Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. április 27. csütörtök

AutósportFormulaMagazin

Keresd a Formulát az AMTS-en is!

Értékes nyereményekkel és különleges, korábban sosem látott akciókkal vár titeket az Autósport és Formula Magazin a hétvégi AMTS-en, ráadásul velünk is találkozhatsz, és véleményt mondhatsz a Formuláról!

részletek

Új időszámítás kezdődik? - A boltokban a legfrissebb AFM

Megjelent Magyarország motorsport magazinjának legfrissebb száma, benne mindennel, amit az idénre átalakuló Formula-1-ről tudni érdemes: új szabályok, gyorsabb autók és a kezdeti erőviszonyok.

részletek

Mit láttunk eddig a teszten?

Melyik a legszebb autó, számít-e bármit a kinézetük, kik lehetnek a Mercedes ellenfelei, mi a baj a McLaren-Hondával – és szeretnénk-e bajnokságon kívüli futamokat? Ezek voltak a kérdések, mi pedig válaszoltunk.

részletek

Zengő, Panis, Manor, Bernie, Kvjat, Norris

Néhány név, mellyel tökéletesen össze lehet foglalni a Formula 17. podcast-adásának legfontosabb témáit: jó-e Panis a Zengőnek, miért veszett oda a Manor, lesz-e GP1, s pilótatemető-e a Red Bull Junior program?

részletek

AFM február: Bottas élete lehetőségét kapta?

Megjelent Magyarország motorsport magazinjának legfrissebb száma, amely kiemelten foglalkozik az év eddigi legfontosabb F1-es hírével, Valtteri Bottas Mercedeshez való átszerződésével és várható következményeivel.

részletek

Ezeken a csatornákon nézheted tévés magazinunkat

A havonta jelentkező, a hazai autósportra, illetve a nemzetközi színtér magyar vonatkozású eseményeire koncentráló Autósport és Formula Magazin a FIX HD TV, a Balaton TV és a Szeged TV csatornáin keresztül már több mint kétmillió háztartásban látható.

részletek

Boldog új évet kíván a Formula!

A 2017-es esztendő első cikke természetesen nem szólhat másról, mint hogy röviden visszatekintsünk a mögöttünk hagyott évre, s nagyon boldog új esztendőt kívánjunk minden kedves olvasónknak!

részletek

Már a telefonodon is nézheted műsorunkat!

Immár két csatorna programján is szerepel az Autósport és Formula Magazin havonta jelentkező TV-műsora, mely a MinDig TV ingyenes applikációjával immár telefonon és számítógépen is elérhető.

részletek

AFM december - A bajnok búcsúja

Megjelent Magyarország motorsport magazinjának legfrissebb száma, amely egy átfogó szezonzáró kiadványként emlékezik meg Nico Rosberg karrierjéről, és állítja sorrendbe a 2016-os versenyszezon legjobbjait.

részletek

Mi kérdeztünk utoljára az F1-ben Rosbergtől

Az Autósport és Formula Magazin főszerkesztő-helyettese, Mészáros Sándor tett fel utoljára kérdést Nico Rosbergnek hivatalos Formula-1-es sajtótájékoztatón a szezonzáró futamot követően.

részletek

Nyerj Monster-sapkát az új AFM-mel!

A most megjelent novemberi Autósport és Formula Magazinhoz kapcsolódóan nyereményjátékot hirdetünk: olvasd el a Ken Block-cikket, és nyerj egy sapkát, amilyen biztosan nincs egy haverodnak sem!

részletek

AFM november - A Mercedes sem golyóálló

Megjelent Magyarország motorsport magazinjának legfrissebb száma, amely ezúttal nem csak Lewis Hamilton és Nico Rosberg autójának dominanciájáról, hanem a három év alatt felhalmozott botlásairól is értekezik.

részletek
Olvastad már?