Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. április 25. szerda

Formula-E hírek

Piquet: Di Grassi tönkre akart tenni

Nelson Piquet jr. és Lucas di Grassi sosem lesznek már barátok. A két brazil ellenségeskedése jó ideje tart már, de honnan ered ez a szembenállás? A jelek szerint egyiküket sem kell igazán félteni.

részletek

Abt csalással vádolja riválisait

A Formula-E világát is elérte a keményebb szembenállás és a vádaskodás. Az Audi versenyzője, Daniel Abt csalással vádolja több vetélytársát, szerinte manipulálják a plusz energia felhasználását.

részletek

Buemi csalódott, legyőzték a gyári Renault-t

A bajnokságban már egyre előkelőbb helyen tanyázik Sebastien Buemi, ám mégis csalódott, hogy a gyári Renault alakulatot legyőzte a partnercsapat mindkét versenyzője. Az autója nem igazán jól működik.

részletek

Érthetetlen az Audi mélyrepülése

A Formula-E bajnoki címvédője, Lucas di Grassi négy futam után is pont nélkül áll. Csapata, az Audi pedig egyelőre képtelen magyarázatot adni a brazil autójának megbízhatatlanságára.

részletek

Kizárás fenyegette a Techeetah csapatot

A hétvégén történelmi kettősgyőzelmet aratott a Formula-E santiagói versenyén a Techeetah istálló, ám végül majdnem kettős kizárás lett a történet vége. Végül megúszták pénzbüntetéssel.

részletek

eStat: Az első dupla

A széria történetének 18. versenypályáján született meg a Formula–E első kettős győzelme, míg a legtöbb dobogóval rendelkező pilóta még mindig ponttalan idén – s van, amiben Prost a legjobb.

részletek

Vergne kitartott a fináléban és az élre állt

A Formula-E történetének első kettős győzelmét hozta a chilei futam, amelyen André Lotterer a legvégsőkig támadta francia társát, aki azonban rajt-cél győzelmével a bajnokságban is átvette a vezetést.

részletek

Lotterer eldobta az esélyt, Vergne-é a pole

A háromszoros Le Mans-győztes legjobb idővel jutott be a Superpole-ba, ahol már az első kanyarban hibázott, így csapattársa húzta be a rajtelsőséget. Di Grassit büntették, Rosenqvist csak 14. lett.

részletek

A Formula-E új autói elérik a 300-as tempót

Akiknek az elmúlt három év során sem lopta be magát a szívükbe az elektromos versenysorozat, azok gyakran az FE autóinak viszonylag alacsony csúcssebességét fogalmazzák meg kritikaként. De ennek vége.

részletek

Még januárban jön a Formula-E új autója

Még csak a negyedik szezon kezdetén jár jelenleg az elektromos sorozat mezőnye, ám a felkészülés már javában zajlik az ötödik évadra, amikor teljesen új autók és az egész versenyt kibíró akkumulátorok érkeznek.

részletek

Di Grassi szívesen lenne az FIA elnöke

A 30-as éveikben járó aktív autóversenyzők a legritkább esetben jelentkeznek be az FIA elnöki posztjáért, a Formula-E-ben címvédő Lucas di Grassi azonban elismerten politikai pályafutásra vágyik.

részletek

Rosenqvist visszavágott Bueminek

A 2017-es verseny fordított forgatókönyvét játszotta le a Formula-E marrakeshi fordulóján Felix Rosenqvist és Sebastien Buemi: ezúttal a svéd csípte el a győzelmet a hajrában.

részletek
Olvastad már?