Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. január 23. kedd

pontszerzés

Perez tartaná rekordját Szingapúrban

A mexikói pilóta számára igen kedves helyszín következik, hiszen rendre kiválóan szerepel a városi pályán. Perez elárulta Szingapúr nehézségeit, és a hétvégével kapcsolatos elvárásairól is beszélt.

részletek

A pokolból a mennybe Belgiumban

Az első szabadedzésen a fasorban sem volt, majd értékes pontszerző hellyel távozott Belgiumból remek vezetés után. A Force Indiák egyik ütközését is páholyból nézhette végig, mégis kimaradt minden balhéból. Tudjuk, ki ő?

részletek

Kik vártak a legtöbbet életük első pontszerzésére?

Meg tudjátok mondani fejből, melyik F1-es versenyző teljesítette a legtöbb futamot első pontszerzéséig? Összeállításunk tartogat néhány nagyobb meglepetést is, íme a top 10, Nanninivel, Bianchival is a sorban.

részletek

Alonsót meglepte, hogy övé a leggyorsabb kör

Fernando Alonso kihozta a maximumot a futamból és a 6.helyen célba érve értékes pontokat szerzett a McLaren-Hondának. Óriási meglepetésre azonban a futam leggyorsabb körét is megfutotta, sőt kedvenc kempingszékébe is beleült.

részletek

McLaren: Most vagy soha?

Kétségtelen, hogy Monaco mellett a Hungaroring fekszik leginkább a McLaren-Hondának az utóbbi három évadban. Ez az utolsó esély idén egy jó helyezésre, vagy jön a feltámadás?

részletek

Stroll sosem kételkedett, hogy ne vezetne jól

Lance Strollnak végre kijött a lépés a Formula-1-ben, a gyenge időmérőt követően a versenyen remekül harcolva egyre inkább feljött és stabil pontszerzőként zárt. A kanadainak nem voltak kétségei, hogy előbb-utóbb sikeres lesz.

részletek

Óvatos optimizmussal várja a Honda Szocsit

A McLaren-Honda csapat a borzasztó kezdés után Bahreinben sikeres tesztnapon van túl. Az első három nagydíjon főleg az erőforrás gyengesége és megbízhatatlansága hátráltatta a wokingiakat, Szocsiban azonban óvatos optimizmussal kezdik a hétvégét.

részletek
Olvastad már?