Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. január 18. szerda

Symonds

Mióta van csapatrádió az F1-ben?

A rádióforgalmazás hosszú évek óta elengedhetetlen része a csapat-pilóta kommunikációnak az F1-ben,mindkét irányban, a Williams egykori technikai igazgatója pedig felidézte, amikor először használták a technikát.

részletek

Retro – Alonso nem elég harcias

Manapság ő a mezőny egyik legagresszívabb versenyzője, ezért furcsa felidézni: első F1-es bajnoki címe után a Renault arra szólította fel, hogy következő szezonban többet támadjon a pályán.

részletek

Régen volt már ilyen felkészületlen az F1

Ez a meglátása a Williams távozó technikai vezetőjének, aki szerint a szabályok lassú körvonalazódása miatt a csapatok jóval kevesebbet készülhettek az új korszakra, mint 2009 vagy 2014 előtt.

részletek

Hivatalos: A Williams búcsút int Pat Symondsnak

A kedd délutáni sajtóhírek után nem kellett sokat várni a csapattól érkező bejelentésre sem. Az istálló nagy elismerésnek örvendő technikai igazgatója az év végeztével távozik, minden bizonnyal Paddy Lowe érkezik a helyére.

részletek

Távozik posztjáról a Williams technikai igazgatója

Bár számítani lehetett rá, meglepő, hogy már most megtörtént: sajtóhírek szerint a Williams rangidős technikai igazgatója, Pat Symonds elhagyja a grove-i F1-es istállót.

részletek

Miért nem jönnek a Ferrari-sikerek?

A Ferrari sorozatban 27 versenyt teljesített győzelem nélkül, utoljára pedig a 2015-ös Szingapúri Nagydíjon tudtak a dobogó legfelső fokára állni. De vajon mi gátolja a sikereket és mi segíthetne az olaszok teljesítményén?

részletek

Saját csapatának üzent a Williams technikai igazgatója

Továbbra is tartja magát a spekuláció, hogy a finn pilóta Mercedes-színekbe öltözhet a 2017-es F1-es szezonban, Pat Symonds - bár nem az ő kezében van a döntés - pedig úgy véli, a Williamsnek meg kell tartania Bottast.

részletek

Stroll úgy készült, mint anno Villeneuve

Mindketten kanadaiak, és a Williams az első F1-es csapatuk - ám nem csak ebben egyezik meg Lance Stroll és Jacques Villeneuve, hanem abban is, hogy hasonló módon készültek fel a nagy kalandra.

részletek

Williams: Nem baj, ha Stroll hibázni fog

Pat Symonds szerint természetes, hogy a 18 éves újonc ront és készülnek arra, hogy majd javíthatják az F1-es autókat - így is biztosak benne, hogy ő volt a legjobb választás.

részletek

Massa fantasztikus búcsúban reménykedik

Az F1-es pályafutását lezáró brazil pilóta szerint az autóban próbál majd nem túl sokat gondolni erre, de bízik benne, hogy erős eredménnyel vehet búcsút a száguldó cirkusztól.

részletek

Egyre közelebb lesznek egymáshoz az F1-es motorok

2017-ben hatalmas változás várható aerodinamikai téren, erőforrások tekintetében azonban statu quo lesz. A Williams technikai igazgatója szerint épp emiatt lesz közelebb egymáshoz a motorok teljesítménye.

részletek

2004-es szinten lesznek az F1-es autók

Egészen pontos számadatokkal szolgált a Williams szakembere az új versenygépekkel kapcsolatban: az ő becslései szerint négy másodperc javulás, 30 km/h-val nagyobb kanyarsebesség várható.

részletek
Olvastad már?