Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. április 24. kedd

Bird

Bird nyert, Rosenqvist már megint az élről állt ki

Sam Bird szezonbeli második győzelmét aratta és Jean-Eric Vergne elsőszámú kihívójává lépett elő a Róma ePrix-n, miután a sokáig vezető Felix Rosenqvist autójának kitört a felfüggesztése.

részletek

Vergne elképesztő védekezéssel nyert Uruguayban

A pole-t megöröklő francia egyetlen kör erejéig sem engedte ki a kezéből a vezetést, és sikerrel tartotta mögött a büntetett Lucas di Grassit a Punta del Este ePrix-n.

részletek

Lotterer eldobta az esélyt, Vergne-é a pole

A háromszoros Le Mans-győztes legjobb idővel jutott be a Superpole-ba, ahol már az első kanyarban hibázott, így csapattársa húzta be a rajtelsőséget. Di Grassit büntették, Rosenqvist csak 14. lett.

részletek

eStat: Vergne és Heidfeld nem tud nyerni!

A Formula–E 2017/18-as szezonjának évnyitója nemcsak szenzációs versenyt hozott, hanem számos statisztikai érdekességet is: Vergne és Heidfeld nemigen tud nyerni, míg Prost pontot nem szerezni képtelen.

részletek

Bird hajmeresztő bokszhibája ellenére is nyert

Akciódús versennyel indult a Formula-E történetének negyedik szezonja: a vezetést sokáig őrző Vergne-t bátor manőverrel nyomta le Bird, aki egy hihetetlen hiba és büntetés után is győzni tudott.

részletek

A versenyigazgató mentette meg Bird győzelmét

Továbbra is Sam Bird az egyetlen ember, aki valaha is autóversenyt tudott nyerni New York utcáin, miután a brit vasárnap megismételte szombati sikerét - ezúttal viszont némileg vitatható külső segítségre is szüksége volt ehhez.

részletek

Bird hatalmas formában: győzelem után pole New Yorkban

Továbbra is a DS Virginről szól a New York ePrix hétvégéje, hiszen a szombaton győzelmet szerző Sam Bird a vasárnapi futamra bezsákolta az első rajthelyet is. Lucas di Grassinak ismét nehéz dolga lesz, ha sok pontot akar hozni Sebastien Buemin.

részletek

Formula-E: Sam Birdé az első New York ePrix

Ami nem jön össze az egyiknek, összejön a másiknak: a pole-ból induló Alex Lynn technikai hiba miatt elvérzett, ám csapat- és honfitársa remek előzés után győzelmet szállított a DS Virgin Racingnek.

részletek

Tényleg Buemi lett a Formula-E Schumachere?

„Csak a második helyért küzdhetünk mögötte” - ez nem az a megállapítás, amit egy versenysorozatban bárki is hallani szeretne, Sam Bird azonban már két futam után úgy érzi, hogy 19 pilótának nem osztottak lapot az FE harmadik szezonjában.

részletek

Jobb lesz a Formula-E az új első szárnnyal?

A pilótáknak eltér a véleményük a részletekkel kapcsolatban, abban azonban az élmezőny tagjai egyetértenek, hogy nem csak szebb, de strapabíróbb is lesz majd ez az újszerű elem.

részletek

Vita a Virginnél: A csapattársam egy sikán!

Noha csapatként sokáig a DS Virgin nyújtotta a legerősebb teljesítményt a Formula-E hétvégi futamán, végül nem tudták a legtöbbet kihozni délutánjukból, emiatt pedig Sam Bird csapattársát, Jean-Eric Vergne-t okolja.

részletek

FE: Ütközés és Superpole-párbaj az időmérőn

Ketten eredménytelenül próbálkoztak, hogy elvegyék a pole-pozíciót Lucas di Grassitól a Formula-E párizsi időmérőjén, Sam Bird azonban sikerrel járt. A bajnokaspiráns Buemi csak a 8. helyről startol.

részletek
Olvastad már?