Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. május 25. csütörtök

Symonds

Jó esély van az erősorrend felborulására az F1-ben

Pat Symonds 2017-ben már külső szemlélőként fogja figyelni, hogyan válnak be (avagy sem) az új szabályok, s mivel végigkövette a Williams új autójának megalkotását, némi étvágygerjesztővel is szolgált a rajongóknak az új szezon előtt.

részletek

Távozik az F1-ből a veterán mérnök

A Williamst elhagyó neves – habár balhés múltú – F1-es szakember, Pat Symonds nem fog más csapatnál feltűnni a közeljövőben. Viszont kiemelte, ez nem jelenti azt, hogy nyugdíjba menne.

részletek

Nagy elismerés ért két volt F1-est

Az F1 elmúlt évtizedeinek két jeles személyiségét is komoly elismerés érte a napokban, melynek értelmében egyikük az AO, másikuk pedig a Prof. megnevezést használhatja a neve mellett ezentúl.

részletek

„A Williamsnek nem kell olyan, aki elmenekül”

Míg Felipe Massa tervei azáltal változnak meg, hogy idén mégis ott lesz az F1-es rajtrácson, a karrierje nagy részében mellette dolgozó barátja, Rob Smedley számára is átalakulást hoz az év, hiszen az eddiginél is szélesebb feladatkört kap a csapaton belül.

részletek

Mi kell a tökéletes bokszkiálláshoz?

A rekord 1,9 másodperc, de az F1-es csapatok ennél is gyorsabban végezhetnének. A kerékcsere azon kevés területek egyike, ahol nem az adott csapat pénztárcája a legfontosabb.

részletek

Mióta van csapatrádió az F1-ben?

A rádióforgalmazás hosszú évek óta elengedhetetlen része a csapat-pilóta kommunikációnak az F1-ben,mindkét irányban, a Williams egykori technikai igazgatója pedig felidézte, amikor először használták a technikát.

részletek

Retro – Alonso nem elég harcias

Manapság ő a mezőny egyik legagresszívabb versenyzője, ezért furcsa felidézni: első F1-es bajnoki címe után a Renault arra szólította fel, hogy következő szezonban többet támadjon a pályán.

részletek

Régen volt már ilyen felkészületlen az F1

Ez a meglátása a Williams távozó technikai vezetőjének, aki szerint a szabályok lassú körvonalazódása miatt a csapatok jóval kevesebbet készülhettek az új korszakra, mint 2009 vagy 2014 előtt.

részletek

Hivatalos: A Williams búcsút int Pat Symondsnak

A kedd délutáni sajtóhírek után nem kellett sokat várni a csapattól érkező bejelentésre sem. Az istálló nagy elismerésnek örvendő technikai igazgatója az év végeztével távozik, minden bizonnyal Paddy Lowe érkezik a helyére.

részletek

Távozik posztjáról a Williams technikai igazgatója

Bár számítani lehetett rá, meglepő, hogy már most megtörtént: sajtóhírek szerint a Williams rangidős technikai igazgatója, Pat Symonds elhagyja a grove-i F1-es istállót.

részletek

Miért nem jönnek a Ferrari-sikerek?

A Ferrari sorozatban 27 versenyt teljesített győzelem nélkül, utoljára pedig a 2015-ös Szingapúri Nagydíjon tudtak a dobogó legfelső fokára állni. De vajon mi gátolja a sikereket és mi segíthetne az olaszok teljesítményén?

részletek

Saját csapatának üzent a Williams technikai igazgatója

Továbbra is tartja magát a spekuláció, hogy a finn pilóta Mercedes-színekbe öltözhet a 2017-es F1-es szezonban, Pat Symonds - bár nem az ő kezében van a döntés - pedig úgy véli, a Williamsnek meg kell tartania Bottast.

részletek
Olvastad már?