Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. május 20. vasárnap

pontszerzés

Alonso az elején lemondott a pontszerzésről

Nem indult egyszerűen a McLaren klasszisa számára a Spanyol Nagydíj, hiszen Grosjean kipörgése miatt több pozíciót is visszaesett. A végén mégis sikerült pontokat szereznie, így elégedett lehet.

részletek

Leclerc-nél ez még csak a kezdet

Az évek óta szenvedő Sauber legjobb eredményét szállította vasárnap Charles Leclerc. Főnöke úgy véli, a monacói a legjobban időzített és innentől végre visszatért az önbizalma is.

részletek

A Toro Rosso rögtön a pontszerzésre megy

A tesztelés előtt még azzal zrikálták a Honda új partnerét, hogy elsődleges célkitűzésük 6-8, egymás után megtett kör. Nagyot fordult azóta a világ, már Ausztráliában a pontszerzésre törnek.

részletek

Meglepetést okozhat idén a Honda

Igazán nem panaszkodhat az elmúlt években lesajnált japán gyártó, idén a Toro Rosso és pilótái meglehetősen körülrajongják. Igaz, egyelőre rá is szolgálnak, az istálló pedig elkezdett merészebben tervezni.

részletek

Akik kezdőként azonnal pontot szereztek

Rendkívül jó hatással lehet egy fiatal pilóta karrierjére, ha élete első versenyén azonnal a pontzónában végez. A jelenlegi mezőnyben is találunk több ilyen versenyzőt is, de végül meddig jutottak?

részletek

Wehrlein legjobb versenyei rejtve maradtak

A Sauber összes pontját idén Pascal Wehrlein szerezte, ám a pilóta saját bevallása szerint ennél jobb teljesítményekkel is jelentkezett. Az autó gyengesége miatt azonban ezeket szinte észre sem vették.

részletek

Perez tartaná rekordját Szingapúrban

A mexikói pilóta számára igen kedves helyszín következik, hiszen rendre kiválóan szerepel a városi pályán. Perez elárulta Szingapúr nehézségeit, és a hétvégével kapcsolatos elvárásairól is beszélt.

részletek

A pokolból a mennybe Belgiumban

Az első szabadedzésen a fasorban sem volt, majd értékes pontszerző hellyel távozott Belgiumból remek vezetés után. A Force Indiák egyik ütközését is páholyból nézhette végig, mégis kimaradt minden balhéból. Tudjuk, ki ő?

részletek

Kik vártak a legtöbbet életük első pontszerzésére?

Meg tudjátok mondani fejből, melyik F1-es versenyző teljesítette a legtöbb futamot első pontszerzéséig? Összeállításunk tartogat néhány nagyobb meglepetést is, íme a top 10, Nanninivel, Bianchival is a sorban.

részletek

Alonsót meglepte, hogy övé a leggyorsabb kör

Fernando Alonso kihozta a maximumot a futamból és a 6.helyen célba érve értékes pontokat szerzett a McLaren-Hondának. Óriási meglepetésre azonban a futam leggyorsabb körét is megfutotta, sőt kedvenc kempingszékébe is beleült.

részletek

McLaren: Most vagy soha?

Kétségtelen, hogy Monaco mellett a Hungaroring fekszik leginkább a McLaren-Hondának az utóbbi három évadban. Ez az utolsó esély idén egy jó helyezésre, vagy jön a feltámadás?

részletek

Stroll sosem kételkedett, hogy ne vezetne jól

Lance Strollnak végre kijött a lépés a Formula-1-ben, a gyenge időmérőt követően a versenyen remekül harcolva egyre inkább feljött és stabil pontszerzőként zárt. A kanadainak nem voltak kétségei, hogy előbb-utóbb sikeres lesz.

részletek
Olvastad már?