Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. december 13. csütörtök

Olaszsajtó

Az olasz sajtó sem kíméli Vettelt

Igen élesen kritizálja az olasz média a Japán Nagydíjon újabb hibá(ka)t elkövető Sebastian Vettelt. De a szeretett nemzeti csapatnak is kijut a megjegyzésekből, amiért ennyit hibáznak.

részletek

Vettelt nem dicsérgeti az olasz média

Hiába rajtolhatott az első sorból a két Ferrari, a Scuderia rajongói végül nem örülhettek a leintéskor. Az olasz sajtó Hamiltont dicséri, Vettelt viszont elmarasztalja, ahogy több szakember is.

részletek

Vettelt nem érdekli mások véleménye

Az olasz média rettenetesen lehúzta Sebastian Vettelt, miután a Német Nagydíjon elkövetett hibája a győzelmébe került. A négyszeres bajnok azonban csak saját magával foglalkozik.

részletek

Vettelt ekézi, Hamiltont dicséri az olasz sajtó

A hockenheimi vezetői hiba a Ferrari vb-címébe kerülhet, Vettel túlzott akarása miatt sokat bakizik, ellentétben riválisával – így értékelték a Német Nagydíjat a Scuderia hazájában.

részletek

Az olasz sajtó kritizálja az „amatőr” Vettelt

Franciaországban ismét saját hibából veszített számos pontot Sebastian Vettel, ezt a nem éppen engedékeny olasz sajtó nem is hagyta szó nélkül. Hamiltonnal szemben ez nem engedhető meg.

részletek

Most Raikkönenért zúgolódik az olasz sajtó

Több elismert zsurnaliszta szerint a Ferrari másodszámúként kezeli Kimi Raikkönent, holott a finn idei formája „már bajnokra emlékeztetett”. Hosszú távon a korábbi világelső motivációján üthet vissza az elbánás.

részletek

Olasz sajtó: A Ferrari igazolja le Ricciardót!

Számos olaszországi publicista a sanghaji futamgyőztes szerződtetésére buzdítja a Ferrarit Raikkönen helyén. A Vettel–Ricciardo párosítás egyszer rövid életűnek bizonyult, de az újságírók szerint Maranellóban működne.

részletek

Az olasz sajtót nagyon aggasztja a Ferrari formája

Noha a Ferrari a V6-os turbóéra legsikeresebb szezonját zárta 2017-ben, az olasz lapok többsége megkongatta a vészharangot azt illetően, hogy a csapat végre csúcsra juthat-e jövőre.

részletek

Az olasz sajtó sem kíméli a Ferrarit

Zsinórban harmadik versenyén zárt katasztrofális versenyt a gárda, így nem csak a nemzetközi, hanem az őket hol simogató, hol rugdosó olasz lapok szerint is a Mercedesnél fog landolni az F1-es vb-cím.

részletek

Az olasz sajtó is nekiment a Ferrarinak

Megszokhattuk már, hogy a Scuderiának gyakran a hazai sajtóval is meg kell vívnia a harcait. A Szingapúri Nagydíj első másodperceiben történt ütközés után nem rejtették véka alá a lapok, kit hibáztatnak.

részletek

Az olasz sajtó bojkottra sarkallja a Ferrarit

Emberemlékezet óta nem történt olyan, hogy az F1 legnépszerűbb csapata kihagyjon egy versenyt, egy olasz sportnapilap most mégis ezt szeretné elérni, ha az FIA kedvezőtlenül dönt Sebastian Vettel ügyében.

részletek

Vettel előmegállapodást kötött a Mercedesszel?

Ezt állítja a Ferrarihoz nagyon közel álló olasz újságíró: Niki Lauda kotyogta el ismerőseinek, hogy 2018-ról beszéltek a négyszeres világbajnok némettel.

részletek
Olvastad már?