Steward
Bognár Viktor
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 4. szombat

Motorhiba

Aggódhatnak a Mercedes motorhibái miatt?

Öt tesztnap, négy erőforrással kapcsolatos meghibásodás a német gyártónál. Csütörtökön Lewis Hamilton autója állt le a pályán. Itt az ideje aggódni a három Mercedes-motort használó csapatnak?

részletek

Újabb Renault-motorhiba és gyengélkedés

Abu Dhabiban sem a jobbik arcát mutatja eddig a francia gyári istálló. Egy újabb motor-meghibásodás, valamint komoly hátrány a pénteki mérleg, Hülkenberg búcsúja lehet, hogy nem lesz szép.

részletek

Hamilton technikai hibára gyanakodott, de szó sem volt erről

A hatszoros világbajnok a Verstappen elleni első csatája után azt hitte, valami hiba történt a motorral. Pedig valójában semmi nem romlott el, csak az előző körének utóhatásait érezte meg.

részletek

Ferrari: Megbízhatósági problémáink vannak

A tavalyi évhez képest feltűnően megemelkedett a Scuderia technikai problémáinak száma 2019-ben. A csapatfőnök leginkább azért aggódik, hogy mindig valami más romlik el az autón.

részletek

Verstappen: Azt hittem, idén rengetegszer le fogunk robbanni

Max Verstappen a Hondával kötött szerződés pillanatában biztos volt abban, hogy 2019-ben többször is motorhibával kiesnek majd, a japánok azonban kellemes meglepetést szereztek idén.

részletek

A Honda a monzai motorprobléma megismétlődéstől tart

Olaszországban remekül teljesített a Honda legújabb fejlesztésű erőforrása, ugyanakkor Max Verstappennél időnként kihagyott. A japánok nem tudják garantálni, hogy nem ismétlődik meg a gond.

részletek

Hiába a hibák, a Mercedes csúcsra járatta motorjait

Bár az utóbbi hetekben többször is megbízhatósági probléma lépett fel a német gyártó újfejlesztésű erőforrásainál, a Mercedes Monzában sem tekerte le az egységeket. Pedig a hibák okát nem tudják.

részletek

Az idei első motorhiba a Hondánál

Pár éve még megszokott képnek számított, idén viszont meglepő volt egy füstölgő, lerobbant Honda-motoros versenyautót a pálya szélén látni. A japánok így is rengeteg adatot gyűjtöttek.

részletek

Oda a Mercedes híres megbízhatósága?

Egy hét leforgása alatt harmadszor adta meg magát egy-egy vadonatúj Mercedes-erőforrás. A Racing Point annyira nem bízik már az új egységben, hogy inkább egy korábbi specifikációt kértek.

részletek

Norrisnak jó okai vannak a bizakodásra

Eleinte úgy tűnt, szenvedős lehet a McLaren számára a Belga Nagydíj, ám váratlanul jó versenytempót húzott elő Lando Norris. Bár végül nullázott, okkal bizakodhat Monza előtt, több okból is.

részletek

Két Renault-motor szállt el, a McLaren tudni akarja az okokat

Mindkét McLaren motorhiba miatt adta fel a Belga Nagydíjat, az istálló pedig szeretne hamar a végére járni, mi okozta a meghibásodásokat, miközben a gyári Renault-nál nem volt probléma.

részletek

Gyorsan elfüstölt az új Mercedes-motor

Ijesztően gyorsan tönkrement Sergio Perez autójában az újfejlesztésű Mercedes-erőforrás. A mexikói Belgiumban még megússza büntetés nélkül, de Monzában jó eséllyel hátulról indul majd.

részletek
Olvastad már?