Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. december 13. csütörtök

Motorhiba

Úgy fejezte be az évet a Honda, ahogy kezdte

Bár idén többször is remekül megvillant a Toro Rosso-Honda, az idényzáró ugyanúgy sült el, mint az idénynyitó, egy motorhiba és egy nullázás a mérleg, pedig Gasly akár két pontot is szerezhetett volna.

részletek

Hamilton rajtbüntetést kaphat az idényzárón

A brazíliai motorhiba nagy valószínűséggel károsította az erőforrást, így esélyes, hogy a világbajnoknál ki kell cserélni az erőforrást Abu Dhabiban. Kész csoda, hogy legutóbb eljutott a célig.

részletek

Hamilton győzelmét motorhiba fenyegette

Bár végül megnyerte a Brazil Nagydíjat, nem sokon múlott, hogy ne tudja azt befejezni Lewis Hamilton. Már a hétvége elején motorproblémákkal küzdött, és a versenyen is ez ütötte fel a fejét.

részletek

Ricciardo már unja a sok meghibásodást

Daniel Ricciardo az idény második felében egyáltalán nem a szerencse fia és valójában ő maga sem tudja megmagyarázni, miért megy tönkre ennyivel többször az ő RB14-ese, mint csapattársáé.

részletek

Ricciardo magyarázkodni kényszerül

Gyakran előfordul, hogy valaki a pillanat hevében olyat nyilatkozik, ami később helyesbítésre szorul. Daniel Ricciardo is így járt mexikói kiesése után, amikor felajánlotta autóját Pierre Gaslynak.

részletek

A Red Bull már a 10. körben tudta, hogy baj lesz

Daniel Ricciardót ismételten technikai hiba fosztotta meg Mexikóban egy remek eredménytől. Csapata már a verseny elején érzékelte, hogy gond lehet az RB14-essel, ami végül meg is történt.

részletek

Ricciardo töretlenül bízik a Renault-ban

Sokan előre sajnálják Daniel Ricciardót, hogy jövőre a mezőny leggyengébb láncszemének számító Renault-erőforrással kell versenyeznie. Az ausztrál szerint korai még ítélni, 2019-ben minden megváltozhat.

részletek

Marko: Ricciardo egye meg, amit főzött

A Red Bull főtanácsadója igencsak odaszúrt „hűtlen” pilótájának, Daniel Ricciardónak az újabb Renault-motorhiba után. Úgy véli, jobb, ha megszokja az ausztrál a meghibásodásokat a következő két évben.

részletek

Kísérletezik a Honda, új motorok Austinban is

A japán gyártó Suzukához képest is változtat némileg saját erőforrásain, így az USA Nagydíján a Toro Rossók újra rajtbüntetésben részesülnek majd. De nyáron megkapták az engedélyt, hogy kísérletezgessenek.

részletek

Button dobogós lehetett volna a WEC-ben

Jenson Button még vezette is a WEC futamát Fujiban egy óra elteltével, de az SMP Racing autójának megbízhatatlansága miatt végül elvesztette pályafutása első, lehetséges dobogós helyét.

részletek

Alonsónak hatalmas öröm volt Schumacher motorhibája

Fernando Alonso példaképként, de egyben legyőzendő félként tekintett Michael Schumacherre. Nem tagadja, felszabadult öröm járta át, amikor 2006-ban motorhibával félreállt a német.

részletek

A Mercedes megvizsgálja Hamilton motorját

Az Orosz Nagydíj folyamán Lewis Hamilton panaszkodott arra, hogy időnként kihagy az erőforrás. Bár a német gyártó nem gondol valós motorhibára, Suzuka előtt jobban átnézi az egységet.

részletek
Olvastad már?