Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. január 21. szombat

Ogier

Monte Carlo Rali: Neuville az élen, Ogier hibázott

Kris Meeke és Juho Hanninen is kiesett saját hibájából, a címvédő pedig reggeli kicsúszását igyekszik ellensúlyozni - már második, de a belga Thierry Neuville egyelőre utolérhetetlen.

részletek

Halálos balesettel kezdődött az idei Monte

Csütörtök este két gyorsaságival elrajtolt az idei WRC-szezon a legendás Monte-Carlo Ralival - eddig Thierry Neuville a leggyorsabb, de sajnos egy szörnyű eset árnyékolta be az idénykezdetet..

részletek

A volt WRC-sztár megmondja, ki lehet a bajnok

Mikko Hirvonen beszélt arról, hogy szerinte ki nyeri a WRC idei, az eddigieknél jóval izgalmasabbnak ígérkező szezonját - a finn pilóta reméli, hogy volt csapata örülhet a végén.

részletek

Így vezet közúton a ralivilágbajnok

Sebastien Ogier négy éve verhetetlen a WRC berkein belül, de most arról is beszélt, hogy mi a fontos egy utcai sofőr számára - szerinte mindenkinek gyakorolnia kellene bizonyos dolgokat.

részletek

Ismét F1-es autót vezethet Valentino Rossi

Lorenzónak már megadatott, most úgy tűnik, Valentino Rossinak is lehetősége nyílhat egy Mercedes kipróbálására. Wolff nem utasítaná vissza, ha az olasz motoros megtenne pár kört a világbajnok autóval.

részletek

Eldőlt: Ogier az M-Sportnál folytatja

Hat héttel a WRC 2017-es szezonnyitója előtt végre sikerült megegyeznie egy csapattal a sorozatból kiszálló Volkswagen négyszeres bajnokának: Sebastien Ogier Ford Fiestával próbálhatja meg a címvédést.

részletek

WRC: A Hyundai pilótái a legjobbak?

Legalábbis a csapatfőnök szerint ezen a téren mindenképpen előnyben lesznek - eközben az említett pilóták azt szeretnék, ha Sebastien Ogier az M-Sportnál folytatná 2017-ben.

részletek

Mégis láthatjuk a VW-t a WRC-ben 2017-ben?

A 2017-es Polo WRC gyakorlatilag kész és többen is érdeklődnek iránta - lehet, hogy Sebastien Ogier megint kikosarazza Malcolm Wilsont és a Fordot? A Volkswagennél nem zárják ki...

részletek

A Ford bármeddig hajlandó elmenni Ogier-ért

A napokban eldőlhet a négyszeres világbajnok sorsa a WRC-ben: úgy fest, hogy csak az M-Sport autóját tesztelheti, ezt meg is teszi a héten. Malcolm Wilson nagy fogást csinál?

részletek

Kettős győzelemmel búcsúzott a WRC-től a Volkswagen

Andreas Mikkelsen idei második győzelmét jegyezte Sebastien Ogier előtt, így négy év után stílusosan köszönt el a WRC-től a Volkswagen - igaz, az egyéni második helyet Neuville gyűjtötte be.

részletek

A szezon utolsó szakasza dönthet az ezüstről

Továbbra is Andreas Mikkelsen vezet az Ausztrál Ralin, míg Thierry Neuville a negyedik helyen áll és ha minden így marad, az idény utolsó gyorsaságiján dől majd el az év végi ezüstérem sorsa.

részletek

Mikkelsen vezet a WRC záró futamán

Nagyon szorosan alakult az Ausztrál Rali első versenynapja, de a norvég volkswagenes őrzi a nyitó szakaszokon megszerzett előnyét - Latvala már most bajban van.

részletek
Olvastad már?