DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 27. hétfő
F1

Podcast: A legnagyobbak között

Egy hatszoros IndyCar-bajnok, egy-egy hétszeres F1-es és ralivilágbajnok és egy nyolcszoros motoros világbajnok is pályára gördül idén az újabb koronáért – de hol helyezkednek ők a valaha volt legjobbak sorában?

A valaha volt legjobb F1-es, rali-, motor- és IndyCar-versenyzők listáján egyaránt a legszűkebb élmezőnybe tartoznak a jelenkor legjobbjai: Lewis Hamilton, Sebastien Ogier, Marc Marquez és Scott Dixon – két meghívott vendégünkkel, Balogh Tamással és Gobodics Tamással róluk beszélgettünk a Formula Podcast legújabb adásában. Hol állnak ők a valaha volt legnagyobbak örökranglistáján, meddig emelkedhetnek még és ott van-e már a mezőnyben az a versenyző, aki őket is túlszárnyalhatja? Többek között ezekre a kérdésekre kerestük a választ, emellett az olyan F1-es aktualitásokra is kitértünk, mint Alonso balesete, a szombati sprintversenyek és a Rich Energy kurta-furcsa bejelentése.

 

Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat, szidalmaitokat és átkaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

A Formula Podcast összes adása:

 

 

Formula Podcast_hirdetes_S02_E11_AA Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: