Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. január 18. szerda

AutósportFormulaMagazin

Boldog új évet kíván a Formula!

A 2017-es esztendő első cikke természetesen nem szólhat másról, mint hogy röviden visszatekintsünk a mögöttünk hagyott évre, s nagyon boldog új esztendőt kívánjunk minden kedves olvasónknak!

részletek

Már a telefonodon is nézheted műsorunkat!

Immár két csatorna programján is szerepel az Autósport és Formula Magazin havonta jelentkező TV-műsora, mely a MinDig TV ingyenes applikációjával immár telefonon és számítógépen is elérhető.

részletek

AFM december - A bajnok búcsúja

Megjelent Magyarország motorsport magazinjának legfrissebb száma, amely egy átfogó szezonzáró kiadványként emlékezik meg Nico Rosberg karrierjéről, és állítja sorrendbe a 2016-os versenyszezon legjobbjait.

részletek

Mi kérdeztünk utoljára az F1-ben Rosbergtől

Az Autósport és Formula Magazin főszerkesztő-helyettese, Mészáros Sándor tett fel utoljára kérdést Nico Rosbergnek hivatalos Formula-1-es sajtótájékoztatón a szezonzáró futamot követően.

részletek

Nyerj Monster-sapkát az új AFM-mel!

A most megjelent novemberi Autósport és Formula Magazinhoz kapcsolódóan nyereményjátékot hirdetünk: olvasd el a Ken Block-cikket, és nyerj egy sapkát, amilyen biztosan nincs egy haverodnak sem!

részletek

AFM november - A Mercedes sem golyóálló

Megjelent Magyarország motorsport magazinjának legfrissebb száma, amely ezúttal nem csak Lewis Hamilton és Nico Rosberg autójának dominanciájáról, hanem a három év alatt felhalmozott botlásairól is értekezik.

részletek

A Formula összeereszti a magyar toppilótákat

A minden hónap első vasárnapján jelentkező Autósport és Formula Magazin legújabb adásából sok más érdekesség mellett az is kiderül, hogy teljesített a 17 éves Tassi Attila két többszörös bajnokkal szemben.

részletek

Mi történik, ha rájössz, hogy nem vagy elég jó?

Egy autóversenyző életének talán legnehezebb pillanata az, amikor realizálja, hogy nem elég jó álmai beteljesítéséhez. Mit tehet ilyenkor? Meg kell hozni a lehető legnehezebb döntést...

részletek

Két év alatt ötvenmillió kattintás a megújult Formula.hu-n!

A ma két évvel ezelőtti Orosz Nagydíj volt az első F1-es futam, melyet már a megújult Formula.hu-n követhettetek végig velünk – az alábbiakban röviden visszatekintünk arra, mit hozott az elmúlt 24 hónap.

részletek

Viszlát, srácok! - A boltokban a legfrissebb AFM

Megjelent Magyarország motorsport magazinjának legfrissebb száma, amely búcsút int a Formula-1-es mezőnyből az idei szezon végén távozó két népszerű pilótának, Felipe Massának és Jenson Buttonnak.

részletek

Tudj meg mindent a magyar autósportról!

Ha minden érdekel egybegyűjtve, ami számított szeptemberben a magyar autósportban, legyen szó akár a hazai versenyekről, akár pilótáink nemzetközi szerepléséről, nálunk megtalálod!

részletek

Alonso, a világpolgár - A boltokban a legfrissebb AFM

Megjelent Magyarország motorsport magazinjának legfrissebb száma, amelynek lapjain ezúttal a McLarennel bajnoki reményeket dédelgető Fernando Alonso enged mélyebb betekintést életébe.

részletek
Olvastad már?