Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. július 16. hétfő

pontszerzés

Ettől ennyire jó a Sauber

Charles Leclerc kiemelkedően jól teljesít az utóbbi hónapokban, de csapattársa sem a sereghajtók között található. A monacói most arról beszélt, mitől javultak fel ennyire a svájciak.

részletek

Mi történt Vandoorne-nal?

Hat verseny óta képtelen pontot szerezni a McLaren belga pilótája és mind az időmérőkön, mind a versenytempó tekintetében látványosan elmarad Fernando Alonsótól. Mi lehet az oka ennek?

részletek

Alonso szerint nem kell tíznél több pontszerző

Nemrég felmerült, az illetékesek szívesen megváltoztatnák a Formula-1 jelenlegi pontozási rendszerét, és minimum 15, de akár az összes versenyzőnek pontot adnának. Alonso szerint ezzel elveszne az exkluzivitás.

részletek

Álomból rémálom Leclerc számára

Ismét szenzációsan vezetett a Brit Nagydíj hétvégéjén Charles Leclerc, de a versenyen végül elhagyta a szerencséje. Egy rosszul rögzített kerék fosztotta meg rengeteg értékes ponttól.

részletek

Akár minden egyes versenyző pontot kaphat az F1-ben

Alapjaiban változhat meg a Formula-1 pontszámítási rendszere, ha a Liberty keresztül tudja vinni azt a tervet, amiről pénteken szó esett a Stratégiai Csoport találkozóján.

részletek

Alonso reményei a Brit Nagydíj előtt

A kétszeres világbajnok elismerte, hogy a gyengén teljesítő McLaren számára Silverstone sem lesz könnyebb állomás, mint Ausztria. A végeredmény szempontjából azonban szívesen ismételne.

részletek

Leclerc eddigi legjobb versenyét futotta

Az utóbbi hat futam során ötödször végzett pontszerző helyen Charles Leclerc, a Sauber ráadásul kettős pontszerzést ünnepelhetett. Pedig a verseny elején nagyot hibázott a monacói, de visszajött.

részletek

A mezőny végén is élvezhető az F1

Hogy kizárólag az élmezőnyben lehet jó a Formula-1? Erre remek cáfolat érkezett a Williams kanadai pilótájától, aki pedig elég gyakran éli át, hogy a sereghajtók között szenved csapattársával.

részletek

Leclerc: Hatalmas váltás az F1-be kerülés

Charles Leclerc egyre jobban szerepel az utóbbi időben és sorozatban szerzi a pontokat a Sauberrel. Most arról beszélt, milyen nehéz a pilóta helyzete, amikor bekerül a száguldó cirkuszba.

részletek

Továbbra is jó formában Leclerc

Négy versenyből harmadszor végzett pontszerző helyen Charles Leclerc, Kanadában is sikerült az első tízben végeznie. A Sauber tovább folytatja a lépésről lépésre történő fejlődést.

részletek

Összejátszhatott a két Toro Rosso

Pierre Gasly egy kitűnő hetedik helyezéssel örvendeztette meg csapatát. A verseny után azonban az a vád érte az istállót, hogy csapattársa szándékosan lassította a mezőnyt és a terv bejött.

részletek

A Sauber ennél sokkal jobb lesz

Láthatóan fejlődési pályára állt az Alfa Romeo-Sauber, ezt a legutóbbi két versenyen zsinórban szerzett pontjai is mutatják. Nem jó hír a riválisoknak, hogy még csak az út elején járnak.

részletek
Olvastad már?