Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. október 18. szerda

Agag

A Formula-E mindent megadna a Ferrariért

Egyre közelebbinek tűnik a legendás márka csatlakozása az elektromos szériához: a Ferrari szándékai után a Formula-E első embere is tisztázta, mit akar a maranellóiaktól.

részletek

Rosberg: Tetszik a Formula-E, de azért…

Az F1 visszavonuló világbajnokát szívesen látnák az elektromos szériában, ahova a Mercedes is tart. A német figyelemmel követi a bajnokságot ¬– mekkora az esély, hogy induljon is benne?

részletek

Az F1 már most tanulhatna a Formula-E-től

Amíg a Forma-1-ben maximum három évvel gondolkoznak előre a sportág vezetői, a Formula-E-ben sokkal ambiciózusabbak.

részletek

Téli sorozat lehet a Formula-E-ből

Az elektromos sorozat következő szezonja decemberben kezdődhet és tele lehet versenyekkel január-február - megvan, hogy mit nézhetünk az F1 téli szünete alatt?

részletek

Gutierrez, mint a bajnoki cím esélyese?

A Haastól kiebrudalt mexikói pilóta utoljára 2010-ben nyert bajnokságot, a GP3-ban, azóta azonban hiába versenyzett három éven keresztül az F1-ben, nem tudta megtartani pozícióját, így számára minden bizonnyal bezárult a száguldó cirkusz kapuja. Kinyílt viszont egy másik, a Formula-E-ben, amely széria főnöke bajnoki esélyest lát Gutierrezben.

részletek

Gutierrez a Formula-E-ben folytatja

A Haastól elküldött, Manorral is szóba hozott mexikói pilóta 2017-ben biztosan nem lesz az F1-es mezőny tagja: ma jelentették be, hogy az elektromos világszéria több versenyén rajthoz áll.

részletek

Ezek lehetnek a Formula-E következő helyszínei

Az elektromos sorozatot irányító Alejandro Agag összeállította saját karácsonyi kívánságlistáját, amelyen a leendő versenyhelyszínek szerepelnek.

részletek

Még Donald Trumpra is hatással lehet a Formula-E

Alejandro Agag szerint ha az Egyesült Államok következő elnöke ellátogat az amerikai Formula-E-futamra, az megváltoztatja a véleményét a klímaváltozásról - di Grassi is megszólalt.

részletek

Hockenheim menti meg Buemiék bajnokságát?

Jelen állás szerint a Formula-E szezonnyitójának mindhárom dobogósa futamokat kényszerül kihagyni a WEC és a FE naptárütközése miatt – egy olyan pálya segíthet rajtuk, mely egyik szériában sem szerepel.

részletek

Formula-E: Az F1 lesz a jövő lóversenye

Az elektromos széria vezetője szerint nem jelentenek konkurenciát a Formula-1-nek – legalábbis a közeljövőben. Alejandro Agag azt is cáfolta, hogy ő lépne Bernie Ecclestone helyébe.

részletek

A Formula-E nagyfőnöke hívogatja Massát

A brazil pilóta maga említette, hogy F1-es visszavonulása után a Formula-E-ben köthet ki. A nyilatkozat Alejandro Agag – az elektromos széria Bernie Ecclestone-ja, ifjabb kiadásban – fülébe jutott.

részletek

A Formula-E-ből érkezik Ecclestone utódja?

Az F1 eladása egyúttal a brit milliárdos távozását is jelentheti, hiszen az új tulaj szociálismédia-barát terveibe nemigen passzolnak az ő nézetei – új jelölt is van a helyére, bár (persze) tagad mindent.

részletek
Olvastad már?