Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. február 21. csütörtök

pontszerzés

Az elmúlt 25 év legjobb debütálásai

Három tehetséges pilóta bemutatkozását láthatjuk idén Ausztráliában. Valós győzelmi esélyeik nincsenek, de csatlakozhatnak egy remek társasághoz, akik azonnal képesek voltak pontot szerezni.

részletek

A Renault a csendes győztes

Az élcsapatok mögötti szakadék miatt a franciák gyári istállója szinte megbújt 2018-ban, de feltűnés nélkül felugrottak a negyedik helyre, ráadásul tavalyi pontmennyiségüket megduplázták.

részletek

Stroll: Nem mondhatnám, hogy élveztem az évet

A Williams istálló rendkívül nehéz időszakot élt meg idén, ráadásul nagyon tapasztalatlan párossal vágott neki a szezonnak. Lance Stroll egyáltalán nem élvezte 2018-at, ez érthető is.

részletek

Ericsson: Nem csak Leclerc miatt fejlődtünk

A tavalyi szenvedést követően 2018-ban teljesen újjászületett az Alfa Romeo-Sauber istálló. Marcus Ericsson úgy véli, nem kizárólag Charles Leclerc járult hozzá ehhez, hanem ő maga is.

részletek

Leclerc újra lenyűgözően versenyzett

Elképesztően jó hétvégét zárt az Alfa Romeo-Sauber istálló. Charles Leclerc újra értékes pontokat gyűjtött, míg Marcus Ericsson a kiesése ellenére aláhúzta, mennyit ugrott előre idén a gárda.

részletek

Ismét jól teljesít a Honda, irány a pontszerzés

A legújabb fejlesztésű japán erőforrás Brazíliában is jól muzsikál, a kilencedik rajtkockából pedig egyértelműen a pontszerzés a Toro Rosso-Honda célja. Minden időjárásra igyekeznek felkészülni.

részletek

Vandoorne nem ismételné meg 2017-et

Még tavalyhoz képest is sikerült lejjebb csúsznia a rangsorban a McLarennek, a Renault-motor sem hozott megváltást. A mexikói teljesítmény azonban nagy lökést jelenthet mind a csapatnak, mind Vandoorne-nak.

részletek

A Haas meghatározta a közeljövő céljait

Az eddigiekhez képest rendkívül ütőképes versenyautót épített az idei évre a Haas-Ferrari. Bár a negyedik helyre már csak minimális esélye maradt, nem adja fel és azt is tudja, mit kell tenni ezután.

részletek

Ocon: Pályafutásom legrosszabb versenye

Esteban Ocon és a Force India a biztató időmérő után nullázott Mexikóban. Ütközött Carlos Sainzcal, később Pierre Gaslyval is akadt egy incidense. Zsinórban másodszor maradt pont nélkül.

részletek

Hibátlan Honda, újabb pontszerzés az utolsó helyről

A Toro Rosso elégedetten távozhat Mexikóból is, a magaslati levegőben sem akadt gondja a Hondának, Pierre Gasly az utolsó kockából is pontot szerzett, a gumikezelés is rendben volt.

részletek

Ezért volt kénytelen kiállni Perez

Az időmérős taktikázás bevált, Sergio Perez kitűnően jött fel hazai közönség előtt, ám egy meghibásodás miatt az erős pontszerző hely a semmivé lett. Nagy pech ez a mexikói számára.

részletek

Két pontot szerzett a Honda, de elégedetlen

Az utolsó sorból rajtolt a két Toro Rosso-Honda, Brendon Hartley számára mégis élete legjobb eredményét hozta az austini verseny, két pontot gyűjtött. A Honda azonban még nem elégedett.

részletek
Olvastad már?