Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. december 13. csütörtök

Technika

Vettel együttérez Hamiltonnal

A hazai közönség előtt versenyző Sebastian Vettel is sajnálja, hogy nagy riválisa technikai hiba miatt már a Q2-ben sem vehetett részt. A német tavaly megtapasztalhatta, milyen érzés ez.

részletek

Hamilton a kieséskor is csapatát dicsérte

Másfél éve nem volt példa arra, hogy Lewis Hamilton technikai hiba miatt kényszerüljön kiállni egy Formula-1-es versenyből. Ám a kiesés után sem ócsárolta csapatát, sőt, a dicséret hangján szólt.

részletek

Bottas: Soha nem volt ilyen gondunk

Teljes KO-t szenvedett el a Mercedes gyári istállója, a villámgyors, új autó a jelek szerint nem elég megbízható. Valtteri Bottas már a verseny első felében kiesett, de később Hamilton is megállt.

részletek

Megkapta idei legnagyobb fejlesztését a Mercedes

A megújult motor után a karosszériát is megvariálták: az elsősorban oldaldobozra koncentráló fejlesztési csomag komolyabb, mint eddig bármelyik a szezon folyamán.

részletek

Alonso rettegett, hogy megismétlődik Indy

Fernando Alonso saját kitűnő teljesítményének is köszönhetően társaival megnyerte a Le Mans-i 24 órás versenyt. Az utolsó órákban rettentően félt, hogy beüt egy technikai meghibásodás.

részletek

Így indítja be az autóját egy műszaki zseni

Nekigurul, odébblök, elfúj, bekapcsol, kinyit, rácsúszik, fölakad, megemel, kilő, lenyom, elmozdít és már kész is. Mi sem egyszerűbb ennél!

részletek

Három technikai területen kell javítania Brawn csapatának

A műszaki szabályzathoz nyúl Ross Brawn válogatott mérnökcsapata, hogy izgalmasabbá váljanak a versenyek. A stáb tagja, Pat Symonds elmondta, a 21 szekcióból melyekre koncentrálnak.

részletek

Hogyan vásároljunk biztonságosan az interneten?

Érdemes átnézni ezeket a dolgokat a nagy karácsonyi roham előtt - hogyan, honnan és mit érdemes rendelni, mik a legfontosabb tudnivalók egy online vásárlás előtt.

részletek

Két új okostelefont is bejelentett a HTC

A cég a HTC U11 life és a HTC U11+ készülékekkel bővítette az "U" családot - előbbi egy csúcskategóriás telefon tulajdonságaival bír, de jóval kedvezőbb áron.

részletek

Hatalmasat fejlődhet a Sauber

Az idei sereghajtóval jövőre bizonyára számolni kell. A Sauber istálló a Ferrari hathatós közreműködésével óriásit léphet előre. Úgy fest, elbúcsúzik a svájci csapat a rajtrács hátsó régiójától.

részletek

A Mercedes együtt érez a Ferrarival

Egy egész szezonnyi izgalom megy füstbe a hajrában, az utóbbi futamokon ugyanis a Ferrarit hatalmas pechszéria sújtja. Emiatt a Mercedes csapatfőnöke sem úszik győzelmi örömmámorban.

részletek

Komoly kritika az F1-nek: Ez így már nem is sport

Amit az előző évtizedben még rendületlenül hajszolt a Formula-1, az ma veszélybe sodorhatja az egész bajnokságot. A jövő technológiáit hirdető Lucas di Grassi szerint amíg Fernando Alonso a mezőny végén kullog, addig az F1 saját magából csinál bohócot.

részletek
Olvastad már?