Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 22. péntek

Motorhiba

Buttonék dobogóra is állhattak volna Le Mans-ban?

A domináns Toyotákat esélytelen volt elkapni az idei Le Mans-i 24 órás versenyen, Jenson Button gárdája viszont mindenki másra veszélyt jelenthetett volna. A technika azonban közbeszólt.

részletek

Alonso rettegett, hogy megismétlődik Indy

Fernando Alonso saját kitűnő teljesítményének is köszönhetően társaival megnyerte a Le Mans-i 24 órás versenyt. Az utolsó órákban rettentően félt, hogy beüt egy technikai meghibásodás.

részletek

Button számára csak a csalódás maradt

Jenson Button alig várta, hogy elrajtolhasson a Le Mans-i 24 órás versenyen, ám reményei a jó eredményre szertefoszlottak, mielőtt egyáltalán autóba ülhetett volna. Pedig a tempó egészen kiemelkedő.

részletek

Verstappennek motorgondjai lehetnek

Max Verstappen az egyik legkomolyabb esélyese az idei monacói pole-pozíciónak, nem kevésbé a futamgyőzelemnek. Ám a Renault főnöke aggódik, hogy a használt erőforrás nem jut el a célig.

részletek

Ennyi lóerőt nyernek a gyártók a fejlesztéssel

Kanadára tervezi több gyártó is az első komolyabb erőforrás-fejlesztési csomagját. A hírek szerint, a Ferrari, a Honda és a Renault is jócskán nyer plusz lóerőt, a japánok a legtöbbet.

részletek

A Honda idei legnagyobb hibáin dolgozik

Tüzetes vizsgálatok után a japán gyártó felfedezte a problémát, ami hetek óta hátráltatta az erőforrás potenciáljának kiaknázását. A fejlesztések egész évben, a tervezett ütemben érkeznek.

részletek

Ismét meghibásodások az új Renault-motoroknál

Rossz hír a McLaren, a Red Bull és a Renault rajongóinak. A francia gyártó elismerte, hogy a fejlesztett erőforrás bevetését el kell halasztani, ugyanis képtelenek úrrá lenni a meghibásodásokon.

részletek

Raikkönen később kap fejlesztett motort

Kimi Raikkönen Ferrarija kétszer is beadta a kulcsot a barcelonai versenyhétvégén. Emiatt motorcserét is be kellett iktatni, a jégember így később kapja majd meg a fejlesztett erőforrást.

részletek

A Ferrari nem érti Raikkönen motorhibáját

Rövidebb lett Kimi Raikkönen második pénteki edzése, miután a motorjából csúnya füstfelhő tört elő. Az istálló egyelőre nem találja a hiba okát, de a finn nem úszta meg, kicserélték az erőforrást.

részletek

Újabb motorhiba a Red Bullnál

Daniel Ricciardo versenyautója a harmadik szabadedzésen látványos füstöléssel megadta magát. Az újabb Renault-motorhiba jó eséllyel teljesen tönkreteszi az ausztrál hétvégéjét, szenvednek a bikák.

részletek

Honda: Tündérmeséből szomorú valóság

A téli tesztek egyik meglepetése volt a Toro Rosso-Honda remeklése, úgy tűnt, a japánok elkapták a fonalat. Az ausztrál hétvége után azonban le kell szögeznünk, erre még várni kell.

részletek

Alonso továbbra is újjászületést vár

Fernando Alonso a tesztek alatt jelentkező, számos technikai meghibásodás ellenére úgy véli, jó döntéseket hozott a McLaren és változatlanul úgy érzi, ez az év lesz az újjászületés.

részletek
Olvastad már?