Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. november 19. hétfő

pontszerzés

Leclerc újra lenyűgözően versenyzett

Elképesztően jó hétvégét zárt az Alfa Romeo-Sauber istálló. Charles Leclerc újra értékes pontokat gyűjtött, míg Marcus Ericsson a kiesése ellenére aláhúzta, mennyit ugrott előre idén a gárda.

részletek

Ismét jól teljesít a Honda, irány a pontszerzés

A legújabb fejlesztésű japán erőforrás Brazíliában is jól muzsikál, a kilencedik rajtkockából pedig egyértelműen a pontszerzés a Toro Rosso-Honda célja. Minden időjárásra igyekeznek felkészülni.

részletek

Vandoorne nem ismételné meg 2017-et

Még tavalyhoz képest is sikerült lejjebb csúsznia a rangsorban a McLarennek, a Renault-motor sem hozott megváltást. A mexikói teljesítmény azonban nagy lökést jelenthet mind a csapatnak, mind Vandoorne-nak.

részletek

A Haas meghatározta a közeljövő céljait

Az eddigiekhez képest rendkívül ütőképes versenyautót épített az idei évre a Haas-Ferrari. Bár a negyedik helyre már csak minimális esélye maradt, nem adja fel és azt is tudja, mit kell tenni ezután.

részletek

Ocon: Pályafutásom legrosszabb versenye

Esteban Ocon és a Force India a biztató időmérő után nullázott Mexikóban. Ütközött Carlos Sainzcal, később Pierre Gaslyval is akadt egy incidense. Zsinórban másodszor maradt pont nélkül.

részletek

Hibátlan Honda, újabb pontszerzés az utolsó helyről

A Toro Rosso elégedetten távozhat Mexikóból is, a magaslati levegőben sem akadt gondja a Hondának, Pierre Gasly az utolsó kockából is pontot szerzett, a gumikezelés is rendben volt.

részletek

Ezért volt kénytelen kiállni Perez

Az időmérős taktikázás bevált, Sergio Perez kitűnően jött fel hazai közönség előtt, ám egy meghibásodás miatt az erős pontszerző hely a semmivé lett. Nagy pech ez a mexikói számára.

részletek

Két pontot szerzett a Honda, de elégedetlen

Az utolsó sorból rajtolt a két Toro Rosso-Honda, Brendon Hartley számára mégis élete legjobb eredményét hozta az austini verseny, két pontot gyűjtött. A Honda azonban még nem elégedett.

részletek

Pozitív irányba mozdult a McLaren?

Gyenge időmérő, a futamon pedig messze a pontszerzéstől. Ennek ellenére a McLaren sportigazgatója több pozitívumot is felfedezett a Japán Nagydíj hétvégéjén csapata teljesítményében.

részletek

Alonso: Ott végeztünk, amit megérdemeltünk

A McLaren végig alárendelt szerepet játszott az Orosz Nagydíjon, a pontszerzés reménye nélkül intették le mindkét pilótát. Fernando Alonso a csodára várt, de úgy véli, reális a helyezésük.

részletek

Leclerc versenye közel a tökéleteshez

Megszakadt Charles Leclerc hosszúra nyúlt pechsorozata, a Szingapúri Nagydíjon ismét visszatért a pontszerző helyekre, Ausztria óta először. A verseny lefolyása nem is alakulhatott volna jobban.

részletek

Lowe a húsz pontszerzőt is támogatja

A Formula-1 szabályrendszerének egyik kérdőjele, hogy a következő években megváltozik-e a pontrendszer. Van aki szerint jó, ahogy most van, ám többen a kiterjesztés mellett kardoskodnak.

részletek
Olvastad már?