Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2020. december 4. péntek

Olaszsajtó

Sajtó: Sainz a befutó a Ferrarinál 2021-ben

Több szempont alapján is Carlos Sainz felé billen a mérleg Daniel Ricciardo ellenében a La Gazzetta dello Sport szerint. Az olasz sajtó arra számít, hogy fiatalabb és olcsóbb opcióként a spanyol veszi át Vettel helyét.

részletek

Sajtó: Vettel új ajánlatot kapott a Ferraritól

Miután a csupán egy évre szóló szerződést elutasította, a négyszeres világbajnok máris megkapta az újabb, kedvezőbb feltételeket a csapattól – erről szólnak az olasz és német hírek, a brit újságírók szerint azonban az egész kitaláció.

részletek

Olasz sajtó: Nemet mondott Vettel a Ferrari ajánlatára, három jelölt van a helyére

Csökkentett fizetéssel egy évre kínált új szerződést Sebastian Vettelnek a Ferrari, ő azonban visszautasította. Ez természetesen még nem a tárgyalás vége, de a lap tudja, kiket fognak hívni Maranellóból, ha nem sikerül megegyezni.

részletek

Ferrari-FIA ügy: Besúgás és Wolff megrendelése a háttérben?

Az olasz sajtó kémkedést sejtet a maranellói csapatot övező motorügy mögött. Valaki az istálló tagjai közül köphetett – van újságíró, aki Toto Wolff szerepére célozgat.

részletek

Az olasz sajtóban leoltották a Ferrarit

A barcelonai tesztelésen enyhén szólva nem villogott a Scuderia, technikai hiba és hatalmas hátrány a fő riválisok mögött. Az olasz újságíró úgy véli, a Mercedes és a Red Bull elérhetetlen.

részletek

Olasz sajtó: A Ferrarinál egyre bizakodóbbak

A bennfentes olasz újságíró, Leo Turrini szerint ugyan még mindig nem tökéletesek a szélcsatornából és szimulátorból származó adatok, a Ferrari most már mégis derűlátóbb, mint két héttel ezelőtt.

részletek

Olasz sajtó: A Mercedes marad az F1-ben

Bár az utóbbi napokban az a hír röppent fel, hogy a Mercedes kiszáll az F1-ből, és Lawrence Stroll, valamint Toto Wolff felvásárolja az istállót, az olasz sajtó szerint ez az ötlet légből kapott.

részletek

Olasz sajtó: Kezd veszélyessé válni Vettel és Leclerc kapcsolata

Az olaszországi média, nem meglepő módon nem ment el szó nélkül a két Ferrari újabb összecsapása mellett. Itáliában úgy vélik, ez a belső hatalmi harc már veszélyes a Scuderia számára.

részletek

Olasz sajtó: Pórázon kell tartani Verstappent

A holland F1-es pilóta rendesen felbőszítette az újságírókat, amikor a Ferrarit bizonyíték nélkül csalással vádolta. A vörösök hazájában többen ellenszenvesnek, sportszerűtlennek nevezték a pilótát.

részletek

Olasz sajtó: Hamilton egyszerűen hatalmas

Az általában kritikus olasz média ezúttal senkibe nem szállt bele, ellenben elismerik, hogy Lewis Hamilton egyszerűen zseniális jelenleg a Formula-1-ben, akit rettentően nehéz legyőzni. Így van?

részletek

Sajtóvisszhang: Vettel újjáéledt

Sebastian Vettel feléledése, Charles Leclerc dühe és a Ferrari visszatérése címlapsztori lett Olaszországban. Így reagált az olasz média a Szingapúri Nagydíj végeredményére.

részletek

Olasz sajtó: Ricciardót Vettel helyére!

Továbbra is kegyvesztett Sebastian Vettel a Ferrari hazájában. A lapok a Scuderiával számtalanszor hírbe hozott Daniel Ricciardót látják a német helyén, akár már a 2020-as szezonban.

részletek
Olvastad már?