Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. február 21. csütörtök

Olaszsajtó

Sajtó: Távozott Vettel vezetőmérnöke

Nyakunkon a téli tesztelés kezdete, a Ferrarinál azonban a pozitív hírek mellett a rajongók számára aggasztóak is érkeznek. A négyszeres világbajnok egyelőre főmérnök nélkül találta magát.

részletek

Új festést és nevet is kaphat az idei Ferrari

Változásról szólnak az Olaszországból érkező hírek: a sajtó szerint az évforduló apropóján elkeresztelt SF-90-ról az eddigitől jelentősen eltérő színvilágban hullik le a lepel. A Ducati lehet a kapaszkodó.

részletek

A Ferrari tesztpilótája lehet Mick Schumacher

Olasz sajtóhírek szerint már csak az aláírás hiányzik az F3-as bajnok Ferrari-szerződéséről: a csapatnál megüresedett az a szerepkör, amelyet eddig Giovinazzi és Leclerc töltött be.

részletek

Olasz sajtó: A Ferrari kirúgta Arrivabenét

Nem megerősített beszámolók szerint pont került a Scuderia két vezető személyisége vetélkedésének végére: a hatalmi harcot Maurizio Arrivabene veszítette el, Mattia Binotto váltja a csapatfőnöki poszton.

részletek

Vettelnek egy lehetősége van, aztán repül?

Ezen a hétvégén Sebastian Vettel hivatalosan is elveszítheti az idei világbajnoki címért folytatott harcot. Sajtóértesülések szerint a Ferrari nagyon elégedetlen vele, 2019-ben az utolsó esélyét kapja.

részletek

Az olasz sajtó sem kíméli Vettelt

Igen élesen kritizálja az olasz média a Japán Nagydíjon újabb hibá(ka)t elkövető Sebastian Vettelt. De a szeretett nemzeti csapatnak is kijut a megjegyzésekből, amiért ennyit hibáznak.

részletek

Vettelt nem dicsérgeti az olasz média

Hiába rajtolhatott az első sorból a két Ferrari, a Scuderia rajongói végül nem örülhettek a leintéskor. Az olasz sajtó Hamiltont dicséri, Vettelt viszont elmarasztalja, ahogy több szakember is.

részletek

Vettelt nem érdekli mások véleménye

Az olasz média rettenetesen lehúzta Sebastian Vettelt, miután a Német Nagydíjon elkövetett hibája a győzelmébe került. A négyszeres bajnok azonban csak saját magával foglalkozik.

részletek

Vettelt ekézi, Hamiltont dicséri az olasz sajtó

A hockenheimi vezetői hiba a Ferrari vb-címébe kerülhet, Vettel túlzott akarása miatt sokat bakizik, ellentétben riválisával – így értékelték a Német Nagydíjat a Scuderia hazájában.

részletek

Az olasz sajtó kritizálja az „amatőr” Vettelt

Franciaországban ismét saját hibából veszített számos pontot Sebastian Vettel, ezt a nem éppen engedékeny olasz sajtó nem is hagyta szó nélkül. Hamiltonnal szemben ez nem engedhető meg.

részletek

Most Raikkönenért zúgolódik az olasz sajtó

Több elismert zsurnaliszta szerint a Ferrari másodszámúként kezeli Kimi Raikkönent, holott a finn idei formája „már bajnokra emlékeztetett”. Hosszú távon a korábbi világelső motivációján üthet vissza az elbánás.

részletek

Olasz sajtó: A Ferrari igazolja le Ricciardót!

Számos olaszországi publicista a sanghaji futamgyőztes szerződtetésére buzdítja a Ferrarit Raikkönen helyén. A Vettel–Ricciardo párosítás egyszer rövid életűnek bizonyult, de az újságírók szerint Maranellóban működne.

részletek
Olvastad már?