Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. március 19. hétfő

Motorhiba

A McLaren közelebb a Renault-hoz, mint valaha

Bár a McLaren az elmúlt másfél hét során problémahegyekkel találta magát szemben a barcelonai tesztelésen, pilótája szerint közelebb állnak a Renault-hoz, mint a Hondával bármikor.

részletek

Régen még kinevették a turbómotort

Több, mint negyven éve született meg az első, Formula-1-es turbómotor, ám akkor még szó szerint nevetség tárgya volt a Renault újítása. Pedig nem kellett sok idő, hogy átvegye a hatalmat.

részletek

Indy egyik királya sosem tudott nyerni

Általában méltatlanul alábecsülik a legtöbben Michael Andrettit, aki a Formula-1-ben semmit nem tudott felmutatni, de Amerikában sikeres volt. Az Indy500-on azonban a legpechesebbnek bizonyult.

részletek

Alonso szörnyű, de zseniális szezonja

A megbízhatatlan és lassú McLaren-Hondával is képes volt Fernando Alonso bebizonyítani, hogy még mindig a legjobb pilóták közé tartozik. A kétszeres világbajnok számára igazi, elfecsérelt év volt az idei.

részletek

McLaren-Honda: A borzalmak éve

Elképesztő mélységekbe süllyedt az utóbbi években a patinás McLaren istálló, az erőforrás rémálomszerűen teljesített. 2018-ra ismét optimistán tekint a csapat, de vajon megváltás lesz a Renault?

részletek

Ennyi pontot vesztett a Red Bull a motor miatt

A Red Bull csapatfőnöke aláhúzta, hogy az istálló legnagyobb ellensége 2017-ben a megbízhatóság hiánya volt. Ezt most számokba is öntötte, elég ijesztő eredményre jutott.

részletek

Az idei motorhibák számokban

A 2017-es esztendőben egyértelműen a Honda teljesített a megbízhatóság terén a legrosszabbul, ám meglepő módon nincs is olyan sokkal előtte a Renault. Hogy is volt ez idén?

részletek

Verstappen szerint idén elszúrták az esélyt

A Red Bull holland pilótája szerint ez a szezon az elvesztegetett esélyről szólt. Ugyanakkor semmiképpen sem megy a kukába egészen, mivel személyiségfejlődési szempontból fontos év volt.

részletek

Vettelnek mégis Szingapúron múlott

Az interlagosi győzelem után sajnálhatja igazán a Szingapúri Nagydíjon elszalasztott óriási lehetőséget Sebastian Vettel. A pontállás ugyanis még mindig izgalmas lenne, ha ott nem esik ki.

részletek

A Red Bull feláldozta a tempót a megbízhatóságért

Komoly kihatása volt a Mexikói Nagydíjon tapasztalt Renault-meghibásodásoknak, ugyanis a Red Bull inkább letekert motorral versenyzett, csak bírja végig az erőforrás. Ez sikerült, de ára volt.

részletek

Gasly Renault-motorja is lerobbant

Tovább folytatódik a Toro Rosso kálváriája, Pierre Gasly elismerte, hogy a leintés előtti másodpercekben autójában felmondta a szolgálatot a Renault, de még átevickélt a célvonalon.

részletek

A Ferrari győzelem nélkül marad a nyári szünet után?

A Ferrari hatalmasat lépett előre 2016-hoz képest, ám a Hungaroring óta megtorpantak az olaszok. Akkor még hihetetlennek tűnt, de könnyen lehet, hogy a második félévben nem lesz győzelem.

részletek
Olvastad már?