DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
F1

Rendeld meg könyveinket a megújult Formula Webshopból

Megújult Magyarország motorsportmagazinjának webshopja! Sok újdonság mellett hamarosan beszerezhetitek az idén decemberben is megjelenő Autósport évkönyvet és a Száguldás és cirkusz legújabb kiadását is.

Némi szünetet követően megújult külsővel és sok-sok újdonsággal tért vissza a Formula Webshop! A megváltozott külső mögött továbbra is igyekszünk az eddig megszokott minőséget és bő kínálatot nyújtani, így beszerezhettek nálunk olyan relikviákat is, mint például Max Verstappen 2021-es világbajnok autójának, az RB16B-nek az 1:43-as modellje, kézzel készített pilótababák, esernyők, hátizsákok és még rengeteg dolgot, ami egy F1-rajongó számára nélkülözhetetlen.

Képünk csak illusztráció, a borítóképek a kiadásig változhatnak!


Lehetőség van továbbá előfizetni az Autósport és Formula Magazin újságjára, megrendelhetitek az év végi összefoglaló köteteink korábbi kiadásait és emellett már megtaláljátok az Autósport évkönyv, valamint a Száguldás és cirkusz 2022-es kiadványainak borítótervét is a webshopban. Természetesen a 2022-es évnek emléket állító könyveinket meg is rendelhetitek majd webshopunkból, a december eleji megjelenést követően!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: