DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

AFM június-július: Perez élete formájában

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legfrissebb száma, melyben Sergio Perez és Carlos Sainz helyzetét is külön értékeljük, de a delfinezésről és az ékszerügyről is szó esik.

A szintet lépő Sergio Perez az idei Formula-1-es vb-harc üde színfoltja. Talán senki nem számított rá, hogy az előző szezonban szenvedő mexikói ilyen hamar és ilyen szinten ráérez az új Red Bullra, amellyel itt-ott a világbajnok Max Verstappent is csipkedi és bizonyos esetekben akár csapatutasítást is teljesítenie kell - van futamgyőzelme, pole-pozíciója és bár a kanadai technikai hiba visszavette a lendületét, így is második a tabellán. De valóban lehet esélye a vb-címre?

010-011_Perez



Egy másik "második számú" pilóta, Carlos Sainz viszont alulteljesít: a Ferrari spanyolja egyelőre messze van Charles Leclerc-től vagy akár tavalyi önmagától, bár az elmúlt versenyeken mintha kezdene magára találni. Sainznak egy mélypontról kell felállnia és kiásnia magát egy komoly gödörből - vajon sikerülhet neki?

054-055 - pattogás

Az Autósport és Formula Magazin legfrissebb számában ezen felül olvashatnak helyzetértékelést az FIA delfinezéssel kapcsolatos lépéséről, a mára kissé elcsendesedő ékszerügyről, Monaco jövőjéről, valamint arról is, hogy az idei szabályok min és hogyan módosítottak a versenyzéssel kapcsolatban - ezen felül helyszíni beszámolóval jelentkezünk Miamiból, de beszámolunk többek között a Le Mans-i 24 órás és a hungaroringi szuperhétvége eseményeiről is.

 

Az AFM megvásárolható az újságosoknál, digitális formában is előfizethető erre a linkre kattintva, de a laptapir.hu-n keresztül is olvasható, szintén előfizetés után.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: