Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. augusztus 18. vasárnap

Olaszsajtó

Olasz sajtó: Elvesztettük Leclerc-t, nyertünk egy új Vettelt

Az általában kritikus olasz média ismét dicséri Sebastian Vettelt múlt hétvégi kiváló vezetése miatt. Ugyanakkor sajnálkozik, hogy a Ferrarinál hiányzik az egyenletesség, valaki mindig hibázik.

részletek

Olasz sajtóvisszhang: Leclerc az új vezér

A Ferrari otthonában Sebastian Vettel kegyvesztetté vált, miközben Charles Leclerc megérintette az olasz szurkolók lelkét - áll a különböző napilapok címoldalain. A monacóit a kis hercegnek nevezték a Brit Nagydíj után.

részletek

Olasz sajtó: A stewardok a Ferrari ellen vannak

Háborognak a lapok az Appennini-félszigeten: szerintük a szabályalkotók és ítészek szándékosan gáncsolják a Scuderiát. Egy vélemény azt mondja, Marchionne halála óta csökken a csapat politikai súlya. Rövid idő alatt az istálló számára három kedvezőtlen döntés született.

részletek

Az olasz sajtó sem kíméli a döntéshozókat

Olaszországban senki nem menekülhet a média éles nyelve elől. Az eddig gyenge teljesítmény nyújtó Ferrari helyett azonban most a versenybíróságra és a büntetést kiszabókra özönlik a kritika.

részletek

Briatore: Sosem bakiznék úgy, mint a Ferrari

A nemzeti csapat monacói mellényúlása az olasz sajtóhoz hasonlóan az egykori csapatfőnököt is felbőszítette. Nem csupán ő, de még a fia sem szúrta volna el így az időmérőt, fogalmazott.

részletek

Olasz sajtó: A Ferrari elüldözheti Leclerc-t

Néhány külföldi oldal szerint Charles Leclerc máris azon gondolkodik, hogy elhagyja a Scuderiát. Nagyon nehézkesen indult első ferraris éve, a menedzsmentje szerint pedig ezért a csapat a felelős.

részletek

Olasz sajtó: Ferrari, viszlát 2020-ban!

Besültek a nagy fejlesztések a Scuderia számára, a Mercedes és a Red Bull is a vörös autók előtt végzett. Ez pedig az olasz sajtónál előre láthatóan azt jelentette, hogy betelt a pohár a Ferrari miatt.

részletek

Az olasz sajtó valósággal szétszedte a Ferrarit

Az olasz média ismételten darabokra szedte a Ferrarit, miután a Scuderia most is képtelen volt megakadályozni a Mercedes újabb kettős győzelmét. Vettelt az átlagosság bajnokának mondják.

részletek

Vettel: Nincs eredendő baja a Ferrarinak

Bár még csak három futam telt el a huszonegy versenyt felölelő szezonból, az olasz lapok máris krízisről írnak a Ferrarinál, azonban Sebastian Vettel úgy gondolja, nincs semmi gond az idei autóval.

részletek

Az olasz sajtó máris Leclerc mögött

Hiába gyors a 2019-es Ferrari, egyelőre képtelen nyerni. Márpedig, amikor nem nyer, máris a hátában érezheti a hazai sajtót. Olaszországban Charles Leclerc már hős, Vettel lassan kegyvesztett.

részletek

Olasz sajtó: Az új Ferrari nem szép

A Scuderiához legközelebb álló újságíró, Leo Turrini árult el részleteket a csapatról: arról, hogyan változik a mérnöki stáb és hogy miért nem fog győzelmet emlegetni előzetesen senki Maranellóban.

részletek

Sajtó: Távozott Vettel vezetőmérnöke

Nyakunkon a téli tesztelés kezdete, a Ferrarinál azonban a pozitív hírek mellett a rajongók számára aggasztóak is érkeznek. A négyszeres világbajnok egyelőre főmérnök nélkül találta magát.

részletek
Olvastad már?