Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. szeptember 19. szerda

Motorhiba

Miért nem cseréltek ki mindent Ricciardónál?

A Red Bull értetlenkedve fogadta Daniel Ricciardo újabb motorhibáját Hockenheimben. A Renault lépését nem értik, hiszen minden komponenst szabadon kicserélhetett volna, mégsem tette.

részletek

A Honda nem aggódik a motorhiba miatt

Montreal óta zsinórban a negyedik helyszínen mondja fel a szolgálatot a japán erőforrás. A gyártó nem esett kétségbe a motorhiba láttán, de a Toro Rosso a beállításokkal is hadilábon áll.

részletek

A Renault továbbfejlesztette turbóját

A francia gyártó erőforrásai változatlanul megbízhatósági problémákkal küzdenek idén, ennek kiküszöbölésére tett lépéseket. Az Ausztriában látványosan felrobbanó turbó hibáját kijavították.

részletek

A Mercedes reagált Hamilton hibájára

Az Osztrák Nagydíjon mindkét gyári Mercedes meghibásodott és kiesett, a gyártó azonnal reagált a problémára. Silverstone-ban mind a hat érintett autó módosított üzemanyagadagolót kap.

részletek

Továbbra sincs megbízható Renault-motor

A fejlesztett Renault-erőforrásnál a megbízhatóságot helyezték előtérbe, de a jelek szerint változatlanul problémái vannak a francia gyártónak. A gyári istálló különösen szenvedett a hétvégén.

részletek

Verstappennél is féltek a motorhibától

A Renault a jelek szerint továbbra sem kerekedett felül a megbízhatósági problémákon. Miután Nico Hülkenberg és Daniel Ricciardo is kiesett technikai hiba miatt, a Red Bull óvatosabbá vált.

részletek

Mercedes: Az utóbbi hat év legfájdalmasabb napja

Az Osztrák Nagydíj elején minden a Mercedes szája íze szerint alakult, de végül a kettős győzelem helyett egy dupla kiesést szenvedett el a címvédő istálló. Technikai és taktikai hibák egész sora.

részletek

Óriási füstfelhő, mégis megúszta a motor

A rengeteg pech után végre egy jó hírt is kapott Romain Grosjean. A kanadai időmérőn látványos füstfelhőt eregető Ferrari-motor ugyanis nem hibásodott meg, hazai versenyén azt használja.

részletek

Buttonék dobogóra is állhattak volna Le Mans-ban?

A domináns Toyotákat esélytelen volt elkapni az idei Le Mans-i 24 órás versenyen, Jenson Button gárdája viszont mindenki másra veszélyt jelenthetett volna. A technika azonban közbeszólt.

részletek

Alonso rettegett, hogy megismétlődik Indy

Fernando Alonso saját kitűnő teljesítményének is köszönhetően társaival megnyerte a Le Mans-i 24 órás versenyt. Az utolsó órákban rettentően félt, hogy beüt egy technikai meghibásodás.

részletek

Button számára csak a csalódás maradt

Jenson Button alig várta, hogy elrajtolhasson a Le Mans-i 24 órás versenyen, ám reményei a jó eredményre szertefoszlottak, mielőtt egyáltalán autóba ülhetett volna. Pedig a tempó egészen kiemelkedő.

részletek

Verstappennek motorgondjai lehetnek

Max Verstappen az egyik legkomolyabb esélyese az idei monacói pole-pozíciónak, nem kevésbé a futamgyőzelemnek. Ám a Renault főnöke aggódik, hogy a használt erőforrás nem jut el a célig.

részletek
Olvastad már?