc Felix Rosenqvist remekül vezetve az élen állt a futam nagy részén, a hajrában a jobban taktikázó Sebastien Bueminek sikerült levadásznia őt, ezzel a címvédő a szezon második futamát is megnyerte.

részletek

Újoncsiker, Vergne-dráma az időmérőn

Felix Rosenqvist karrierje második Formula-E-hétvégéjén megszerezte az első rajthelyet, így Sebastien Buemi elől kezdheti meg a Marrakesh ePrix-t, miután a fő esélyesnek tűnő Jean-Eric Vergne csapata hibázott.

részletek

A Ferrari is a Formula-E felé tart!

A Ferrari és az F1 elválaszthatatlanok egymástól, de a maranellóiak elnöke azonban belengette, hogy éveken belül az elektromos sorozatban is szeretnének szerepet vállalni.

részletek

Miért nincsen a Tesla a Formula-E-ben?

Joggal merül fel a kérdés, hogy a világ egyik legnagyobb elektromos autókat gyártó vállalata mért nem lát fantáziát a formaautós-sorozatban - bár lehet, nincs is messze a szerepvállalás.

részletek

Hockenheim menti meg Buemiék bajnokságát?

Jelen állás szerint a Formula-E szezonnyitójának mindhárom dobogósa futamokat kényszerül kihagyni a WEC és a FE naptárütközése miatt – egy olyan pálya segíthet rajtuk, mely egyik szériában sem szerepel.

részletek

Buemi nyert Piquet és Bird drámája után

Nincs ok aggodalomra, a Formula-E a harmadik szezonban is ugyanolyan izgalmas és fordulatos, mint eddig megszoktuk. Valahogy mégis az előző évad két nagyágyúja került az élre, di Grassi egyenesen a mezőny végéről.

részletek
Olvastad már?