Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. január 22. hétfő

Formula-E hírek

Megkérdeztük Kobayashit, miért lett monacói

A Formula-E-ben való debütálását ezen a hétvégén megejtő Kamui Kobayashi egészen szókimondó stílusban válaszolt a kérdésekre a szombati futamot követően, és azt is felfedte, miért fordított hátat Japánnak.

részletek

Rosberg szerepet vállalna a Formula-E-ben

A hétvégén kezdetét vette az elektromos széria újabb, negyedik szezonja. Egyre több márka érdekelődik a sorozat iránt, és Nico Rosberg is elismeri, nagy siker várhat rá a következő években.

részletek

eStat: Vergne és Heidfeld nem tud nyerni!

A Formula–E 2017/18-as szezonnyitója nemcsak szenzációs versenyt hozott, hanem számos statisztikai érdekességet is: Vergne és Heidfeld nemigen tud nyerni, míg Prost pontot nem szerezni képtelen.

részletek

Bird elképesztő bokszhibája után is nyert

Akciódús versennyel indult a Formula-E történetének negyedik szezonja: a vezetést sokáig őrző Vergne-t bátor manőverrel nyomta le Bird, aki egy hihetetlen hiba és büntetés után is győzni tudott.

részletek

Vergne a célba bepördülve szerzett pole-t

Két egészen elképesztő jelenetet is szolgáltatott a Formula-E negyedik szezonjának első időmérője a Hongkong ePrix-n. Az elektromos sorozat hozta megszokott, őrült formáját: Jean-Eric Vergne úgy lett a leggyorsabb, hogy konkrétan becsúszott a célba.

részletek

Már most hétvégén indul a robotautók versenye

Egy ideje már elég nagy volt a bizonytalanság az önjáró versenyautók sorozata körül, ám Lucas di Grassi Hongkongban lapunknak beszélve letisztázta, mit is várhatunk a szériától - már most szombaton!

részletek

Ezért került ki Lopez a Formula-E-ből

Egy évvel ezelőtt még a legfelkapottabb nem F1-es versenyzőnek számított a háromszoros WTCC-bajnok. Lopez sosem érezte magát jól a Virginnél, úgy véli, a csapat teljesítményétől függetlenül eldöntötte, le fogja cserélni.

részletek

Tárt karokkal várják Massát a Formula-E-ben

Massa hazai nagydíján emlékezetes búcsút vett az F1-től, hiszen remek versenyzést mutatott be hetedik helyezésével. A brazil nem teszi le teljesen a lantot: egy másik szériában tárt karokkal várják.

részletek

Kobayashi debütálhat az Andretti-káoszban

Amikor már azt hittük volna, hogy véglegessé vált a Formula-E hamarosan startoló negyedik szezonjának pilótafelállása, megjelentek a Kamui Kobayashiról szóló hírek...

részletek

Audi e-tron FE04: gyors és megbízható

Az új Audi e-tron FE04 igen jó benyomást tett a Formula-E elektromos versenysorozat hivatalos valenciai tesztjén. A próbán az Audi Sport ABT Schaeffler csapat teljesítette a legtöbb tesztkilométert.

részletek

63 év után újra lesz autóverseny Svájcban

Kiadta 2017/18-as versenynaptárát a Formula-E, amelyben történelmi jelentőségű helyszín is szerepel: hosszú évtizedeket követően rendeznek autóversenyt a sportot sokáig tiltó Svájcban.

részletek

A robotautó gyorsabb lesz az embernél

Ha minden a tervek szerint alakul, már az idei naptári évben szemtanúi lehetünk az önjáró autók első versenyének. Kizárólag a technikától várni az izgalmakat nagy kockázat, de van, ami már biztos.

részletek
Olvastad már?