Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. május 24. csütörtök

Agag

A 10 évesek eldobják az agyukat az új Formula-E-től

Az ötödik szezon versenyei a videójátékokra fognak hasonlítani, mert a gyerekeket a lehető legkorábban be kell hálóznia a sportnak. Alejandro Agag FE-vezér az időutazásról és a pillangóhatásról is beszélt lelkesítő üzenetében.

részletek

Az F1-főnök szerint a Formula-E nem sportesemény

Nem néz ki úgy, hogy mostanában közeledni fog egymáshoz a Formula-1 és elektromos unokatestvére: Chase Carey reagált Alejandro Agag kritikáira, és a másik szériát becsmérelve hangsúlyozta, a motorsport csúcsa mindig az F1 marad.

részletek

Agag: Az F1 a Formula-E-t másolja

Igaz, még csak a negyedik szezonjában tart az FIA elektromos szériájának világbajnoksága, Alejandro Agag szerint máris vannak olyan mozzanatok az F1 részéről, amik a Formula-E másolására hajaznak.

részletek

Formula-E: 2040-re mi leszünk az egyetlen autósport

Merész világkép kezd körvonalazódni az óriásléptekkel növekvő elektromos sorozat vezetőjének fejében, aki szerint a nyakunkon lévő elektromos forradalom könnyen ahhoz vezethet, hogy a Formula-E marad az egyetlen életképes bajnokság.

részletek

A Formula-E túl nagy váltás lenne a Ferrarinak

A maranellói F1-es istálló vezetője többször eljátszott már az elektromos sorozatba történő beszállás gondolatával, ám a bajnokság első embere kételkedik abban, hogy komolyak lennének a szándékaik.

részletek

Tárt karokkal várják Massát a Formula-E-ben

Massa hazai nagydíján emlékezetes búcsút vett az F1-től, hiszen remek versenyzést mutatott be hetedik helyezésével. A brazil nem teszi le teljesen a lantot: egy másik szériában tárt karokkal várják.

részletek

Abszurd: A Mercedes csak ügyfélcsapat lehet a Formula-E-ben

A Mercedes közel áll ahhoz, hogy az elektromos formulaautós bajnokság 2018-ban startoló ötödik szezonjában csatlakozzon a mezőnyhöz, ám mint kiderült, egy korábban meghozott rendelkezés miatt nem versenyezhetnek saját technikájukkal.

részletek

A Formula-E mindent megadna a Ferrariért

Egyre közelebbinek tűnik a legendás márka csatlakozása az elektromos szériához: a Ferrari szándékai után a Formula-E első embere is tisztázta, mit akar a maranellóiaktól.

részletek

Rosberg: Tetszik a Formula-E, de azért…

Az F1 visszavonuló világbajnokát szívesen látnák az elektromos szériában, ahova a Mercedes is tart. A német figyelemmel követi a bajnokságot ¬– mekkora az esély, hogy induljon is benne?

részletek

Az F1 már most tanulhatna a Formula-E-től

Amíg a Forma-1-ben maximum három évvel gondolkoznak előre a sportág vezetői, a Formula-E-ben sokkal ambiciózusabbak.

részletek

Téli sorozat lehet a Formula-E-ből

Az elektromos sorozat következő szezonja decemberben kezdődhet és tele lehet versenyekkel január-február - megvan, hogy mit nézhetünk az F1 téli szünete alatt?

részletek

Gutierrez, mint a bajnoki cím esélyese?

A Haastól kiebrudalt mexikói pilóta utoljára 2010-ben nyert bajnokságot, a GP3-ban, azóta azonban hiába versenyzett három éven keresztül az F1-ben, nem tudta megtartani pozícióját, így számára minden bizonnyal bezárult a száguldó cirkusz kapuja. Kinyílt viszont egy másik, a Formula-E-ben, amely széria főnöke bajnoki esélyest lát Gutierrezben.

részletek
Olvastad már?